Az egész ország területére kiterjedő, átfogó ellenőrzés-sorozat kezdődik május elsejével.
A szervezők megyei ellenőrző-csoportokat és egy fővárosi rendőrökből álló közlekedési kommandót állítanak fel utóbbi az ország bármely pontján "lecsaphat" – értesült a Független Hírügynökség.
A tervek szerint az autósokat, motorosokat és kerékpárosokat a forgalmas utakon és a balesetveszélyes útszakaszokon ellenőrzik majd, de egy-egy várost is "megszállhatnak" a rendőrök. A december 31-éig tartó akció célja, hogy a személyi sérüléses és halálos áldozatot követelő közlekedési balesetek számát lecsökkentsék. A 10-15 fős csoportok mérik majd a járművek sebességét, szondáztatják a sofőröket, és ellenőrzik, hogy a biztonsági öveket és gyereküléseket mindenki bekösse, használja.
Az Országos Rendőr-főkapitányság ezen kívül egy fővárosi rendőrökből álló közlekedési kommandót is felállít, ez a 15 fős csapat véletlenszerűen jelenik majd meg az ország egy-egy pontján. Ők ugyanolyan módszerrel ellenőriznek, mint a megyei kollégáikból alakuló ellenőrző-csoportok. Ezen kívül az Autópálya Rendőrség is részt vesz az akciósorozatban, az autósok tehát az autópályákon is ellenőrzésekre számíthatnak.
Úgy tudni, hogy az év utolsó napjáig tartó akciót a Légirendészeti Parancsnokság is támogatja, ha szükséges, helikoptereket küldenek az ellenőrzőponthoz. A helikopterek segítenek az esetleges forgalomterelésben, de ha valaki menekülni próbál, azt a levegőből könnyen követni tudják.
Ui: azt is hallani már,hogy belekötnek mindenbe amibe csak lehet.............
izzókészlet,elakadásjelzőháromszög.....stb......
bazeg halod mivan veled?
és hol irtam h bravo motor?????????? mutasd már meg.. megbeszéltük kb 5perce h nem bora.. de kicsit figyelni kéne azt mondtam h abart motor... szoval se mondtam h a bravo gyári motorja ... áhhhhhhhhhh szoval abart de nem bravoé mert az inncs ahogy mondod...
ja ez a baleset benne is volt a blikben.. 9kor történt és fél 12kor megint jártam arra mentem érdre.. és akkor is ott voltak a gépek kár h nem volt nálam fényképező.. a bora futőmüve a szembejövő sávba.. meg ilyen aproságok
,a karosszéri 1.4-esé és utánanéztem ,ott a motortérnél látszik,a szivórész,ez alapján lehet 1.6, 1.8, 2.0
az 1.6 meg az 1.8 hátul gyárilag dobfékes
azért én nemmerném annyira küldeni neki,ha tényleg motort cserélt,
az 1.8-at is nehéz megfogni már 180-nál.............
motorcserénél gondolni kellett volna a megállásra is
bazeg mondtam én hogy 1.4es abart?
na látom mindeki olvas mindent csak azt mondtam h az abart motor egy gyári tuning motor vesszőőő a bravon gyári fékek voltak ami az 1.4esé amivel gyárilag szerelték mert ugye 1.4es motor volt benne... remélem tiszta
általában azért okoznak balesetet azok akik gyorsan mennek mert akik béna pancserek kimennek eléjük... és igy ugye az a hibás aki gyorsan ment.. nem az aki fasz..
pl multkor ott voltam mikor egy csaj m1-m7 felvezetőre forditva ment fel.. na az volt még a komoly.. C3 vs BOra..
Pont leszarom, mert a valodi teljesitmeny diffi az kb semmi. Ez a sportdob meg dajrektszuro faszsagok, menatalisan adnak lojjeroket.
1.4-s Abarth motor meg nemvan.
aha csak tudod az a torok hangja.. és nem az erő hangja van külömbség... amugy meg nem is ugy gyorsult mint egy 1.4es valamivel jobban de amugy leszarom h elhiszitek e... kérdezzetek körül ha anyira kiváncsiak vagytok és hitetlenkedtek
ez a kép jo mindenki okuläsära!!!!¨¨
De a véleményem az, hogy akär gyalogosan is meghalhatsz,vagy lassan vétlenül vezetve, ez azért nem elöiräs hogy aki gyorsan vezet meghal!
Már megbocsáss az enyémnek is nagy a hangja! 1üres dob és nagy a hang!De ha jól megnézed ezt a képet ez nem 100al ért oda!hogy a sok rétegben összerakott lemez ennyire szét szakadjon kell egy kisebb sebesség!lehet ez bármelyik tipusu kocsi