Vigyázzatok az Árkádban!
Mondjuk a verés jó. Már egyszer volt hasonló a környékünkön. Azóta nem hallottam autófeltörésről...
Ha már meg akarjuk leckéztetni őket:
két dolog. Eddigi ötlet jó. egykét kiegészítő javaslat. Nem agyonverni kell őket, mert még mi koppanuink a faszságuk miatt (Önbíráskodás). Fel kell venni kamerával a folyamatot, és kihivni a rendőrőket. addig azért valahogy ott kell marasztalni a geciket, amig jard ki nem ér, na és azt is felvenni hogy a rendőrők miként reagálnak, illetve amikor hívjuk őket, hogy mit mondanak.
két dolog. Eddigi ötlet jó. egykét kiegészítő javaslat. Nem agyonverni kell őket, mert még mi koppanuink a faszságuk miatt (Önbíráskodás). Fel kell venni kamerával a folyamatot, és kihivni a rendőrőket. addig azért valahogy ott kell marasztalni a geciket, amig jard ki nem ér, na és azt is felvenni hogy a rendőrők miként reagálnak, illetve amikor hívjuk őket, hogy mit mondanak.
hat figyelj ha miutan helyreraktuk a sracot es utana rahivjuk a rendoroket onnantol az eletben nem bizonyitja be egyedul vagy ketten-harman h mi kezdtuk vagy h tortent egyaltalan verekedes.. mi azert hivtuk a rendoroket mert piszkalta a kocsit es kozben elesett... tobbszor...
alpad
2004. július 26. 10:11
berakném = beraknám
közegég = közegék
De a lényeget értitek nem?

közegég = közegék
De a lényeget értitek nem?

alpad
2004. július 26. 10:09
Hali mindenki! Nekem a Pólus-Tesco elötti parkolóban nyomták fel a verdám. Nagyon nem tudtak elvinni semmit, mert le van pusztulva a gép, de a kesztyűtartóban megtalálták a nővéremék fényképezőgépét (filmet venni ugrottam be a Tescoba). A biztonsági őr csak széttette a kezét, és közölte, hogy kamera ott nincs, ami van annak a képe is elég szerény. A járkáló őr meg csak mutogatja magá, hátha az is elég. Nem a gépet sajnálom igazán, hanem a tekercset, ami benne volt, mert azon volt a tesómék nyaralása. Szép emlékek lettem volna. Ha elkapnám a gecit, aki lenyúlta, berakném a fejét a kerék alá és párszor átmennék rajta kipörgetett gumikkal. A csali jó ötlet, benne lennék én is, a baj csak az vele, hogy cövek-közegég minket bizony elkapnának szinte azonnal és önbíráskogás miatt megsimogatnák habtestünket a sűrített marxizmusukkal. Jónépet verni csak neki van joguk.
Megértem a közfelháborodást. A legrosszabb tényleg az, h a rendőrök "tehetetlenek"...
Úgy kéne mint a középkorban: Loptá' geci? Levágni a kezét!!!
Felhozom, hogy aki csak ma nézi, az se maradjon le róla...

De nem ám.
Nekem is olyan papírt adtak, amiben benne van, hogy csináltak 2 fényképet az autóról meg vettek ujjlenyomatmintát, de használhatatlan volt.
Leírva jól hangzik, mikor olvastam a folyosón a rendőrségen, felröhögtem hangosan. Azért kíváncsi lennék a 2 fényképre....

Nekem is olyan papírt adtak, amiben benne van, hogy csináltak 2 fényképet az autóról meg vettek ujjlenyomatmintát, de használhatatlan volt.
Leírva jól hangzik, mikor olvastam a folyosón a rendőrségen, felröhögtem hangosan. Azért kíváncsi lennék a 2 fényképre....

Így van a kékek semmit sem érnek! Nem csinálnak semmit! Ha igazán akarnák simán eltudnák kapni ezeket a piti autófeltörő bandákat!
Nekem tavalyelőt novemberben nyomták fel a kocsimat. Kihívtam a rendőröket, mire ők : ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek. Mire én mondom nekik, hogy talán le kellene venni a kb 40 db ujjlenyomatukat a kocsimról, és akkor mindjárt nem lennének ismeretlenek! A válaszukat gondolhatjátok!
Azt hittem megőrülök mikor megláttam az autómat összebaszva, a jobb első ablak betörve CD kitépve a fél kábelköteggel együtt! Hát ze az amit nem kívánok senkinek sem!
Fél évig spóroltam arra a kibaszott fejegységre amit ezek a geci cigá...ok 1 perc alatt kiszedtek! Az RCA kábeleket a többi kábellel együtt elvágták....
Iszonyat volt!

Nekem tavalyelőt novemberben nyomták fel a kocsimat. Kihívtam a rendőröket, mire ők : ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek. Mire én mondom nekik, hogy talán le kellene venni a kb 40 db ujjlenyomatukat a kocsimról, és akkor mindjárt nem lennének ismeretlenek! A válaszukat gondolhatjátok!
Azt hittem megőrülök mikor megláttam az autómat összebaszva, a jobb első ablak betörve CD kitépve a fél kábelköteggel együtt! Hát ze az amit nem kívánok senkinek sem!
Fél évig spóroltam arra a kibaszott fejegységre amit ezek a geci cigá...ok 1 perc alatt kiszedtek! Az RCA kábeleket a többi kábellel együtt elvágták....
Iszonyat volt!

igaza van mindenkinek aki azt mondja hogy agyon kell ütni aki a másét bántja!
én benne lennék az tuti ha pesti lennék...
cselekedni kell,a kékek sz...t sem érnek...

én benne lennék az tuti ha pesti lennék...
cselekedni kell,a kékek sz...t sem érnek...

Alapban békés fickó lennék.Ha valakit meglátnék az autóm körül hasonló helyzetben, bebasznám a gecit a csomagtérbe, és otthon a rotim és pitbullunk megbeswzélné vele..ROHADJON MEG AZ ÖSSZES AUTÓFELTÖRŐ KÖCSÖG!Ja ha csali buli van mennék én is meg szerintem Vitya is.
Én is benne lennék egy ilyen megleckéztetésben!
Beszéljünk meg egy időpontot!
Aztán tanítsuk móresre a szemeteket!
Beszéljünk meg egy időpontot!

Aztán tanítsuk móresre a szemeteket!

igy van , szerintem siman kivitelezheto...
igazabol a feltunes elkerulese vegett a lesotetitett kocsibol is ki kene szallnia egy embernek es elsetallnia, mert azert gyerekkorunkbol mindenkinek megmaradt az az erzes h KIT sose jar egyedul
tehat Knight kollega alltalaban kiszallt a kocsibol es elsetallt onnan. 

Pont erre gondoltam én is, szóljatok ha balhé van a hátsó üléseim pont megfelelnének a célnak. A Balatonon a strandra is úgy jártunk, be, hogy a hátsó ülésen két kiscsávó, őket nem látta a jegyszedő csajszi, így 2 belépő áráért 4-en bementünk! 

Hát ja, az nem csak néha jön jól!

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!