Olaj/Energiaválság!

Témakör: Real life
aktuális téma
Olaj/Energiaválság!

Hát igen Hamarosan egyre közelebb kerülünk ehhez! A neten számos ezzel kapcsolatos téma van már! Érdekelne a ti véleményetek is! Mielőtt írnátok két linket címzek: Ez egy "megható videó" a témával kapcsolatban! És a videó egyfajta kommentje magyarul is! Plussz worldben is akinek nincsen readere!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fernando
2008. augusztus 12. 20:47
amatyi
2008. augusztus 12. 14:58
offffff
1816V
2008. augusztus 12. 14:55
Végigolvastam az összes (értelmes és értelmetlen) hozzászólást.
Többet mulattam a hozzászólásokon, mint maga a téma komolyságán.
carlosrcng
2008. augusztus 12. 13:41
Mindig is lesz elég olaj, nem fog elfogyni sosem!
Max. megfizethetetlen lesz az autók számára, mivel vannak az iparnak olyan szegmensei, ahol nélkülözhetetlen, ergo ők eleget fognak majd fizetni érte!

Nem kell sírni a benya után!
Mielőbb meg kell keresni az alternatíváját azt kész!
Az lenne a legjobb, ha ez gyorsabban menne, minthogy az állam reagálna oly módon, hogy az útadót külön, az üzemanyagtól független kerülne behajtásra.
carlosrcng
2008. augusztus 12. 13:35
DE!
Mindent elszúrtál azzal a 2 beírásoddal, azzal kiderült, hogy ez a fő motivációd, ez az egész környezetvédősdi csak a burok körülötte!
Ezen kívül eleged volt szürke mindennapjaidból, és némi feltűnésre vágytál.
Voltak olyan hozzászólások, amik igen is a témához tartoztak, de te azokat SEMMILYEN FORMÁBAN sem reagáltad le, csak hajtottad a magad igazát, pont leszartad a többiek véleményét! (Valamint folyamatosan linkelted azt a szart az oldaladról, ergo futtatad magad...)
Végül, de nem utolsósorban hazudtál, mert nem is mentél el aludni!
Fernando
2008. augusztus 12. 13:22
Ki tudja...lehet jobban csinálná helyettük...
Vectra555
2008. augusztus 12. 10:57
Nem nagy jövőd lenne.

Saddam már a túlvilágon van, Fidel meg nemsokára ott lesz.
Fernando
2008. augusztus 12. 10:51

Én rámondom az áment...kezdheted is
Grabowski
2008. augusztus 12. 09:21
én szeretnék Saddam lenni! Vagy inkább Fidel...:D
amatyi
2008. augusztus 12. 09:18
Nincs kedvem leírni mégegyszer ugyanazt . De a kedvedért még1szer megteszem . Már vagy 10szer leírtam, hogy nem világot megmenteni hoztam létre a topikot hanem csupán kíváncsi vagyok az emberek véleményeire a témával kapcsolatban. ennyi.

+Nem szúrtam el semmit 2 kommentemmel. Mindössze félórája fórumoztunk ugyanazokkal és úgy gondoltam, hogy ezektől az emberektől közben megkérdezhetek valami mást is, hát rosszul gondoltam, van ez így.
Fernando
2008. augusztus 12. 02:59
Te ne haragudj már...nem valami Greenpeace-s aktivista vagy? Tény, h sokkal többen vagyunk ezena földön, mint amennyien kéne, de akkor szavazzuk meg itt és most, h ki legyen a következő Saddam, aki kinyír egy teljes kontinest és akkor lehet, h helyreáll a Föld/lakosság arány és akkor fasza...
Mellette annyi minden van, amit az emberek tönkrebasztak, de ez nem csaka "Felső vezetőség" szarsága ahogy Te írtad, hanem a miénk is..sajnos ilyenek vagyunk emberek...de Te egyedülnem fogod megmenteni a világot...arra meg kis esélyt látok, h egy olyan topiccal (amit már eleve elbasztál két commentel) hogy ez majd világhódító körútra indul és akkor majd mindenki azon fog bszélni 659431-ben, h mennyire fasza volt, h egyszer egy embernek nevezett lénynek eszébe jutott egy carstyling.hu nevezetű portálon, h tenni kéne a világért valamit...félre ne érts, nem azt mondom, h nem kéne tenni, de egy ember kevés... és élünk már most lassan 7 milliárdan a földön ---> 1:7.000.000.000-hoz, az egy iciripicikét kevés, nem?
Fernando
2008. augusztus 12. 02:32
Figyu...ahogy korábban írtad, h lesz majd 600 meg 800 a benzin ára...
Akkor addig vegyél egy Hibrid kocsit...
Csak össze lehet hozni...amúgy meg van megújuló energiaforrás egy csomó "dologban" Vaalami úgy is lesz...addig meg Te sem élsz, kivéve, ha nem Te vagy McLoad a hegyről...valami úgy is ki lesz találva...nézd a repcét a bio diesel-hez...nem kell ez a világvége hangulat...ez a jajj mi lesz mos velünk...vagy ha annyira veszettnek érzed az ügyet, akkor találj T efel valami új üzemanyagot és ha jó, akkor abból még az ük-ük-ük-ük-ük unokád is megél, úgy hogy nem is kell tanulnia, amikor már rég űrhajóval közlekedik mindenki...
amatyi
2008. augusztus 12. 02:25
Nem dehogy. Én nem akartam senkit sem lenézni. Sőt mindenkitől bocsánatot kértem ha esetleg megbántottam őket a témával vagy valamelyik hozzászólásommal.

Egyszerűen arról volt szó, hogy páran nem a témához írtak hanem kihegyezték mondanivalóikat a hibáimra és pár meglátásom sántaságára.

Persze ezzel sem lenne baj ha egy kérés után abbahagyták volna. De senki nem tudja komolyan venni ezt a témát, talán még én sem.

Mostmár tényleg jóéjt.
EndrúCRX
2008. augusztus 12. 02:19
akk még most tankolom tele az autót, és 1 nap alatt kikocsikázom, h megint teletankolhassam... még a végén nekem nem jut a kis bengából...

...
egyébként ha ez igaz, márpedig úgyis igaz lesz
mindenki kapkodni fog érte, aztán hamarabb döglünk meg...
akk addig legyen jó míg van, mert elveszi más...
S.E.A.T.
2008. augusztus 12. 02:12
orba = orrba
parádi = parádé
S.E.A.T.
2008. augusztus 12. 02:07
Maga a téma sajnos azért "felesleges" mert az ember csak akkor fog rájönni, hogy elfogyott, mikor 1000 dollár felett lesz egy hordó olaj.De akkor kapálózni már erősen késő.
Véleményem szerint először az elektromosság irányába fog minden indulni és orba-szájba épülnek majd az atomerőművek, egészen addig, míg 2-3 csernobil-szintű parádi meg nem ritkítja az életet a bolygón.

Valamiért úgy érzem, hogy kissé lenézően bánsz azok javarészével, akik eddig ide írtak.
Helyes a meglátásom?
amatyi
2008. augusztus 12. 02:00
Téma adott! Várom a véleményeket.
amatyi
2008. augusztus 12. 01:58
Na végre most, hogy mindannyian leléptetek új emberek fognak írni!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 209 találat 11 oldalon