Olaj/Energiaválság!

Témakör: Real life
aktuális téma
Olaj/Energiaválság!

Hát igen Hamarosan egyre közelebb kerülünk ehhez! A neten számos ezzel kapcsolatos téma van már! Érdekelne a ti véleményetek is! Mielőtt írnátok két linket címzek: Ez egy "megható videó" a témával kapcsolatban! És a videó egyfajta kommentje magyarul is! Plussz worldben is akinek nincsen readere!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
amatyi
2008. augusztus 12. 01:16
Az csak egy példa volt. De írhattam volna egy 0,5-ös kólás üveget is.
pápásünike
2008. augusztus 12. 01:15
hát de ha ilyen baromságokat írsz!!a zsepit szemétbe dobom mindig!!ez jó pont?
kocsit meg nem fogok cserélni,hogy kedvébe járjak mindenkinek és ovjam a földet!meg van az okom miért ilyet vettem......
carlosrcng
2008. augusztus 12. 01:15
Annak nincsen értelme, hogy "zsírozzatok", meg "milyen lenne a Polom teteje?"
Baaazzz, benned az ilyen nem kelt ellenszenvet?

A többire meg persze, reagálni kell!
Aki a multikat nem kívánja, ne Xelje be a jelenlegi kormányunkat!
Aki félti a földünket de autózni akar, az vegyen kisfogyasztású, nem diesel és könnyű autót, amit mindezek ellenére nem használ sokat, csak a legszükségesebb esetekre!
Nézzen körül a saját háza táján, hogy hol tud energiát megspórolni, még a saját luxuskörülményeinek rovására is!
Étkezzen egészségesen!
Valamint tanuljon nyelveket, hogy ne legyen kiszolgáltatva csak a magyar nyelv birtoklásával összvissz kb. 15 millió ember véleményére!
RallyStig
2008. augusztus 12. 01:14
erről max panaszkodni lehet, megbeszélni nem nekünk kellene.....
amatyi
2008. augusztus 12. 01:13
Csak egy példa volt! Igaz szélsőséges de az volt. Na de most wáááá. Kritizálni jöttetek vagy megdumálni ezt a témát ?
RallyStig
2008. augusztus 12. 01:12
1. A pzs lebomlik ,mert szerves anyag, főleg amit bele ve... raksz
2. A pisi-kaki elszórása----> pestis és hasonló barátságos dolgok.....
pápásünike
2008. augusztus 12. 01:11
persze hugyozzon mindenki szabadon! mindjárt kimegyek a kertbe mert pisilnem kell!kakilni wc-be lehet???ezt ugye most nem gondoltad komolyan!!!!!!!!
RallyStig
2008. augusztus 12. 01:11
amatyi
2008. augusztus 12. 01:10
Igen! Mert ha már egy ember elzárja a csapot és nem dobálja el a pzs-t! Amikor csak teheti a szabadban hugyozik akkor MÁR MEGÉRTE ismétlem: MÁR MEGÉRTE!
octavia_v8
2008. augusztus 12. 01:10
Holnap azért remélem még nem, mert más dolgom akad
amatyi
2008. augusztus 12. 01:09
Hát érdemesebb lenne egy Luppo-ra ami 4lityót eszik. És egyébként azt szerettem volna venni csak nem volt a piacon jó áron kevés kilométerrel.

A magam módján teszek a világ jóbbátételéért. A szabadban hugyozok amikor csak lehet + mindig elzárom a csapot amikor nincs rá szükség. A lámpákat sem égetem feleslegesen + a pzst meg minden mást a legközelebbi kukába dobom és nem a földre.

Az elemeket is a gyűjtőkbe teszem és a carstyling.hu nevű oldalon nyitok egy fórumot, hogy más is amikor csak teheti a szabadban hugyozzon és ne dobálja el a pzs-t stb stb. stb.!
carlosrcng
2008. augusztus 12. 01:09
carlosrcng
2008. augusztus 12. 01:08
...és akkor a legrosszabbat kihagytad:
AZ ILYEN MATYIK ELSZAPORODÁSA!!!

Nem olvasol figyelmesen:
AZ ÓZONRÉTEG NEM VÉKONYODIK, AZ ÓZONLYUK NEMSOKÁRA MEG FOG SZŰNNI!!!
Nem vicc!
De sebaj, majd lesz valami más pánik, mi?
octavia_v8
2008. augusztus 12. 01:08
Ezt tudjuk, de ezért topikot nyitni Már a csapból is ez folyik, és nem értem hogy mit akarsz elérni ezzel hogy magadat ismétled, azt hiszed ettöl most kevesebb ózon, több üzemanyag, kevesebb rákos beteg lessz
pápásünike
2008. augusztus 12. 01:06
lenne értelme ha nem tartanánk ott,hogy holnap kipuzstul a világ!mert elbasztuk!
amatyi
Töröljék nem érdekel. Már ígyis előbbre vagyok. Megismertem jópár újabb hozzáállást, már ezért is megérte megnyitni.

Beismerem! Kishal vagyok a témában! De nem akarok sem professzorrá válni sem a világ megmentőjévé.

Csupán kiváncsi voltam mások véleményére is. De ezt már 10szer leírtam kb.!

Ha leírtad a véleményed ennyi, további szép napot kívánok.
carlosrcng
Ne tereld a szót!
TE vagy szar helyzetben!!!

Na, ha már úgyis off az egész, nem válaszoltál:
MIKOR CSERÉLED LE A FÓCIDAT EGY SUZUKIRA, AMI LÉNYEGESEN KÖNNYEBB???
carlosrcng
2008. augusztus 12. 01:04
Jaja...
Valamelyik Mod., töröljétek ezt a topicot, semmi értelme!
octavia_v8
2008. augusztus 12. 01:03
amatyi
2008. augusztus 12. 01:02
Ha belegondolunk már ígyis nagyon szar helyzetben van a bolygónk!

Az erdők felét kivágtuk. Az állatok egyharmadát már kiírtottuk. Az ózonréteg silány. Az olaj hamarosan elfogy. A több milliár rákkeltő mobiltelefon. A betegségek, a betegségekkel született gyermekek. A víz borzasztó minősége és hiánya. A globális felmelegedés. A rengeteg természeti katasztrófa.

De hazánkat is említetsük meg! Magyarország egynegyedét félsivatagos területnek nyílvánították. Pesten bármikor szmogriadót jelenthetnek. A multik elszaporodása.

És még az is szörnyű, hogy bármely nagyobb városban az utcán alíg látni egy-két növényt, fát, a parkok száma is lecsökken, mert egy újabb bevásárlóközpontot építenek a helyükre.
A számtalan rákos megbetegedés mellyel eu topban vagyunk. De alkoholizmusban is az élen járunk.

Szóval mostmár kimondhatjuk, hogy ELBASZTUK A BOLYGÓNKAT!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 209 találat 11 oldalon