Vigyázzatok az Árkádban!

Témakör: Real life
1 2 3 4 5 6 7
Zolee
2004. augusztus 17. 04:58
Amit elmondtatok az Árkádról az 1 az 1-ben áll a zalaegerszegi aquapark parkolójára is. Tudom, illetve tapasztaltam. Pedig messzebb parkoltam. A rendőr csak annyit mondott hogy a kolléga autóját is ott törték fel, és napi 3-4 az átlag. Most erre mit mondjak?!
Előlap fent sem volt, mindent elpakoltunk utastérből. Szerencsére nem boldogult el a zárral és a riasztóval. Reggel megyek festetni épp az ajtót. Valahogy tényleg lépni kell az ilyen emberek(?) ellen.
S_Bernie
2004. augusztus 11. 14:06
Hát igen bárátáim, dikkmá! Én izs áhhoz á kisebbzséghez tártozó', aminek a többsége börtönbé váán...
Black VTi
2004. augusztus 11. 13:24
Szia !

Igen nekem lopták el pont úgy ahogy leírtam.DE hála istennek voltak akkora barmok , hogy még vezetni sem tudtak rendesen.....Így totálra rakták apuci mitsubishi - jét.....

Csak nem a barátaid ?
ScoobyDoo
2004. augusztus 11. 12:35
Söt egy storyt lekell irnom (valami iszonyat rosszul gépelek ma, nemtudom miért :) )
Szoval Mobilos témákban is jártas vagyok, és kb másféléve olvastam a forumon, hogy (probálom elmesélni amire melékszem 90% ban igy van) csávokának ellopták a T68i teloját (ami akkor jo telo volt ám...) aztán hamar kiderült, hogy egy .....nö használja. Hát kimentek rendörökkel, és a nönek ORVOSI PAPIRJA volt arrol, hogy xyz beteg, és ha öt megérmisztik, vagy rágalmazzák, elvetélhet. (terhes volt a drága... lehet a rémisztés bünmegelözés lett volna?) Ezért elkellet menniuk, és hazsnálta tovább teljes egészséggel a telefont....
Nem részletessne irtam le, kb igy emléxem. De a lényege az ugyanaz.

Félreértés ne essék nem rasszizmusrol beszélek itt. Csak bizonyos emberek 80%-a megérdemelene egykis hogyismondjam..... :) Amugy van szinesbörü barátom, aki full normális. Sajnálom a normálissakat, hogy társaik többsége ilyen elöitéletekre ad jogot velük szembe is.
fura ez. De gondolom nem kell magyaráznom. Mindenki naaaagyon jol tudja ezt.
ScoobyDoo
2004. augusztus 11. 12:27
a másik, igen ha ottfogják el a rácokat, mások észreveszik, közeli hozzátortozok (mert esetek 90% ban böven van belöllük) és akkor jön a 100tagu muzsikus család ;)

Ehhh erröl ezsembejutott a szivbeteg betörö, aki a rendör miatt halt meg mert megijedt :) .......... lol.
ScoobyDoo
2004. augusztus 11. 12:21
nemazért de amikor kiszállok a akocsibol, mégha a legbiztonságossab helyen is, a lépseim:
elölap le, tokba be, zsebbe (hifire különössen vigyázok.... eléggé egy figyelemfelkeltö fejegység... ), minden ami van a kocsiban egyéb kacat vagy viszem vagy be az ullések alá. Foljázva a kocsi.

Csak az a gáz hogy ezeket nem kéne !!!
Minden parkolohoz egy áruházba kéne (nem lenne tul drága havi 100 ért fizetni valakit százmillios bevételek mellet) hogy belépéskor kis cetli, és kilépskor is, valamint egy személy eggyeztetés a forgalmival, stb... :) Nem is sok idö. Legalább a kocsit nem nyulnák le. (ha már visznek valamit inkább egy fejegységet, minthogy a kocsit)
ChPh
2004. augusztus 11. 10:56
Naja, csak a gáz az, ha ott fogják el a skacokat, akkor mások könnyen észrevehetik a szitut...
Roboy
2004. augusztus 11. 10:43
Koszosan kell tartani a kocsit, vaxolásról végképp elfeledkezni. Ha nagyon koszos, az sem jó, mert akkor meg gazdátlan benyomást kelt és azért kezdik bontani.
Ha megyünk kirándulni, nagy útra, vagy rokonlátogatóba, vagy igényesebb utast kell szállítani, akkor mosom csak le.
És nem tartani benne semmi látványosat (tükörről csüngő figurák stb.).
n12turbo
2004. augusztus 10. 15:58
Nem kell senkit odalökni a rendörségnek, meg lekamerázni stb.
el kell kapni és olyan emléket kell hagyni neki ami egy életen keresztül nem múlik el. még a saját autójához se mer majd hozzányulni ha van/lesz neki.....
n12turbo
2004. augusztus 10. 15:47
Na a témához hozzá kell szólnom mert nem bírom ki! lehet kicsit hosszűú lesz de bocs....

Én nem pesti vagyok mondjuk az Árkad-nál már parkoltam de szerencsére nem történt semmi.
De ami nálunk van..... az már kabaré.
A kocsimat eddig 2szer törték fel (inkább be a szélvédőt), pedig semmi nem volt benne.
Viszont eddig 3 szor törték össze parkolóban, úgy hogy normálisan parkolok, olyan helyen hogy még véletlenül se zavarjak senki mást a kiállásban/parkolásban. Beletolattak az oldalába, de olyan módon hogy az ajtót nem bírtad kinyitni annyira össze volt törve. Az első szélvédőmet heccből bedobálták. Majd ezután kapott egy új fényezést a kicsike persze karosszériázva is volt na mondom innentől kezdve nagyon vigyázok az autóra. Akárhogy figyeltem, vigighúzták az oldalán a kulcsot de olyan mélyen hogy a lamezig ment le. Naponta megyek le reggel úgy az autóhoz hogy cigicsikkeket szedek le róla, rágógumi ráköpve a szélvédőre és szétolvadva (gusztusos leszedni), legutóbb egy fél rántotthús volt a tetőn. És nem túlzok. De más autóját is rongálják szóbval nem engem néztek ki maguknak, csak szerinte ma kocsi tetszik nekik pedig nem SEL600 as. Ja és legutóbb kaptam egy jégesőt amiről senki sem tehet.
Szóval ez a carstyling magyar módra.
Nálunk ez a divat. rongálás.

egy két hónapja egyik miskolci diszkó előtt feltörték haverom golfját. azthittük csak az övét. Kiderült hogy még vagy 8 autót. A diszküó nevét nem írom le. A lényeg hogy senki nem látot semmit. Ezt ki hiszi el? Olyan forgalmas helyen hogy annál forgalamsabb hajnal 3 kor nincs!

Csináljon így az ember valamit az autójkával ha nincs garázsa? külsőleg biztos nem.

Eddig egy rongáló csapatot kaptam el (3 an voltak), nem írom le hogy akkor azok mit csináltak, de érdemes lett volna felvenni a vinnyogásukat és feltenni a netre. az ilyen rongáló bu.ikat nem tudom embernek nézni azért mert 2 lábuk van...
el kell kapni őket, fogjatok össze!
ÁkiTigra
2004. augusztus 10. 15:07
Neked lopták el???? A környékemen laknak! Egy suliba jártam az egyikkel!!!!
SYNapse
2004. augusztus 10. 14:56
Angliában (pl.) nincs gond azzal hogy nincs megfigyelve a parkoló. Az összes vársoban minden második villanyoszlopon(!!!!) van kamera. És akkor még a házak falán levőket és amiket nem látsz mert rejtettek, nem is említettem. Az egész ország be van kamerázva!!! Nem túlzás. Minden lépésed felveszik. Az autópályákon 'speed'kamerák vannak felszerelve bizonyos kilométerenként és bizony ha gyorsabban mész mint megengedett, megy a papír.
Ott bizony nincs is autólopás, mert 5 kamerába integethetsz mikor kiveszed a fejegységet, és azok nem egy gyatra képminőséget közölnek.
Ez a tábla mindenhol megtalálható, nem spórolnak semmit. Engem nem zavarna ha ilyen kameraoszlop figyelné az autómat.
Roboy
2004. augusztus 10. 14:02
Ugyanez a csalis módszer: vasúti műszerészek az árokban, bronzbőrű emberek elkapása, majd bírósági tárgyalás személyi szabadság megsértése váddal. Örülhettek a műszerészek, mert figyelmeztetéssel megúszták.
Találjatok ki jobbat!
Jégkokó
2004. augusztus 02. 20:36
na ehhez én is hozzá tudok szólni.Nekünk jó pár évvel ezelött a 120 skodánkat lopták el a ház elöl és semmit nem tudtunk meg róla.Meg amikor kijöttek a zsernyákok akkor elkérték mindd a két kulcsot meg a forgalmit is .Elég fura nem de.Aztán az egész környéket bejártuk de semmit sem találtuk.És az egészben az a legszörnyübb hogy a kocsi alig volt nálunk 3 hónapig és máris megfujták .Hát ez szép mondhatom ,büdös zsernyákok tutira benne vannak az ilyen bizniszben,mert kapnak a bizniszből részesedét
Vinci
2004. augusztus 02. 19:23
Végigolvastam ezt a témát.Olyan szinten vagyok IDEGES,hogy felrobbanok2!!!kib@szott fejegységemet nyúlták már ki!Egyet spanyolban,egy rohadék heroinos geci.Egy hónapig voltunk Valenciában,kocsi zárt helyen.Hazaindulás előtt 15!!!!!!!perccel hoztam ki a gépet,odaálltam a szálloda elé.Mire felértem a 2ik emeletre,már üvöltött a riasztó.Az a rohadék egy vascsővel betörte a vezetőoldali ablakot és kitépte a magnót.3sarokkal odébb felrúgták a zsaruk,mint a bolondgombát.Nem engedtek a közelébe,de jól tették...Egy plexivel jöttem haza 2300kmről,19óra alatt,5személlyel...A másik már itt Pesten,a Balzac/XIIIker./utcában,a szembelévő vén kommunista g@ci maszek boltos lopattata ki,mert odaálltam a kib@szott jégkrémes reklámtábla helyére....A vén sz@ros azt gondolta,hogy ő elfoglalja a parkolóhelyet,ami nem is az övé.SZÉTDURRAN AZ AGYAM!!!Ha csalira megyünk,kamerázni kell.ÉN tudom hozni az enyémet.Az rajtaütő erőben inkább nem veszek részt,mert eldurrana az agyam és abból tényleg Híradó hír lenne.. 3.Vinci
Dester
2004. július 27. 11:43
Arra figyeljetek, hogyha megcsináljátok, mindenképpen legyen rögzítve! Különben mindenki azt mond, amit akar! Az is, hogy fel akarja törni az autót, és az is, hogy elkapjátok. Ilyenkor nem tudtok veszíteni.
ChPh
2004. július 27. 10:31
csak ember kellene aki megvalószítaná...
ChPh
2004. július 27. 10:30
Uh, akkor őrölnek a malomkerekek.

Mellesleg elkezdtem gonolkodni egy tuti lehallgatásbiztos riasztórendszeren. Mondjuk lehallgatni le lehet, csak a cuccal nem mennek semmire...
Black VTi
2004. július 27. 10:28
Még semmi tudtommal, állítólag kapok majd levelet a bíróságtól.......
ChPh
2004. július 27. 09:52
Gondolom, a srácokkal mi lett?
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7
Összesen 134 találat 7 oldalon