Üdv :)
Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög.
ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában)
szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
azzal csak a suli előtti fának tudtam nekimenni, mert nagyon lazán akartam befordulni a kerítés elé, aztán nem oda esett a fordulókör, ahová én azt elképzeltem
Nekem az wolt a legnagyobb égés mikor az Auchanba áldogáltam az italosztályon körbenéztem balra senki jobbra senki és olyat fingottam hogy azt hidtem befosok erre mögöttem megköszörüli a törkét egy srác és röhögwe mondja hogy furcsán köhögsz hawer.
Az se volt rossz amikor a nyáron volt egy illegális bnöm. a legális mellett/azota az sincs/ haza nem vihettem igy hát a közeli vendéglö parkoloja maradt.Zene szolt elvoltunk, nem figyeltem semmire csak a csajra ,téma indult egyszercsak hátrafigyelek/meztelen/, vakito fények...fenekem láttán biztosan megriadtak...5mp kukk aztán eltüntek/köcsög polgárörök betámadtak/Háát nem volt valami kellemes....
Józsán lakik pár ladabolond haver. Néha vesznek pár ezer forintért egy régi szakadt zsigulit, hogy szétdíbolják az erdőben majd késöbb hasznosítják alkatrésznek. Egyik ilyen csapatós bulira ment velük egy új srác is. Tetszett neki a dolog, késöbb ádadták neki a kocsit, hogy tudja mi az élet. Egész jól csinálta de benzin fogytán haza kellett menni. A házuk elött gondolta csinál egy rükverc-egyett. Sebességberakta és padlógázzal elkezdett tolatni.......aztán egyesbe rakta(de addigra már félig lementek az útról) és pont amikor ráengedte a kuplungot CSATTT neki a szomszéd kerítésének és a kocsi hirtelen megindult előre. Közben a gyerek széles vigyorral a száján mondja, hogy ÚHH B*MEG MEKKORÁT FOGOTT A GUMI.
Miután félreálltak meglátták miért is fogott akkorát. A következő napjuk a kerítés rendbetételére ment el.
aztmondom nincs annal jobb mikor az ablakban cigizel es a szomszedod alna le a garazsba es keresztbecsuszik a lejton :-DDDDDDD itt egy foto h milyen lejton fordult keresztbe, persze ez a mi garazsunk! csak ugyanilyen meredek az ove is .... télen ez eleg szopoka, ha nem sozod le a garazsod placcat :o
Az se vót rossz amikor kinn beszélgetek a szomszéddal az utcán befordul a haver kispókkal, meglát keresztberakja párszor a kocsit, majd belemegy az ott lévő szomszéd kerítésébe, kiszáll röhög ezerrel, és közli, hogy úgyse látszik a kocsin semmi.....
kb 2 hete amikor leestett az a nagy hó mentem suliba kocsival!
ahogy szoktam suli előtti egyenesben vissza 2 hadd hörögjön a gép.... na mondom üres a parkoló dirr kézifék.....
csak azt felejtettem el belekaluláln a sebesség mellé hogy egy icipicit hacas az út....
annak rendje és módja szerint megpördöltem suli előtt!!!!
fasza volt kiszállni a kocsiból ezek után...
DE ÉN EZT PONT ÍGY AKARTAM .....