Olaj/Energiaválság!
aktuális téma

Hát igen Hamarosan egyre közelebb kerülünk ehhez! A neten számos ezzel kapcsolatos téma van már! Érdekelne a ti véleményetek is!
Mielőtt írnátok két linket címzek:
Ez egy "megható videó" a témával kapcsolatban!
És a videó egyfajta kommentje magyarul is!
Plussz worldben is akinek nincsen readere!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
amatyi
2008. augusztus 12. 01:16
Az csak egy példa volt. De írhattam volna egy 0,5-ös kólás üveget is.
hát de ha ilyen baromságokat írsz!!a zsepit szemétbe dobom mindig!!ez jó pont?
kocsit meg nem fogok cserélni,hogy kedvébe járjak mindenkinek és ovjam a földet!meg van az okom miért ilyet vettem......
kocsit meg nem fogok cserélni,hogy kedvébe járjak mindenkinek és ovjam a földet!meg van az okom miért ilyet vettem......
Annak nincsen értelme, hogy "zsírozzatok", meg "milyen lenne a Polom teteje?"
Baaazzz, benned az ilyen nem kelt ellenszenvet?
A többire meg persze, reagálni kell!
Aki a multikat nem kívánja, ne Xelje be a jelenlegi kormányunkat!
Aki félti a földünket de autózni akar, az vegyen kisfogyasztású, nem diesel és könnyű autót, amit mindezek ellenére nem használ sokat, csak a legszükségesebb esetekre!
Nézzen körül a saját háza táján, hogy hol tud energiát megspórolni, még a saját luxuskörülményeinek rovására is!
Étkezzen egészségesen!
Valamint tanuljon nyelveket, hogy ne legyen kiszolgáltatva csak a magyar nyelv birtoklásával összvissz kb. 15 millió ember véleményére!

Baaazzz, benned az ilyen nem kelt ellenszenvet?
A többire meg persze, reagálni kell!
Aki a multikat nem kívánja, ne Xelje be a jelenlegi kormányunkat!
Aki félti a földünket de autózni akar, az vegyen kisfogyasztású, nem diesel és könnyű autót, amit mindezek ellenére nem használ sokat, csak a legszükségesebb esetekre!
Nézzen körül a saját háza táján, hogy hol tud energiát megspórolni, még a saját luxuskörülményeinek rovására is!
Étkezzen egészségesen!
Valamint tanuljon nyelveket, hogy ne legyen kiszolgáltatva csak a magyar nyelv birtoklásával összvissz kb. 15 millió ember véleményére!

erről max panaszkodni lehet, megbeszélni nem nekünk kellene.....

amatyi
2008. augusztus 12. 01:13
Csak egy példa volt! Igaz szélsőséges de az volt. Na de most wáááá. Kritizálni jöttetek vagy megdumálni ezt a témát
?

1. A pzs lebomlik ,mert szerves anyag, főleg amit bele ve... raksz
2. A pisi-kaki elszórása----> pestis és hasonló barátságos dolgok.....
2. A pisi-kaki elszórása----> pestis és hasonló barátságos dolgok.....
persze hugyozzon mindenki szabadon!
mindjárt kimegyek a kertbe mert pisilnem kell!kakilni wc-be lehet???ezt ugye most nem gondoltad komolyan!!!!!!!!

tisssztára Mad Max .....

amatyi
2008. augusztus 12. 01:10
Igen! Mert ha már egy ember elzárja a csapot és nem dobálja el a pzs-t! Amikor csak teheti a szabadban hugyozik akkor MÁR MEGÉRTE ismétlem: MÁR MEGÉRTE!
Holnap azért remélem még nem, mert más dolgom akad

amatyi
2008. augusztus 12. 01:09
Hát érdemesebb lenne egy Luppo-ra ami 4lityót eszik. És egyébként azt szerettem volna venni csak nem volt a piacon jó áron kevés kilométerrel.
A magam módján teszek a világ jóbbátételéért. A szabadban hugyozok amikor csak lehet + mindig elzárom a csapot amikor nincs rá szükség. A lámpákat sem égetem feleslegesen + a pzst meg minden mást a legközelebbi kukába dobom és nem a földre.
Az elemeket is a gyűjtőkbe teszem és a carstyling.hu nevű oldalon nyitok egy fórumot, hogy más is amikor csak teheti a szabadban hugyozzon és ne dobálja el a pzs-t stb stb. stb.!
A magam módján teszek a világ jóbbátételéért. A szabadban hugyozok amikor csak lehet + mindig elzárom a csapot amikor nincs rá szükség. A lámpákat sem égetem feleslegesen + a pzst meg minden mást a legközelebbi kukába dobom és nem a földre.
Az elemeket is a gyűjtőkbe teszem és a carstyling.hu nevű oldalon nyitok egy fórumot, hogy más is amikor csak teheti a szabadban hugyozzon és ne dobálja el a pzs-t stb stb. stb.!
Eridj, tanujjáá!

...és akkor a legrosszabbat kihagytad:
AZ ILYEN MATYIK ELSZAPORODÁSA!!!

Nem olvasol figyelmesen:
AZ ÓZONRÉTEG NEM VÉKONYODIK, AZ ÓZONLYUK NEMSOKÁRA MEG FOG SZŰNNI!!!
Nem vicc!
De sebaj, majd lesz valami más pánik, mi?
AZ ILYEN MATYIK ELSZAPORODÁSA!!!

Nem olvasol figyelmesen:
AZ ÓZONRÉTEG NEM VÉKONYODIK, AZ ÓZONLYUK NEMSOKÁRA MEG FOG SZŰNNI!!!
Nem vicc!
De sebaj, majd lesz valami más pánik, mi?

Ezt tudjuk, de ezért topikot nyitni
Már a csapból is ez folyik, és nem értem hogy mit akarsz elérni ezzel hogy magadat ismétled, azt hiszed ettöl most kevesebb ózon, több üzemanyag, kevesebb rákos beteg lessz

lenne értelme ha nem tartanánk ott,hogy holnap kipuzstul a világ!mert elbasztuk!

amatyi
2008. augusztus 12. 01:06
Töröljék nem érdekel. Már ígyis előbbre vagyok. Megismertem jópár újabb hozzáállást, már ezért is megérte megnyitni.
Beismerem! Kishal vagyok a témában! De nem akarok sem professzorrá válni sem a világ megmentőjévé.
Csupán kiváncsi voltam mások véleményére is. De ezt már 10szer leírtam kb.!
Ha leírtad a véleményed ennyi, további szép napot kívánok.
Beismerem! Kishal vagyok a témában! De nem akarok sem professzorrá válni sem a világ megmentőjévé.
Csupán kiváncsi voltam mások véleményére is. De ezt már 10szer leírtam kb.!
Ha leírtad a véleményed ennyi, további szép napot kívánok.
Ne tereld a szót!
TE vagy szar helyzetben!!!
Na, ha már úgyis off az egész, nem válaszoltál:
MIKOR CSERÉLED LE A FÓCIDAT EGY SUZUKIRA, AMI LÉNYEGESEN KÖNNYEBB???
TE vagy szar helyzetben!!!

Na, ha már úgyis off az egész, nem válaszoltál:
MIKOR CSERÉLED LE A FÓCIDAT EGY SUZUKIRA, AMI LÉNYEGESEN KÖNNYEBB???
Jaja...
Valamelyik Mod., töröljétek ezt a topicot, semmi értelme!
Valamelyik Mod., töröljétek ezt a topicot, semmi értelme!

amatyi
2008. augusztus 12. 01:02
Ha belegondolunk már ígyis nagyon szar helyzetben van a bolygónk!
Az erdők felét kivágtuk. Az állatok egyharmadát már kiírtottuk. Az ózonréteg silány. Az olaj hamarosan elfogy. A több milliár rákkeltő mobiltelefon. A betegségek, a betegségekkel született gyermekek. A víz borzasztó minősége és hiánya. A globális felmelegedés. A rengeteg természeti katasztrófa.
De hazánkat is említetsük meg! Magyarország egynegyedét félsivatagos területnek nyílvánították. Pesten bármikor szmogriadót jelenthetnek. A multik elszaporodása.
És még az is szörnyű, hogy bármely nagyobb városban az utcán alíg látni egy-két növényt, fát, a parkok száma is lecsökken, mert egy újabb bevásárlóközpontot építenek a helyükre.
A számtalan rákos megbetegedés mellyel eu topban vagyunk. De alkoholizmusban is az élen járunk.
Szóval mostmár kimondhatjuk, hogy ELBASZTUK A BOLYGÓNKAT!
Az erdők felét kivágtuk. Az állatok egyharmadát már kiírtottuk. Az ózonréteg silány. Az olaj hamarosan elfogy. A több milliár rákkeltő mobiltelefon. A betegségek, a betegségekkel született gyermekek. A víz borzasztó minősége és hiánya. A globális felmelegedés. A rengeteg természeti katasztrófa.
De hazánkat is említetsük meg! Magyarország egynegyedét félsivatagos területnek nyílvánították. Pesten bármikor szmogriadót jelenthetnek. A multik elszaporodása.
És még az is szörnyű, hogy bármely nagyobb városban az utcán alíg látni egy-két növényt, fát, a parkok száma is lecsökken, mert egy újabb bevásárlóközpontot építenek a helyükre.
A számtalan rákos megbetegedés mellyel eu topban vagyunk. De alkoholizmusban is az élen járunk.
Szóval mostmár kimondhatjuk, hogy ELBASZTUK A BOLYGÓNKAT!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!