ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Témakör: Real life
aktuális téma
ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Barny Boy
2005. február 09. 20:22
Ja nekem is vót bringás.Még fiatal sutyó vótamNémetek jöttek a szembe szomszédba.Persze a családba volt 2 db velem egykorú szöszi!Na gondoltam megmutatom mit tud müvelni egy vérbeli magyar srác a 20-éves csepel biciklivel.Utcavégéről rajt fékezések kifaralások stb.Aztán egyre jobban közeledtem az autójukhoz.(Mercedes)Aztán az autó elött egy erős fékezés kormányelrántás.Következő jelenet én árok,bringa a verda alatt leszabott rendszámmal.Az anyjuk meg nekiát visitani mint a fábaszorult féreg.Persze én azzal törötem,hogy remélhetőleg nem láttak,meg anyám csepelje egybe van e. De az már nem érdekelt,hogy az oldalamon a lábamon csordogált a vér.

Vagy két évig nem mertem kimenni az utcára ha megláttam a merdzsót.Nehogy azt gondolják a bigék,na itt a Magyar bringás fasza srác!
Bensze
2005. február 09. 20:08
Iesmit már én is nyomtam bringán!
Bevállalós napom volt bringán! Beugrottam minden helyet amit ismertem.(mert ien sportot űzék vala)
Már csak a vasúti sinek feletti átugrás volt...(4méteres ugrás köbö). Mondom ez a legnagyobb szal szépen nyomom...
Csajok az úton, a tóra, gyalog, fürdeni...
Nekimegyek köbö 45-50-el elugrok, levegőben iszonyatos széllökés...
A bringa elment alattam sörért és a leérkezés erőit nekem sikerült tompítani 5méteres hason csúszás a betonjárdán...
Bringa repült tovább a csajok felé, nekem enyhe tudatzavar után tápászkodás meg szédülés.
Továbbá nem volt rajtam csak póló meg farmer szal pólóból nem maradt sok.
A bal oldalon a hasamon és a jobb alkaromon nagy furcsa színű foltok vannak még ma is.
Van róla kép is csak nemtom hogy tegyem fel....
Barny Boy
2005. február 09. 20:07
ScoobyDoo
2005. február 09. 20:04
alig birom tölteni :)

hu-yeah.hu -n már fentvan coree ig :)
Coree
2005. február 09. 19:49
Na akkor én is:
Barinőtől bringáztam hazavele... Már este volt, ráadásul szombat. Közeledve 1 buszmegállóhoz észrevettem, h csini kis chicken-ek egy lelkes csoportja buliba indulva a buszra vár... Én persze nem figyeltem, csak rájuk, minek következtében nem vettem észre, h lementem az műútról és hát, annak meg a szélén ki volt betonozva a vízelvezető... Asszem nem kell folytatnom, képzelhetitek...
De ha mégis, akkor az lett a vége, h akkorát estem a megácsitól kb. 5 méterre, h a csajokig repültem... Akik persze hatalmas óvációval díjjazták az atrakciót...
Ekkorát azóta sem égtem...
Roger GSI
2005. február 09. 19:27
Még ifjú titán koromban volt mikor akkori csajom készített számomra teát.Egy kissebb társaság tartózkodott épp nálam(haverok,buli,fanta)akkor.Viszont kicsi tündérem kihagyta a számításból,hogy nagymamája azelőtt sütit készített és a tojásfehérjét beleöntötte a teásbögrébe.Kistündérem rátötöte teust és csillogó szemekkel béhozzta.Én meg elkezdtem meginni és úgy a felénél a tea egyszer csak megakadt.Elemeltem a bögrét a számtól úgy húsz centire és csodák csodája a a bögre és a szám között nem szűnt meg a kapcsolat.Ezután kb 30mp néma döbbenet majd oszlopos röhej a társaságtól,nekem pedig heveny róka!
Giraffe
2005. február 09. 19:22
Ez nem igazán frappáns, de érdekes:

Számtech versenyre mentünk. Versenyzők: látszatra homokos tanár(ez még lényeges lesz) + 5 tanuló egy Granadában, 5 tanuló egy Trabantban. Tél volt és csúszott az út. A tanár ment elől, mi a Trabiban utána. A tanár sorra ment át a sárgákon, mi meg slisszoltunk át a pirosokon. Egyszer csak a tanár az egyik sárgánál megállt...mi meg nem... és szépen belerongyoltunk hátulról. Hétfön mesélte a tanár, hogy egy másik osztályból ketten beszélgettek előtte a lépcsőn és az egyik odamondta a másiknak, hogy "hallottad, hogy a buzi kocsiját megtolták hátulról?" Aztán észrevette, hogy a "buzi" ott áll mögötte.
Cintiacska
2005. február 09. 19:18
Egyik nyári napon egy ismerősömmel a Blaha felé megáltunk egy kínai györsétkezde előtt..
megkért az ismerősöm, hogy menjek be és kérjek elvitelre chilis csirkét, mert neki meg kell kint várnia valakit..
bementem, két szó volt a fejemben..chiliscsirke és elvitelre..
odaállok a pulthoz, kis kínai csaj odajön megkérdezi mit kérek..
mondom chilis csirkét
-Rizzsel??
-Igen elviszem!

no comment..szegény lány nézett egy darabig
Giraffe
2005. február 09. 19:16
Hali!
Az én egyik égésem!
Friss jogsival és fater Audijával pásztáztam a falu mellékutcáit, amikor megláttam egy ismerős csajt, amint húzott haza (gondolom a bevásárlásból) mindkét kezében szatyorral. Na, gondoltam, én majd jóól kikanyarodok mellette nagy gázzal, hogy látványos legyen. A kormányt viszont (ahogy illik) csak tenyérrel tartottam ami a nagy gázra kiforgott a tenyerem alatt. Ennek az lett az eredménye, hogy az egyik szatyor beleakadt a lökös szélébe és vittem a karfiolt, meg a karalábét magammal, aztán meg nem győztem összeszedni az útról a szétgurult zöldségeket és visszaadni a csajnak sűrű bocsánatkérések közepedte.
Radzeer
2005. február 09. 19:07
Megpróbálom tömören.
Vidéki haverral történt az eset, nevét fedje homály. Még délelőtt vett egy új farmert magának, és rajta volt a hetes aranynyaklánca is. Motorral indult volna a "társaságba" (kocsma), de eltaknyolt az enyhén kavicsos főutcán. Na ez ott már önmagában gáz, de a farmerja kiszakadt. Na sebaj, hazatolta a mocit, mert nem indult, ésbicajra pattant.
Azzal se jutott messzire, újra elesett. Farmeren újabb lyuk, azt át is vette, bicajlánc elszakadt, a hasán egy óriási lila folt: a kormányra esett.
Gyalog elért a kocsmába. Szép lassan este lett és berúgott, mint más haverjai. Poénból lökdösték egymást, és a delikvens nekiesett a fakerítésnek, ami kitört. Újabb lila foltok, rozsdás szög kihúzása, de tetanuszra ki gondol ilyenkor. A recsegésre azonban kijött a tulaj, aki felpofozta a srácot, és közben letépte a nyakláncát. Nem baj, van konkurens kocsma is, irány oda!
Útközben nekidőlt egy drótkerítésnek, ami téglaoszlopon támaszkodott. Ez hiba volt: a drótkerítés megindult be a kertbe, utána a srác, és szoros emberfogásban az oszlop.
Pillanatok alatt leemeltük róla a mázsányi téglát, de a keze így is eltört.
Nem baj a pia mindenre megoldás, az estét még átbulizta... (merevrészegen hazaszállították)
A kórházba másnap ment.
ScoobyDoo
2005. február 09. 19:04
nah valami szaftos story még ? :)
ScoobyDoo
2005. február 09. 18:47
nah srácok :D

KLIKKK IDE
belépés és ott a STORY-TYÚK :)

küldejetek ide még vagy a mailcimre :) de ide inkább egyenlöre :D
ZDoman
2005. február 09. 18:45
Egyik meleg nyári este kimentem motorzni a jo öreg Simson Schwalbémmal. Gyorsaságis bőrruhában és krosszbukóban. :) A főúton, az egyik buszmegállóban kint ültek a haverok, csajok, bandázgattak... Odaparkosítottam és valahogy szóbajött az egykerék... Nyomattam fel-alá aztán mikor kezdtek tombolni, kijött a rendőr a buszmegálló mögüli kajáldából, aki végignézte a partyt a főút kellős közepén... Na ez volt a gáz!
flalys
2005. február 09. 18:26
hát igen úgy mndíg van egy pancser akire rá lehte kenni!...

két srác az utcán:
- fingtál? kérdi az egyik
- naná
alapba nem vagyok büdös....
dömebácsi
2005. február 09. 18:23
Nyáron hazavittünk 2 csajt egy borfesztiválról! Már félúttól annyira kellett hugyoznom, hogy alig tudtam vezetni. Kiraktuk a csajokat és azzal a lendülettel megtámadtam egy fát a Feneketlen tónál! Végeztem a dologgal és akkor vettem észre, hogy a fa túloldalán ott ül 20 centire 1 csaj meg egy srác a korom sötétben és elég furcsán néznek! Hát égtem rendesem...
GabeszXXX
2005. február 09. 18:12
az óta megtanultam hogy nyilwános helyen mindíg a tömegbe kell mert wan kire fogni
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4623 találat 232 oldalon