ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)
aktuális téma

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ennél már csak az a rosszabb amikor gyorsulásnál elfelejti az ember egyesbe rakni a váltót. Sajnos már egyszer előfordult velem. Igen furcsán néztek rám, hogy a másik kocsi rég elment én meg ,ég mindig ott szarakodok miközben már tiltott a motor.
szokott az úgy lenni!
főleg ha még ráadásul ezt a suli előtt teszed ahol ismernek
főleg ha még ráadásul ezt a suli előtt teszed ahol ismernek
Kispöcs koromban kijártunk egy közeli parkolóba pörögni. Haver elhozta apja Scorpióját hülyülni, merhogy fater nincs otthon... Pörög mint állat, erre a szomszédos vendéglátóipari egységből kijöne egy fickó, hogy halkabban me.... itt elakadt a szava odarohant a kocsihoz kirángatta a havert, egy két ordítás aztán az autóval el.... meglett a fater? kérdeztük....

mihelyt ilyet írok rögtön előkerülsz, mi???

hehe!
Csákváron még nem volt ilyenem...

Csákváron még nem volt ilyenem...

Jajj, ilyen már velem is előfordult... 

Kedves öcsém is akart egyszer vagizni.
Kölcsönbe(!) volt nálunk egy 206 (akkor még ez viszonylag új dolog volt), ráadásul (bár egy kb 70 lovas sima gagyi dízel volt) rajta volt a GT spoilerezés, úgyhogy elég zorkón nézettt ki. Tél, dec 23, karácsonyi előpiázást tartottunk páran és ő jött értem (friss jogsi). Jó akkor még hazaviszünk egy srácot meg egy csajt. Tök havas utak, a lány meg el is kezdi oltani az öcsémet, hogy milyen király a hóban csúszkálni az autóval. Addig húzta, amíg egy parkolóban (!) volt olyan bátor, hogy egyszer csak beántotta a kéziféket.
Hát jól indult, a kocsi szépen fordul, csúszik, de a vége egy padka lett...
Első GT lökös (amit addig még nem is láttam sehol az országban) reccs, gumin 5 centis vágás...
Mindez 1 fele egy üres parkolóban -10 fokban, és persze nem volt emelőnk...
Végülis egy havert sikerült kiverni az ágyból, aki hozott szerszámokat, de szegény öcsém hallgatta egy darabig.
Apának azt mondta, egy kátyúba ment bele... Alig birtam ki, hogy ne röhögjek...

Kölcsönbe(!) volt nálunk egy 206 (akkor még ez viszonylag új dolog volt), ráadásul (bár egy kb 70 lovas sima gagyi dízel volt) rajta volt a GT spoilerezés, úgyhogy elég zorkón nézettt ki. Tél, dec 23, karácsonyi előpiázást tartottunk páran és ő jött értem (friss jogsi). Jó akkor még hazaviszünk egy srácot meg egy csajt. Tök havas utak, a lány meg el is kezdi oltani az öcsémet, hogy milyen király a hóban csúszkálni az autóval. Addig húzta, amíg egy parkolóban (!) volt olyan bátor, hogy egyszer csak beántotta a kéziféket.
Hát jól indult, a kocsi szépen fordul, csúszik, de a vége egy padka lett...
Első GT lökös (amit addig még nem is láttam sehol az országban) reccs, gumin 5 centis vágás...
Mindez 1 fele egy üres parkolóban -10 fokban, és persze nem volt emelőnk...
Végülis egy havert sikerült kiverni az ágyból, aki hozott szerszámokat, de szegény öcsém hallgatta egy darabig.
Apának azt mondta, egy kátyúba ment bele... Alig birtam ki, hogy ne röhögjek...

ÉGŐŐŐŐ 
A legégőbb az amikor gyorsulsz tömeg előtt és akkorat valtassz mellé hogy majdnem leszakad a váltó 

Én általában akkor szoktam mellé váltani amikor egy zsúfolt buszmegálló mellett megyek el és egy kicsit odalépek a gépnek...jól hallatszon a motorhang. 

sajnos nem egyszer jártam így...

sajnos nem egyszer jártam így...

Egy télen én is hasonlóan jártam. Szép havas út (hála SZKV) T elágazás. Az elágazással szemben buszmegálló. Felizzított Wartburg 353W de lux kivitel-szigorúan kanárisárga színben. Lányok álltak a megállóban-mi meg öcsémmel mentünk. Hirtelen támadt az az ötlet, h mint Colinmekré, űgy abszolváljuk a balkanyart...Innentől röviden...
Lassan megyek h ne csússzak ki-nem elég lassan, kézifék megszorúl, aútó segge kimegy, buszra várók szétfutnak, pániktól motor lefullad. A lényeg-keresztbe, félig árokba keveredtünk. Szemlesütve újraindítás és eldöcögés
Lassan megyek h ne csússzak ki-nem elég lassan, kézifék megszorúl, aútó segge kimegy, buszra várók szétfutnak, pániktól motor lefullad. A lényeg-keresztbe, félig árokba keveredtünk. Szemlesütve újraindítás és eldöcögés

mindjárt megy fel :)
nah ilyenek kellenek ide :)
még még még :D
nah ilyenek kellenek ide :)
még még még :D
na ez ide való!

szép őszi délután, szlovákiából tartottam hazafelé (pestre) egyedül egy szép kis mazda pickuppal.
Eszembe jutott, hogy figyelegtem a távolsági buszmegállókat, hol állnak jó csajok, mert megállok, és elhintek valami kamu dumát, hogy:
-Szia, jófelé megyek Pestre? Tényleg, te merre mész? Elvihetlek?
az egyik buszmegállóban, Komáromban későn észleltem egy aranyos kis csajt, de gondoltam gyorsan megállok, fék, kormány jobbra, és pickup elkezdett alattam szépen keresztbefordulni... a jobb oldali ablakon néztem ki csúszás közben, és nagy gumifüstot láttam...
közben a megállóban állók a bokrok felé vették az irányt, csak az a csaj állt földbegyökerezett lábakkal, akit kiszemeltem, és a vadrács kb. fél méterre állt meg tőle, persze keresztben, és az első kerék majdnem felugratott a megálló szegélyére, ahol állt...
én totál elsápadtam, néztem a csajt, aki talán még nálam is jobban megiedt, és eszembe jutott, hogy ezek után elkezdjem-e vele a beszélgetést...
akkor kezdtek előugrálni a felháborodott várakozók, én meg jobbnak láttam gyorsan húzni a csíkot....
gyerekek, ez nagyon gáz volt ám...
ha valaki olvassa ezt, aki ott állt a megállóban akkor, attól ezúton kérek elnézést...
Később megvizsgáltam a mazda jobb első gumiját... hát, csontra volt koptatva, nem véletlenül állt keresztbe a gép

Eszembe jutott, hogy figyelegtem a távolsági buszmegállókat, hol állnak jó csajok, mert megállok, és elhintek valami kamu dumát, hogy:
-Szia, jófelé megyek Pestre? Tényleg, te merre mész? Elvihetlek?

az egyik buszmegállóban, Komáromban későn észleltem egy aranyos kis csajt, de gondoltam gyorsan megállok, fék, kormány jobbra, és pickup elkezdett alattam szépen keresztbefordulni... a jobb oldali ablakon néztem ki csúszás közben, és nagy gumifüstot láttam...
közben a megállóban állók a bokrok felé vették az irányt, csak az a csaj állt földbegyökerezett lábakkal, akit kiszemeltem, és a vadrács kb. fél méterre állt meg tőle, persze keresztben, és az első kerék majdnem felugratott a megálló szegélyére, ahol állt...
én totál elsápadtam, néztem a csajt, aki talán még nálam is jobban megiedt, és eszembe jutott, hogy ezek után elkezdjem-e vele a beszélgetést...

akkor kezdtek előugrálni a felháborodott várakozók, én meg jobbnak láttam gyorsan húzni a csíkot....
gyerekek, ez nagyon gáz volt ám...
ha valaki olvassa ezt, aki ott állt a megállóban akkor, attól ezúton kérek elnézést...
Később megvizsgáltam a mazda jobb első gumiját... hát, csontra volt koptatva, nem véletlenül állt keresztbe a gép

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!