Vigyázzatok az Árkádban!

Témakör: Real life
1 2 3 4 5 6 7
ChPh
2004. július 26. 10:57
Mondjuk a verés jó. Már egyszer volt hasonló a környékünkön. Azóta nem hallottam autófeltörésről...
Enrico
2004. július 26. 10:52
Ha már meg akarjuk leckéztetni őket:
két dolog. Eddigi ötlet jó. egykét kiegészítő javaslat. Nem agyonverni kell őket, mert még mi koppanuink a faszságuk miatt (Önbíráskodás). Fel kell venni kamerával a folyamatot, és kihivni a rendőrőket. addig azért valahogy ott kell marasztalni a geciket, amig jard ki nem ér, na és azt is felvenni hogy a rendőrők miként reagálnak, illetve amikor hívjuk őket, hogy mit mondanak.
Avium
2004. július 26. 10:28
hat figyelj ha miutan helyreraktuk a sracot es utana rahivjuk a rendoroket onnantol az eletben nem bizonyitja be egyedul vagy ketten-harman h mi kezdtuk vagy h tortent egyaltalan verekedes.. mi azert hivtuk a rendoroket mert piszkalta a kocsit es kozben elesett... tobbszor...
alpad
2004. július 26. 10:11
berakném = beraknám
közegég = közegék
De a lényeget értitek nem?
alpad
2004. július 26. 10:09
lettem = lettek. Bocsi
alpad
2004. július 26. 10:09
Hali mindenki! Nekem a Pólus-Tesco elötti parkolóban nyomták fel a verdám. Nagyon nem tudtak elvinni semmit, mert le van pusztulva a gép, de a kesztyűtartóban megtalálták a nővéremék fényképezőgépét (filmet venni ugrottam be a Tescoba). A biztonsági őr csak széttette a kezét, és közölte, hogy kamera ott nincs, ami van annak a képe is elég szerény. A járkáló őr meg csak mutogatja magá, hátha az is elég. Nem a gépet sajnálom igazán, hanem a tekercset, ami benne volt, mert azon volt a tesómék nyaralása. Szép emlékek lettem volna. Ha elkapnám a gecit, aki lenyúlta, berakném a fejét a kerék alá és párszor átmennék rajta kipörgetett gumikkal. A csali jó ötlet, benne lennék én is, a baj csak az vele, hogy cövek-közegég minket bizony elkapnának szinte azonnal és önbíráskogás miatt megsimogatnák habtestünket a sűrített marxizmusukkal. Jónépet verni csak neki van joguk.
ChPh
2004. július 26. 09:43
Megértem a közfelháborodást. A legrosszabb tényleg az, h a rendőrök "tehetetlenek"...
ricfiam
2004. július 26. 09:40
Úgy kéne mint a középkorban: Loptá' geci? Levágni a kezét!!!
Klevi75
2004. július 26. 08:57
Felhozom, hogy aki csak ma nézi, az se maradjon le róla...
Klevi75
2004. július 25. 22:16
De nem ám.
Nekem is olyan papírt adtak, amiben benne van, hogy csináltak 2 fényképet az autóról meg vettek ujjlenyomatmintát, de használhatatlan volt.
Leírva jól hangzik, mikor olvastam a folyosón a rendőrségen, felröhögtem hangosan. Azért kíváncsi lennék a 2 fényképre....
Peti1
2004. július 25. 16:08
Így van a kékek semmit sem érnek! Nem csinálnak semmit! Ha igazán akarnák simán eltudnák kapni ezeket a piti autófeltörő bandákat!
Nekem tavalyelőt novemberben nyomták fel a kocsimat. Kihívtam a rendőröket, mire ők : ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek. Mire én mondom nekik, hogy talán le kellene venni a kb 40 db ujjlenyomatukat a kocsimról, és akkor mindjárt nem lennének ismeretlenek! A válaszukat gondolhatjátok!
Azt hittem megőrülök mikor megláttam az autómat összebaszva, a jobb első ablak betörve CD kitépve a fél kábelköteggel együtt! Hát ze az amit nem kívánok senkinek sem!
Fél évig spóroltam arra a kibaszott fejegységre amit ezek a geci cigá...ok 1 perc alatt kiszedtek! Az RCA kábeleket a többi kábellel együtt elvágták....
Iszonyat volt!
Sréc
2004. július 25. 14:34
igaza van mindenkinek aki azt mondja hogy agyon kell ütni aki a másét bántja!
én benne lennék az tuti ha pesti lennék...
cselekedni kell,a kékek sz...t sem érnek...
LacUS
2004. július 25. 14:27
Alapban békés fickó lennék.Ha valakit meglátnék az autóm körül hasonló helyzetben, bebasznám a gecit a csomagtérbe, és otthon a rotim és pitbullunk megbeswzélné vele..ROHADJON MEG AZ ÖSSZES AUTÓFELTÖRŐ KÖCSÖG!Ja ha csali buli van mennék én is meg szerintem Vitya is.
mozes
2004. július 25. 13:52
Én is benne lennék egy ilyen megleckéztetésben!
Beszéljünk meg egy időpontot!
Aztán tanítsuk móresre a szemeteket!
norbGTi_
2004. július 25. 12:25
igy van , szerintem siman kivitelezheto...
Avium
2004. július 25. 12:17
igazabol a feltunes elkerulese vegett a lesotetitett kocsibol is ki kene szallnia egy embernek es elsetallnia, mert azert gyerekkorunkbol mindenkinek megmaradt az az erzes h KIT sose jar egyedul tehat Knight kollega alltalaban kiszallt a kocsibol es elsetallt onnan.
zsity
2004. július 25. 10:28
Pont erre gondoltam én is, szóljatok ha balhé van a hátsó üléseim pont megfelelnének a célnak. A Balatonon a strandra is úgy jártunk, be, hogy a hátsó ülésen két kiscsávó, őket nem látta a jegyszedő csajszi, így 2 belépő áráért 4-en bementünk!
Klevi75
2004. július 25. 10:09
Hát ja, az nem csak néha jön jól!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7
Összesen 134 találat 7 oldalon