ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Témakör: Real life
aktuális téma
ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Tázsi
2005. február 10. 16:03
haverral csináltuk! két kocsival mentünk és pesten a Nyugati téren piros lámpát kaptunk...gyorsan megállunk, csikorgo gumikkal, kiugrunk mind a ketten, üvöltözünk egymásnak, hogy mi a faszé kellet berántania a kormányt, meg mindent amit éppen kitaláltunk, majdnem összeverekedtünk...láttam, hogy zöldre vált a lámpa, üvöltöm neki, hogy menjünk a köv. utcába, széjjel baszkodom a fejedet...beugrunk a kocsiba, pörgő kerék, ezerrel indulás és a szegény pizzafutár inkább átment a szembejövő sávba, nehogy elgázoljuk idegességünkben...-:))) Azt mondanis em kell, hogy ezerötszázan álltak a környéken és mindenki minket nézett...-:)
GTAti
2005. február 10. 16:01

De hogy a f*szba nem vetted észre?!
Luise
2005. február 10. 16:00
scoby: megcsekkoltam a lapot. nagyon vad!
Tázsi
2005. február 10. 15:59
Buszról szállok le még fiatal koromban...megálloban áll 3 marhajo csaj! ehh...hát akkor máá nézzem őket...sétálok előre, nézek hátra, szemezek velük ezerrel...előre fordultam, mire hogyhogy nem ott termett egy nagyon kemény lámpaoszlop...akkorát koppant az orrom és a fejem, mint állat...megszédültem, de nem hagytam magam és inkább a mellékutcában térdeltem le és fogtam a fejem, semminthogy a csajok előtt égjek! -:)
Barny Boy
Ennél van egy égőbb sztorim.Mivel megvettem első verseny bringámat mivel ,azzal akkartam gyakorlatra járni.A város arról ismert,hogy kék villám.Ez azért volt ,mert úgy hajtottam mint az állat.Na erre drága kollégáim kitalálták a beavatási szertartást.A bringa hátulját telekötözték Wc papírral,úgy hogy mikor gyorsan tekerek lobogjon.Persze eről én nem tudtam semmit.Vége a melónak felpatantam a bringára aztán uzsgyi amerre mentem égtelen röhöges mögöttem.Persze gyanús volt én meg naív!Na de most jön a lényeg, a horizonton,na most megmutatom!Begyorsítok fékezés faralás!Aztán megint röhögés!Én csodálkoztam mivel életemben nem faraltam ilyen jól!Megláttam és hidegzuhany!Csak annyi jött ki a számon,hogy:"De jól néz ki nem?"De szerintem akkor már olvadt a pofámról a bőr!!!!
Side
_Tomiboy
Ezekután veled is nagyon vigyázni kell!
Tázsi
2005. február 10. 15:56
Ez nem égés, de jo!
(jo idő volt, lehuzott ablak)
szokásom, hogyha jo csaj sétál a járdán, felbőgetem a motort és rettentő gizda leszek! -:)
egyszer egy csaj sétál a barátjával! mindegy, gondolom, ugysem tud elkapni a srác...bőgetem a motort, srác néz nagyon csúnyán...-:) kicsivel odébb egy piros lámpát kaptam...várok a zöldre, egyszercsak egy kéz jelenik meg az ajtomon, benéz a srác és mondja, hogy mi a faszért szorakozok én a b.nőjével...hirtelen nem tudtam jobbat kitalálni:
Én ezt Neked csináltam, nem neki!

Srác nézett egy hatalmasat, nem szolt semmit, csak elhuzott a kocsim közeléből...-:)))
Peti1
2005. február 10. 15:55
_Tomiboy
2005. február 10. 15:55
A streetracing-esek eddíg is nagy kedvenceim voltak, de ezután istenként fogom őket tisztelni!
Tázsi
2005. február 10. 15:52
Sulitárssal történt meg:
nagy gizda gyerek egy szakadt régi vw polo-val jár-kel...Streetraccsingos sapka, póló...sulinak vége lett, inditja a kocsiját, bőgeti a motort ezerrel...egyesbe be...pörgő kerék, sivító motor...naja...az ut széléről akart indulni, de nem nézett előre...hát ne mjött szembe egy másik autó?! dirr...akkorát csattant, mint állat! És addigra már kint volt az egész suli! -:)))
Barny Boy
2005. február 10. 15:48
Luise
2005. február 10. 15:47
fReak
2005. február 10. 15:34
Luise
2005. február 10. 15:29
na akkor én is:

kb 1 km-re laktam az akkori munkahelyemtöl, de "nagy motoros" lévén mocival jártam melózni. egy nap eleve késve indultam el melózni. nagy kapkodás, szalad a mocihoz. rugdosom, mint az állat, de nem indul. mocit visszalöktem a helyire, bringa ki, és tekerek, mint az állat. látom, hogy a népek nagyon néznek menet közbe. be is szolok nekik:
-mivan, nemláttatok még embert sietni???
erre röhögés. nem tudtam mire vélni.
kiérek a melóhelyre, ott is röhögés fogad.
csak az öltözöben vettem észre, hogy rajtam maradt a bukósisak...
Sxoe
2005. február 10. 14:54
Suli mellett néha azért erre is van időm.
GTAti
2005. február 10. 09:54
Áááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!

Olvasom végig a topicot ez volt eddig a legkeményebb!!! Beszarok!!
A8 zoli
2005. február 10. 09:24
van így amikor a botkormány átveszi az irányítást az ész felett....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4623 találat 232 oldalon