Olaj/Energiaválság!
aktuális téma

Hát igen Hamarosan egyre közelebb kerülünk ehhez! A neten számos ezzel kapcsolatos téma van már! Érdekelne a ti véleményetek is!
Mielőtt írnátok két linket címzek:
Ez egy "megható videó" a témával kapcsolatban!
És a videó egyfajta kommentje magyarul is!
Plussz worldben is akinek nincsen readere!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sajnos mindannyian octavia_v8 seggében vagyunk, mert vizet iszunk!

amatyi
2008. augusztus 12. 01:37
Nem az ágfalvi úton lakom de melegszik. Iwiwen megtudjátok nézni ha már ennyire érdekel...
Dinofing, ez jó

Már mondtam én: biofood=bioshit!
Lemegyek a műhelybe, kidobálom az összes kalapácsot, holnaptól szakóca lesz helyette!

Lemegyek a műhelybe, kidobálom az összes kalapácsot, holnaptól szakóca lesz helyette!

amatyi
2008. augusztus 12. 01:35
Hiszek Istenben vagy nem is Istenben! Valamiben, aminek következtében itt vagyunk és élünk. De nem úgy ahogyan a katólikus egyház azt tanítja.
Mindössze azért lettem megkeresztelve mert az összes többi osztálytársam is.
A világról alkotott képem elég elkeserítő. Már azt is elképzeltem, hogy lehet, hogy valaminek a seggében van a galaxis a tejútrendszer a föld és mi is, meg minden. Nem tudhatjuk. Ahogyan bélférgek sem vágják, hogy pontosan hol vannak, de a tetvek sem.
Mi is csak itt vagyunk valahol, de hogy pontosan hol, azt nem tudhatjuk. Bár bízom benne, hogy nem valaminek a seggében vagyunk. Erősen bízom benne.
Mindössze azért lettem megkeresztelve mert az összes többi osztálytársam is.
A világról alkotott képem elég elkeserítő. Már azt is elképzeltem, hogy lehet, hogy valaminek a seggében van a galaxis a tejútrendszer a föld és mi is, meg minden. Nem tudhatjuk. Ahogyan bélférgek sem vágják, hogy pontosan hol vannak, de a tetvek sem.
Mi is csak itt vagyunk valahol, de hogy pontosan hol, azt nem tudhatjuk. Bár bízom benne, hogy nem valaminek a seggében vagyunk. Erősen bízom benne.
Nalátod, mindenre a válasz : Pénz
Sajnos nem ugy van mint régen, azért dolgozunk hogy éljünk, nem, azért élünk hogy dolgozzunk.
én is napi 18-20 órát melozok, nem sir a szám, ezzel tartom el a családom, és nekünk elég. A mai világban egyszerüen szemet becsukni, és át!!!
Sajnos nem ugy van mint régen, azért dolgozunk hogy éljünk, nem, azért élünk hogy dolgozzunk.

Jajaa, a dínók is ezt mondták, amikor egyre hidegebb lett, azt elpustult mind!
Az a sok környezetszennyezés, sok dínófing, ehh...

Az a sok környezetszennyezés, sok dínófing, ehh...

akkor váltosztassunk mindenen mert minden káros és szar!menjünk vissza az őskorba??
Még nem az, de ha megtudja hogy ott ez a menő, ajajj...
Matyi, Ágfalvi út 4, asszem az a címük!
Volt fésüsfonalgyár területén vannak, ha a Walter ki nem b@szta őket!
Matyi, Ágfalvi út 4, asszem az a címük!
Volt fésüsfonalgyár területén vannak, ha a Walter ki nem b@szta őket!

amatyi
2008. augusztus 12. 01:32
Az hogy kinek van igaza már most kiderült!
TÉNY, HOGY EGYRE SZARABB A FÖLD!
TÉNY, HOGY EGYRE SZARABB A FÖLD!
Az tök jó, én is büszke pogány vagyok, jobb igy hogy egy szektához sem tartozunk

amatyi
2008. augusztus 12. 01:31
És miért megy tönkre a Föld=pénz
miért irnak könyveket: pénz
Miért törik a fejüket: pénz
tv adás: pénz
Ujságcikk: pénz
remélem kimeritö válasz volt
Miért törik a fejüket: pénz
tv adás: pénz
Ujságcikk: pénz
remélem kimeritö válasz volt

Bazz, komoly sajnálom hogy nincs igazad!
Nagyfaterom borász volt, nem ritka ez a városunkban...
Nem kőolajszármazékkal, hanem alkoholszármazékkal foglalkozott.
Szénhidrogén mind a 2, úgyhogy valahol még igazad is lehet!
A MEGKÖZELÍTÉSED, az a baj!
Az a két hozzászólásod, azzal elbasztál mindent!

Nagyfaterom borász volt, nem ritka ez a városunkban...

Nem kőolajszármazékkal, hanem alkoholszármazékkal foglalkozott.
Szénhidrogén mind a 2, úgyhogy valahol még igazad is lehet!

A MEGKÖZELÍTÉSED, az a baj!

Az a két hozzászólásod, azzal elbasztál mindent!

amatyi
2008. augusztus 12. 01:29
Dehogyis! Nem vagyok! Elvileg római katólikus vagyok, gyakorlatban:pogány.
Egyszerűen annyi történt, hogy a saját bőrömön tapasztalom, hogy a bolygónk egyre szarabb ennyi!
Egyszerűen annyi történt, hogy a saját bőrömön tapasztalom, hogy a bolygónk egyre szarabb ennyi!
Sajnos Benzint már vagy 2 éve nem vittünk
de diesel van böven
ugyhogy kellene lassan egy kormit is ujitani, de már a 4 autóval is veszekedek eleget az asszonyal

te jehova tanuja vagy?? most komolyan kérdezem!!mert azok vannak ennyire kiakadva!
háború nélkül nincs fejlődés

amatyi
2008. augusztus 12. 01:26
De mért vagy te ebben ilyen biztos? Ha nem fogyna el akkor mégis miért jönne elő a világon nap mint nap egy újságcikk vagy tvadás? Miért írnának róla könyveket? És miért törnék a fejüket világhírű professzorok és túdósok a jövőképpel kapcsolatban?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!