Olaj/Energiaválság!
aktuális téma

Hát igen Hamarosan egyre közelebb kerülünk ehhez! A neten számos ezzel kapcsolatos téma van már! Érdekelne a ti véleményetek is!
Mielőtt írnátok két linket címzek:
Ez egy "megható videó" a témával kapcsolatban!
És a videó egyfajta kommentje magyarul is!
Plussz worldben is akinek nincsen readere!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
amatyi
2008. augusztus 12. 00:35
Akkor rajta! Irány Tunézia! Kóstolgasd csak a vizet. De ajánlom szép kis Tiszánkat is a figyelmedbe. Ha szerencséd van akkor nem 3 hanem csak 2 +újad nő egy héten belül.
BP is pénzeli öket

Le a demoralizálókkal és az észnélkül pazarlókkal....

amatyi
2008. augusztus 12. 00:33
Pánikkeltés! Dehogyis! Egyszerűen csak beszéljük ki jelleg. Véleményezés! Esetleges megoldási javaslatok.
Szóval csak duma van. Szó sem volt róla, hogy jahj akkor gyülekezzünk valahol stb.
Szóval csak duma van. Szó sem volt róla, hogy jahj akkor gyülekezzünk valahol stb.
Komoly, sajnállak!
Nekem meg az a szokásom, hogy bárhová ahová érkezem, megkóstolom a csapvizet!
Jajaa, vannak benne germók, de annyi kell!

Nekem meg az a szokásom, hogy bárhová ahová érkezem, megkóstolom a csapvizet!

Jajaa, vannak benne germók, de annyi kell!

Akkor majd a garázsokat diszitik

Kisautót vettetek, ami több mint 1 tonna!
Változtass, légy példamutató!
Cseréld le Suzukira, az sokkal könnyebb, és még pénzed is marad, azon nyomtathatsz pánikcédulákat!

Változtass, légy példamutató!
Cseréld le Suzukira, az sokkal könnyebb, és még pénzed is marad, azon nyomtathatsz pánikcédulákat!

Noss igen a környezetvédelem , mint olyan érdekes téma....
de sztem a környezetvédők nagyrésze is eléggé álszent..... ott is csak a pénz beszél.....
de sztem a környezetvédők nagyrésze is eléggé álszent..... ott is csak a pénz beszél.....
amatyi
2008. augusztus 12. 00:31
De csak nálunk ilyen szar a helyzet! Most voltam pár hete Horvátba meg átmentünk Ausztrián is, de beugrottunk Olaszba is.
Nálunk iszonyú sok multi van, más országokhoz képest.
A kicsiknek így már nem sok esélyük van. Szegény dinnyetermelők is hiába tűntetnek.
Nálunk iszonyú sok multi van, más országokhoz képest.
A kicsiknek így már nem sok esélyük van. Szegény dinnyetermelők is hiába tűntetnek.
Én már 8-10 éve mást sem iszok mint palackból ásványvizet
ha csapvizet iszok egyböl hányingerem van

Az én országomban a pánikkeltésért büntetés járna!
Félelemből még soha senki sem hozott jó döntést!

Félelemből még soha senki sem hozott jó döntést!

amatyi
2008. augusztus 12. 00:29
Azért ennyire nem szar a helyzet, ahogy ezt a cikkben írják, meg ahogy erről sokan gondolkodnak!
A bio Ethanol csak egy köztes állapot marad, utána jön a szintetikus Methanol kora, amíg meg nem oldódik az elektromos energia tárolása.
Nyilván, drágább lesz majd az autózás egy ideig, aztán előbb-utóbb valószínűleg elkerülhetetlen az a dolog, hogy már nem privilégium lesz az energia előállítása, és így soha nem látott hozzáférése lesz majd az autózásnak, így már csak rafinált úthasználati díjak beszedésével lehet majd pénzhez jutni az érdekcsoportoknak.
Vészharangozni nem kell, megy majd minden a maga mendrében! Ne legyünk már öko-barmok, az ózon lyuk is lassan eltűnik, de nem szabad róla beszélni, hiszen a félelemkeltés politikája korunk vívmánya, és be kell állni a sorba!
Egyéb iránt meg mindenki keresse a saját számára értelmes megoldást erre az egész szarra. Én is ezt tettem, van egy bázisom, ami egy könnyű autó. Aztán majd meghajtja az, ami a leg célszerűbb.
Tényleg sajnálom azokat, akik a luxusterepjárókért vannak oda. Azok szívni fognak, mert egy 2tonnás dög sosem lesz a jövő útja, akárhogy is forgatjuk majd a lapokat!

A bio Ethanol csak egy köztes állapot marad, utána jön a szintetikus Methanol kora, amíg meg nem oldódik az elektromos energia tárolása.
Nyilván, drágább lesz majd az autózás egy ideig, aztán előbb-utóbb valószínűleg elkerülhetetlen az a dolog, hogy már nem privilégium lesz az energia előállítása, és így soha nem látott hozzáférése lesz majd az autózásnak, így már csak rafinált úthasználati díjak beszedésével lehet majd pénzhez jutni az érdekcsoportoknak.
Vészharangozni nem kell, megy majd minden a maga mendrében! Ne legyünk már öko-barmok, az ózon lyuk is lassan eltűnik, de nem szabad róla beszélni, hiszen a félelemkeltés politikája korunk vívmánya, és be kell állni a sorba!

Egyéb iránt meg mindenki keresse a saját számára értelmes megoldást erre az egész szarra. Én is ezt tettem, van egy bázisom, ami egy könnyű autó. Aztán majd meghajtja az, ami a leg célszerűbb.
Tényleg sajnálom azokat, akik a luxusterepjárókért vannak oda. Azok szívni fognak, mert egy 2tonnás dög sosem lesz a jövő útja, akárhogy is forgatjuk majd a lapokat!

amatyi
2008. augusztus 12. 00:28
Jaja én is ezt mondom! Odafogunk jutni, hogy elautózzuk azt, amit megehetnénk! Ez borzalmas
A vízzel ugyanez a helyzet! Minden szarra felhasználjuk, meg beszennyezzük. Már most is ott tartunk, hogy a palackozott vizet ajánlatosabb inni, mint bármely tó illetve folyó vizét sőt még a cspvíznél is ajánlatosabb.

A vízzel ugyanez a helyzet! Minden szarra felhasználjuk, meg beszennyezzük. Már most is ott tartunk, hogy a palackozott vizet ajánlatosabb inni, mint bármely tó illetve folyó vizét sőt még a cspvíznél is ajánlatosabb.
dehogy is!kereskedelem,élelmiszer!boltunk volt!csak annyira fasza ez a magyar gazdaság,hogy csak na!!nem baj,hogy a kicsinek küzködniük kell az árakkal,mert ugye mostmár mindenkinek számít minden fillér!Nem!!építsünk 8milliárd multit egy kerületbe!
Korábban én is akartam, de szerencsére nem tettem
édesanyám igy majdnem 5 misit veszitett, jó tanulópénz volt neki
nem tudom sajnálni

Nehogy azt mond hogy részvényekbe fektettél
az alapból átverés szerintem

nekem kereskedelembe,volt

Nekem
autókban

attól függ mibe van a pénzed!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!