Olaj/Energiaválság!
aktuális téma

Hát igen Hamarosan egyre közelebb kerülünk ehhez! A neten számos ezzel kapcsolatos téma van már! Érdekelne a ti véleményetek is!
Mielőtt írnátok két linket címzek:
Ez egy "megható videó" a témával kapcsolatban!
És a videó egyfajta kommentje magyarul is!
Plussz worldben is akinek nincsen readere!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nem ös ember, hanem mad mex-röl irt

Magyar ember egyik legfőbb vonása mellett (irígység) ott a másik is, hogy nem akar hosszútávra tervezni.
Ez egy ilyen fajta.
Ez egy ilyen fajta.

amatyi
2008. augusztus 12. 00:47
Nem! NEM és N E M! De már az előbb is írtam. Egyik ismerősöm küldte a videóról a linket. Aztán régóta szeretnék már nyitni egy topikot meg amúgy is érdekel kicsit a jövő, hogy vajon mi lesz meg hogyan?
Aztán 2 oldal van:
1. azt mondják, hogy majd találnak megoldást stb.
2. azt mondják, hogy vissza az ősemberekhez, magunk fogunk mindent megtermelni és összeomlik a gazdaság.
Érdekes témának gondoltam és érdekel az emberek véleménye a témával és a videóval kapcsolatban.mpg
Aztán 2 oldal van:
1. azt mondják, hogy majd találnak megoldást stb.
2. azt mondják, hogy vissza az ősemberekhez, magunk fogunk mindent megtermelni és összeomlik a gazdaság.
Érdekes témának gondoltam és érdekel az emberek véleménye a témával és a videóval kapcsolatban.mpg
persze, és a bumburnyák multikat még az álam is segiti hogy kis országunkat csödbe vigye

Nepálban, Tibetben én is bicajjal voltam, hol itt a gond?
Na jó, odáig repülővel, de az anno nem is igazán pénz kérdése volt még a KGST-ben...
Anno az Auditól 2 nap alatt hazajöttem, 520km bicajjal. Érdemes átszokni rá!

Na jó, odáig repülővel, de az anno nem is igazán pénz kérdése volt még a KGST-ben...

Anno az Auditól 2 nap alatt hazajöttem, 520km bicajjal. Érdemes átszokni rá!

Háttt iggennn.... De ezen a "Magyar" dolgon is ellehetne indulni...
De azt nem kéne......
De azt nem kéne......
hát igen csak ezt mondd meg annak a sok baromnak aki mégsem így tesz!mi csődbe mentünk a multik miatt sajna!jó sokmindent meglehet ott venni ami tényleg gazdaságosabb!de már azt látom,hogy az alapvető napi cikkekk miatt is ott vásárolnak az emberek....
...te meg ezt most úgy gondoltad hogy felvállalod, és összefogod a magyart?

IMPOSSIBLE MISSION!

IMPOSSIBLE MISSION!

nekem sajnos kb 50 méter kitérő melóból és a páromhoz jövet menet.....

amatyi
2008. augusztus 12. 00:41
Hát sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy olyan sokfelé járjak, de eddig voltam:
Ausztria, Németország, Hollandia, Olaszország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, hát azt hiszem ennyi.
De még egyenlőre nem késő, bár ezek szerint biciklivel fogok odamenni ahol még nem voltam.
Ausztria, Németország, Hollandia, Olaszország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, hát azt hiszem ennyi.
De még egyenlőre nem késő, bár ezek szerint biciklivel fogok odamenni ahol még nem voltam.

Mert nagy az isten állatkertje

De ha megnézed, a tesco-ba meg auchan meg társaihoz leginkább csak autóval tudsz menni, amit az autóval elégetsz üzemanyagot csak a vásárlásra, annyibol inkább a sarki boltba megyek ahol 40 forintal drágább a kenyér

mindenhol a pénz beszél!!!!!!!akinek nincs az meg maradjon magának!és ez elég siralmas!
Elgondolkodtató az új autózás is bizonyos szinten , én 20 évig használom a környezet szennyező trabantomat , más 3 évente autót cserél... ki is szennyezi jobban a környezetet????
Meg az u.n. hibrid autók...
állítólag amit annyira nem reklámoznak az elő állításuk nem kicsit környezetre káros hatású pl a nehézfémek miatt...
22-es csapdája az egész......
Meg az u.n. hibrid autók...
állítólag amit annyira nem reklámoznak az elő állításuk nem kicsit környezetre káros hatású pl a nehézfémek miatt...
22-es csapdája az egész......
Voltam Tunéziában, ittam a vízből, és még mindig itt vagyok, no hasmenés vagy ilyesmi!
Nepálban is ittam vizet.
Fákk, te merre jártál már eddig a világban?
Nepálban is ittam vizet.

Fákk, te merre jártál már eddig a világban?

amatyi
2008. augusztus 12. 00:37
De van egy mégjobb idézet itt:
Energia/Olajválság
Találtam egy nagyon jó/megbízható, valós videót itt ezt szeretném megosztani Önökkel és csatoltam hozzá egy magyar szöveget is. Bízzunk benne, hogy az optimistáknak lesz igazuk és nem következik be egy hatalmas válság a Föld nevezetű bolygónkon.
A természeti törvényeknek mindegy, hogy 5 milliárd baktérium pusztul el egy petricsészében amiben elfogyott a tápanyag, vagy 5 milliárd ember pusztul el a Földön mert elfogyott az olaj és az élelmiszer.
Később csatlakozóknak itt a videó!
Energia/Olajválság
Találtam egy nagyon jó/megbízható, valós videót itt ezt szeretném megosztani Önökkel és csatoltam hozzá egy magyar szöveget is. Bízzunk benne, hogy az optimistáknak lesz igazuk és nem következik be egy hatalmas válság a Föld nevezetű bolygónkon.
A természeti törvényeknek mindegy, hogy 5 milliárd baktérium pusztul el egy petricsészében amiben elfogyott a tápanyag, vagy 5 milliárd ember pusztul el a Földön mert elfogyott az olaj és az élelmiszer.
Később csatlakozóknak itt a videó!
én is sok helyen járok, azért szerencsére fözni még tudok sima vizzel, de inni simán tisztán
lehet ez azért is van mert hajón vagyok, és itt sima mezei vas tankban van a viz, lehet ezért. Pedig évente 1x laborral szoktuk vizsgáltatni a viz minöségét

amatyi
2008. augusztus 12. 00:37
Ahogyan az írás is leírja: Megoldás csak közös összefogással lehetséges!
igen mert ott szabályozva van,hogy hány km-ként lehetnek multik és hogy milyenek!de itt basszus tiszta gáz és reménytelen!És ugye a kicsiknek a többsége a márkás(minőségileg elfogadhatónak mondható)élelmiszert árulják és azoknak ugye áruk van!házi kenyér nem a tescos szar(ahol a szaros szemetes lisztet rakják bele).És ugye az ember azért figyel arra mit eszik,de mivel sok multi alacsonyabb áron adja oda mennek,mert ennyire számít a pénz!
Sokuk nem állszent, csak alulinformált, és elfogult...
...valamint ostobák, kevés információ birtokában próbálnak tuti megoldást találni!
Mint a jehova tanúi: mesélés a vaníliaálomkertről, közben meg a te mocskos pénzedet akarják, amit szerintük nem korrekt módon kaptál meg!
...valamint ostobák, kevés információ birtokában próbálnak tuti megoldást találni!

Mint a jehova tanúi: mesélés a vaníliaálomkertről, közben meg a te mocskos pénzedet akarják, amit szerintük nem korrekt módon kaptál meg!

Ezen nincs mit beszéni, sodrodni, azt még tudunk

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!