ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)
aktuális téma

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Iesmit már én is nyomtam bringán!
Bevállalós napom volt bringán! Beugrottam minden helyet amit ismertem.(mert ien sportot űzék vala)
Már csak a vasúti sinek feletti átugrás volt...(4méteres ugrás köbö). Mondom ez a legnagyobb szal szépen nyomom...
Csajok az úton, a tóra, gyalog, fürdeni...
Nekimegyek köbö 45-50-el elugrok, levegőben iszonyatos széllökés...
A bringa elment alattam sörért és a leérkezés erőit nekem sikerült tompítani 5méteres hason csúszás a betonjárdán...
Bringa repült tovább a csajok felé, nekem enyhe tudatzavar után tápászkodás meg szédülés.
Továbbá nem volt rajtam csak póló meg farmer szal pólóból nem maradt sok.
A bal oldalon a hasamon és a jobb alkaromon nagy furcsa színű foltok vannak még ma is.
Van róla kép is csak nemtom hogy tegyem fel....

Bevállalós napom volt bringán! Beugrottam minden helyet amit ismertem.(mert ien sportot űzék vala)
Már csak a vasúti sinek feletti átugrás volt...(4méteres ugrás köbö). Mondom ez a legnagyobb szal szépen nyomom...
Csajok az úton, a tóra, gyalog, fürdeni...
Nekimegyek köbö 45-50-el elugrok, levegőben iszonyatos széllökés...
A bringa elment alattam sörért és a leérkezés erőit nekem sikerült tompítani 5méteres hason csúszás a betonjárdán...
Bringa repült tovább a csajok felé, nekem enyhe tudatzavar után tápászkodás meg szédülés.
Továbbá nem volt rajtam csak póló meg farmer szal pólóból nem maradt sok.
A bal oldalon a hasamon és a jobb alkaromon nagy furcsa színű foltok vannak még ma is.

Van róla kép is csak nemtom hogy tegyem fel....

Öreg ez tényleg gáz vót!

alig birom tölteni :)
hu-yeah.hu -n már fentvan coree ig :)
hu-yeah.hu -n már fentvan coree ig :)
Coree
2005. február 09. 19:49
Na akkor én is:
Barinőtől bringáztam hazavele... Már este volt, ráadásul szombat. Közeledve 1 buszmegállóhoz észrevettem, h csini kis chicken-ek egy lelkes csoportja buliba indulva a buszra vár... Én persze nem figyeltem, csak rájuk, minek következtében nem vettem észre, h lementem az műútról és hát, annak meg a szélén ki volt betonozva a vízelvezető... Asszem nem kell folytatnom, képzelhetitek...
De ha mégis, akkor az lett a vége, h akkorát estem a megácsitól kb. 5 méterre, h a csajokig repültem... Akik persze hatalmas óvációval díjjazták az atrakciót...
Ekkorát azóta sem égtem...
Barinőtől bringáztam hazavele... Már este volt, ráadásul szombat. Közeledve 1 buszmegállóhoz észrevettem, h csini kis chicken-ek egy lelkes csoportja buliba indulva a buszra vár... Én persze nem figyeltem, csak rájuk, minek következtében nem vettem észre, h lementem az műútról és hát, annak meg a szélén ki volt betonozva a vízelvezető... Asszem nem kell folytatnom, képzelhetitek...
De ha mégis, akkor az lett a vége, h akkorát estem a megácsitól kb. 5 méterre, h a csajokig repültem... Akik persze hatalmas óvációval díjjazták az atrakciót...
Ekkorát azóta sem égtem...

Még ifjú titán koromban volt mikor akkori csajom készített számomra teát.Egy kissebb társaság tartózkodott épp nálam(haverok,buli,fanta)akkor.Viszont kicsi tündérem kihagyta a számításból,hogy nagymamája azelőtt sütit készített és a tojásfehérjét beleöntötte a teásbögrébe.Kistündérem rátötöte teust és csillogó szemekkel béhozzta.Én meg elkezdtem meginni és úgy a felénél a tea egyszer csak megakadt.Elemeltem a bögrét a számtól úgy húsz centire és csodák csodája a a bögre és a szám között nem szűnt meg a kapcsolat.Ezután kb 30mp néma döbbenet majd oszlopos röhej a társaságtól,nekem pedig heveny róka!

Ez nem igazán frappáns, de érdekes:
Számtech versenyre mentünk. Versenyzők: látszatra homokos tanár(ez még lényeges lesz) + 5 tanuló egy Granadában, 5 tanuló egy Trabantban. Tél volt és csúszott az út. A tanár ment elől, mi a Trabiban utána. A tanár sorra ment át a sárgákon, mi meg slisszoltunk át a pirosokon. Egyszer csak a tanár az egyik sárgánál megállt...mi meg nem... és szépen belerongyoltunk hátulról. Hétfön mesélte a tanár, hogy egy másik osztályból ketten beszélgettek előtte a lépcsőn és az egyik odamondta a másiknak, hogy "hallottad, hogy a buzi kocsiját megtolták hátulról?" Aztán észrevette, hogy a "buzi" ott áll mögötte.
Számtech versenyre mentünk. Versenyzők: látszatra homokos tanár(ez még lényeges lesz) + 5 tanuló egy Granadában, 5 tanuló egy Trabantban. Tél volt és csúszott az út. A tanár ment elől, mi a Trabiban utána. A tanár sorra ment át a sárgákon, mi meg slisszoltunk át a pirosokon. Egyszer csak a tanár az egyik sárgánál megállt...mi meg nem... és szépen belerongyoltunk hátulról. Hétfön mesélte a tanár, hogy egy másik osztályból ketten beszélgettek előtte a lépcsőn és az egyik odamondta a másiknak, hogy "hallottad, hogy a buzi kocsiját megtolták hátulról?" Aztán észrevette, hogy a "buzi" ott áll mögötte.
Cintiacska
2005. február 09. 19:18
Egyik nyári napon egy ismerősömmel a Blaha felé megáltunk egy kínai györsétkezde előtt..
megkért az ismerősöm, hogy menjek be és kérjek elvitelre chilis csirkét, mert neki meg kell kint várnia valakit..
bementem, két szó volt a fejemben..chiliscsirke és elvitelre..
odaállok a pulthoz, kis kínai csaj odajön megkérdezi mit kérek..
mondom chilis csirkét
-Rizzsel??
-Igen elviszem!
no comment..szegény lány nézett egy darabig
megkért az ismerősöm, hogy menjek be és kérjek elvitelre chilis csirkét, mert neki meg kell kint várnia valakit..
bementem, két szó volt a fejemben..chiliscsirke és elvitelre..
odaállok a pulthoz, kis kínai csaj odajön megkérdezi mit kérek..
mondom chilis csirkét
-Rizzsel??
-Igen elviszem!
no comment..szegény lány nézett egy darabig

Hali!
Az én egyik égésem!
Friss jogsival és fater Audijával pásztáztam a falu mellékutcáit, amikor megláttam egy ismerős csajt, amint húzott haza (gondolom a bevásárlásból) mindkét kezében szatyorral. Na, gondoltam, én majd jóól kikanyarodok mellette nagy gázzal, hogy látványos legyen. A kormányt viszont (ahogy illik) csak tenyérrel tartottam ami a nagy gázra kiforgott a tenyerem alatt. Ennek az lett az eredménye, hogy az egyik szatyor beleakadt a lökös szélébe és vittem a karfiolt, meg a karalábét magammal, aztán meg nem győztem összeszedni az útról a szétgurult zöldségeket és visszaadni a csajnak sűrű bocsánatkérések közepedte.
Az én egyik égésem!
Friss jogsival és fater Audijával pásztáztam a falu mellékutcáit, amikor megláttam egy ismerős csajt, amint húzott haza (gondolom a bevásárlásból) mindkét kezében szatyorral. Na, gondoltam, én majd jóól kikanyarodok mellette nagy gázzal, hogy látványos legyen. A kormányt viszont (ahogy illik) csak tenyérrel tartottam ami a nagy gázra kiforgott a tenyerem alatt. Ennek az lett az eredménye, hogy az egyik szatyor beleakadt a lökös szélébe és vittem a karfiolt, meg a karalábét magammal, aztán meg nem győztem összeszedni az útról a szétgurult zöldségeket és visszaadni a csajnak sűrű bocsánatkérések közepedte.
Megpróbálom tömören.
Vidéki haverral történt az eset, nevét fedje homály. Még délelőtt vett egy új farmert magának, és rajta volt a hetes aranynyaklánca is. Motorral indult volna a "társaságba" (kocsma), de eltaknyolt az enyhén kavicsos főutcán. Na ez ott már önmagában gáz, de a farmerja kiszakadt. Na sebaj, hazatolta a mocit, mert nem indult, ésbicajra pattant.
Azzal se jutott messzire, újra elesett. Farmeren újabb lyuk, azt át is vette, bicajlánc elszakadt, a hasán egy óriási lila folt: a kormányra esett.
Gyalog elért a kocsmába. Szép lassan este lett és berúgott, mint más haverjai. Poénból lökdösték egymást, és a delikvens nekiesett a fakerítésnek, ami kitört. Újabb lila foltok, rozsdás szög kihúzása, de tetanuszra ki gondol ilyenkor. A recsegésre azonban kijött a tulaj, aki felpofozta a srácot, és közben letépte a nyakláncát. Nem baj, van konkurens kocsma is, irány oda!
Útközben nekidőlt egy drótkerítésnek, ami téglaoszlopon támaszkodott. Ez hiba volt: a drótkerítés megindult be a kertbe, utána a srác, és szoros emberfogásban az oszlop.
Pillanatok alatt leemeltük róla a mázsányi téglát, de a keze így is eltört.
Nem baj a pia mindenre megoldás, az estét még átbulizta... (merevrészegen hazaszállították)
A kórházba másnap ment.
Vidéki haverral történt az eset, nevét fedje homály. Még délelőtt vett egy új farmert magának, és rajta volt a hetes aranynyaklánca is. Motorral indult volna a "társaságba" (kocsma), de eltaknyolt az enyhén kavicsos főutcán. Na ez ott már önmagában gáz, de a farmerja kiszakadt. Na sebaj, hazatolta a mocit, mert nem indult, ésbicajra pattant.
Azzal se jutott messzire, újra elesett. Farmeren újabb lyuk, azt át is vette, bicajlánc elszakadt, a hasán egy óriási lila folt: a kormányra esett.
Gyalog elért a kocsmába. Szép lassan este lett és berúgott, mint más haverjai. Poénból lökdösték egymást, és a delikvens nekiesett a fakerítésnek, ami kitört. Újabb lila foltok, rozsdás szög kihúzása, de tetanuszra ki gondol ilyenkor. A recsegésre azonban kijött a tulaj, aki felpofozta a srácot, és közben letépte a nyakláncát. Nem baj, van konkurens kocsma is, irány oda!
Útközben nekidőlt egy drótkerítésnek, ami téglaoszlopon támaszkodott. Ez hiba volt: a drótkerítés megindult be a kertbe, utána a srác, és szoros emberfogásban az oszlop.
Pillanatok alatt leemeltük róla a mázsányi téglát, de a keze így is eltört.
Nem baj a pia mindenre megoldás, az estét még átbulizta... (merevrészegen hazaszállították)
A kórházba másnap ment.
Oan kicsi???

nah srácok :D
KLIKKK IDE
belépés és ott a STORY-TYÚK :)
küldejetek ide még vagy a mailcimre :) de ide inkább egyenlöre :D
KLIKKK IDE
belépés és ott a STORY-TYÚK :)
küldejetek ide még vagy a mailcimre :) de ide inkább egyenlöre :D
Egyik meleg nyári este kimentem motorzni a jo öreg Simson Schwalbémmal. Gyorsaságis bőrruhában és krosszbukóban. :) A főúton, az egyik buszmegállóban kint ültek a haverok, csajok, bandázgattak...
Odaparkosítottam és valahogy szóbajött az egykerék...
Nyomattam fel-alá aztán mikor kezdtek tombolni, kijött a rendőr a buszmegálló mögüli kajáldából, aki végignézte a partyt a főút kellős közepén... Na ez volt a gáz! 

hát igen úgy mndíg van egy pancser akire rá lehte kenni!...
két srác az utcán:
- fingtál? kérdi az egyik
- naná
alapba nem vagyok büdös....
két srác az utcán:
- fingtál? kérdi az egyik
- naná
alapba nem vagyok büdös....
Nyáron hazavittünk 2 csajt egy borfesztiválról! Már félúttól annyira kellett hugyoznom, hogy alig tudtam vezetni. Kiraktuk a csajokat és azzal a lendülettel megtámadtam egy fát a Feneketlen tónál! Végeztem a dologgal és akkor vettem észre, hogy a fa túloldalán ott ül 20 centire 1 csaj meg egy srác a korom sötétben és elég furcsán néznek! Hát égtem rendesem...
az óta megtanultam hogy nyilwános helyen mindíg a tömegbe kell mert wan kire fogni

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Vagy két évig nem mertem kimenni az utcára ha megláttam a merdzsót.Nehogy azt gondolják a bigék,na itt a Magyar bringás fasza srác!