Vigyázzatok az Árkádban!

Témakör: Real life
1 2 3 4 5 6 7
ÁkiTigra
2004. július 25. 10:04
Jó reggelt! Nem akarom fájdítani a szívedet! De: A múltkori szegedi C.S. tali után beugrottunk a helyi plázába kajálni egy kicsit! De lehúzva maradt az jobb oldali ablak és a kesztyűtartóban egy digit fényképezőgép ami ráadásul nem is az enyém volt! Két órát voltunk ott és hozzá sem nyúltak! Néha azért kell egy kis szerencse is!
norbGTi_
2004. július 25. 09:10
Szerintem meg nem ezt kellene csinálni.

Kellene kb. 10 aránylag jól kinéző , nem túl bonyolult riasztós kocsi. Meg egy teljesen lesötéített. A teljesen lesötéítettel beállni a 2H parkolóba. Ebből lehetne figyelni. Utána a 10 kocsiból bejön egy, amibe viszonylag jó kis fejegység van , esetleg a tárcát a műszerfalon hagyni. Majd bezárni. Ha rá mozdulnak el lehet csípni őket. Ha nem akkor jöhet a maradék kocsiból egy. Valamelyikre a 10ből csak rácsapnának....
stifi|SR
2004. július 25. 03:04
javaslom el kéne küldeni a hírt egy bulvárlapnak, mondjuk a blikknek, még címlapsztorit is csinálnak belőle, de ha csak 10 sort kap az is jó! De ahoz több infó kéne erről a bandáról!
stifi|SR
2004. július 25. 03:01
erről eszembe jutott unokatesóm története
vidéken mindig a kocsiban hagyják a kulcsot, ott béke van
de persze arra tévedt egy cigány, és eljátszotta a tolvajtempót, de a falu nagyon kicsi... így 1 óra alatt megtalálták, és addig verték, míg nem könyörgött hogy hívják ki a rendőröket... a pechje az volt, hogy akik körbeállták 10en, közülük minimum 3 rendőr volt... többet nem lopott autót!
az én autómat is törték fel
a házunk előtt, mert este nem álltam be, gondolván ez egy békés környék... rábasztam
de ha megtudom ki volt az is rá fog cseszni erősen!
és egy ilyen mókán ott a helyem
Klevi75
2004. július 25. 01:28
Elsődleges cél az volt, hogy akik olvassák, vigyázzanak, ne essnek bele abba a hibába, amibe én. Elég szar volt átélni.
Másik az lenne, hogy valahogy lehúzni az Árkádot olyan szintre, (álom), hogy vagy megcsinálja normálisan a parkolót is olyan szinvonalasra, mint az áruházat magától vagy eljut oda, hogy olyan kevés vevő lesz, hogy vagy megcsinálja ezért vagy bezár. De ehhez kevés vagyok nagyon
2004. július 25. 01:23
Ez a Topic nem rossz kezdetnek!!!!!!!
Klevi75
2004. július 25. 01:19
Ehhez kéne egy kis segítség, hogy minél több emberhez eljusson ez a hír. Nem zárkózom el tőle, sőt...
ÁkiTigra
2004. július 25. 01:09
Viszont negatív hírértéke van az Árkád számára! Ha híre megy tágabb körben hogy ez megy ott akkor szerintem igencsak megcsappan a vásárlók száma! Ezért NEKIK kéne minél előbb lépni! Több biztit vagy kamerát..... akármi!!!!!
Klevi75
2004. július 25. 01:02
Tény, hogy annak nincs hírértéke, hogy elfogták azt az autófeltörő bandát, aki 40-50 autót tört fel eddig az árkádban.
S_Bernie
2004. július 25. 00:58
Azért fontos, mert így van kifogás és nem kell dolgozni a rendőrnek. Ők csak az autósokkal szeretnek foglalkozni, az sok hasznot hoz...
ÁkiTigra
2004. július 25. 00:55
Na a rendőrökről lehet egy új Topicot nyitni!!!! Legyen kettő jó és rossz tapasztalatok hogy azért őket se sértsük meg (nagyon)!!!!
Klevi75
2004. július 25. 00:54
Ebben biztos voltam, hogy nem te voltál.
Bár inkább te lettél volna, legalább visszakaptam volna a cuccaimat.
Klevi75
2004. július 25. 00:53
A biztonsági őrök annyit mondtak, hogy ott nincs kamera, meg szóltak a főnökségnek,hogy kéne valamit csinálni.
A rendőrök meg annyit: hol állt? Árkád, 2H? Ja, ismerjük őket, tudunk mindent, de nem tudjuk milyen autóval vannak, nem tudunk mit csinálni...
Ha ismerik őket, miért is olyan fontos az autó ismerete? Ezt nem értem.
ÁkiTigra
2004. július 25. 00:51
Az tutttttti hogy a biztonsági őrök nélkül ezt nem nagyon lehet csinálni!!!!!!!!! Őket ezért fizetik könyörgöm!!!!!!!!!! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!!!!
S_Bernie
2004. július 25. 00:48
Nagyon sajnáljuk a történteket. Pedig Zsuzsi még mondta is, hogy neki mennyire tetszik a fejegység... de nem én voltam!
Nekünk a Daihatsut nyomták fel a soroksári Auchan előtt, miután kijöttünk az Elektro-World-ből egy 17000 forintos porszívóval. A cd-s fejegységet nem bántották, szerintem biztosra mentek. Az info gyorsabban terjed, mint ahogy átálltunk az egyik helyről a másikra. Állítom, hogy a biztonsági őrök nagy része ebből él....
Ha lesz egy csali-buli, én ott leszek. Hozok fa testápolót is...
Klevi75
2004. július 25. 00:42
hét nem volt sajnos, még akkor sem, amikor elsőre nem élesített be a riasztóm. Már tudom, mire kell figyelnem legközelebb.
ÁkiTigra
2004. július 25. 00:41
Kb két hete voltam ott én is, ls nem tudom miért ,de nem álltam be a parkolkóba! Lehet hogy engem ez mentett meg??? Kár hogy Neked nem volt ma ilyen megérzésed!!
Klevi75
2004. július 25. 00:38
Jajaja, már rájöttem, hogy örülhetek annak, hogy legalább effektív az autóban nem tettek kárt. Sem a zárat nem baszták szét, se a kesztyűtartót. Azért mondjuk a rádiót kivehették volna finomabban, mert a beépítőkerettel egy kicsit lehorzsolták a kardánboxot.
ÁkiTigra
2004. július 25. 00:10
Mindenkinek köszi a tanácsokat! Sajnálom a dolgot! De ha rázárod kulcsal külön akkor meg lehet hogy az egész zárat basszák szét és az sem olcsó! Viszont legalább ez a banda talán nem tud hozzáférni! Ilyenkor nem nagyon lehet okos az ember!
Klevi75
2004. július 24. 22:25
Kár, hogy ezt nem tegnap tudtam meg
Akkor gazdagabb lennék egy fényképezőgéppel és egy autórádióval.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7
Összesen 134 találat 7 oldalon