Vigyázzatok az Árkádban!
ÁÁÁ semmi még tart az ügy, be kellett küldenem számlákat a javításról....
2. Monster
Nem baj az, aki megérdemli, vágják le neki. Nekem is eccerűbb lenne a bolt helyett parkolóban "vásárolni".
De akkor nem lopnának legalább 

Szerintem csináljunk egy listát, hogy ki vállalna be egy ilyen bulit. Nem kell agyonverni őket, csak ottartani, amíg kijönnek a jardok, addig meg mi finoman "beszélgetnénk" velük!
1. mozes
1. mozes

A középkorban volt a legjobb. Egy csirke ellpásáért levágták a lopó kezét. Itt egy felniért kéne ez. Bár ha jobban meggondolom, tele lenne az ország kezetlen emberekkel...

Én adok a mostaniért 30at! Gumi nélkül is! 

És mi lett velük?
Kint lesznek az biztos.....
Nekem 4 éve lelopták a VTI - ről a felniket, de a marhákat elkapták sőt még egy rendőrt el is ütöttek.Szándékosan!!!!Ez volt éjjel 2 kor másnap délben otthon voltak.......3 takony kis buzi.Most volt novemberben egy tárgyalás már azt hittem nem lesz semmi.....Mind a 3 köcsögnek ott volt apu anyu + 3 ügyvéd.......Ott szopatott az ügyvéd hála istennek a bírónő rendes volt...Mondjuk azok kaptak egy kis pif puffot....Ott voltam amikor feküdtek az aszfalton lebilimcselve.....Miután elcsapták a rendőrt nekicsattantak egy fának úgy , hogy a felnim a hátsó ülésről beleállt a szélvédőbe...
Egyszóval büdös kis köcsögök....
Ja 30 rongyért akarták eladni a felniket.........
Nekem 4 éve lelopták a VTI - ről a felniket, de a marhákat elkapták sőt még egy rendőrt el is ütöttek.Szándékosan!!!!Ez volt éjjel 2 kor másnap délben otthon voltak.......3 takony kis buzi.Most volt novemberben egy tárgyalás már azt hittem nem lesz semmi.....Mind a 3 köcsögnek ott volt apu anyu + 3 ügyvéd.......Ott szopatott az ügyvéd hála istennek a bírónő rendes volt...Mondjuk azok kaptak egy kis pif puffot....Ott voltam amikor feküdtek az aszfalton lebilimcselve.....Miután elcsapták a rendőrt nekicsattantak egy fának úgy , hogy a felnim a hátsó ülésről beleállt a szélvédőbe...
Egyszóval büdös kis köcsögök....
Ja 30 rongyért akarták eladni a felniket.........

Azert ezzel a rajtakapos dologgal vigyazni kell.Eleg ha egyetlen tulbuzgo jarokelo meglatja (az Arkadban erre nagy az esely) amit egy csoport buntet egy embert, maris mehet a feljelentes garazdasagert.Onnantol kezdve a megvert mocskos kis autotolvaj hiaba nem akar feljelentest tenni(sikerulhet meggyozni egy ket utessel) a rendorseg hivatalbol elinditja.Tehat ha mar oda kerul a sor akkor torekedni kell egy olyan helyre ami kicsit eldugottabb.
Ja es ha a rendoroknek at is lesz adva a delikvens 24 ora mulva mar kint lesz.
Ja es ha a rendoroknek at is lesz adva a delikvens 24 ora mulva mar kint lesz.
Ez mind szep es jo amit irtok, de mire van a Casco biztositas? Nekem is feltörtek az automat kb 2 eve a haz elött, erre kihivtam a rendöröket, megirtak a papirokat a biztosito reszere hogy bla bla ablak törve, cd kiszerelve, na de ez meg semmi, a biztositos kb 4 nap mulva jelentkezett telefonon, addigis ugy kellett hagynom az autot az utcan hogy csak egy folia volt az ablak helyen, a telefonban közölte hogy mennyek el erre a cimre azaz az ablakoshoz, elmentem beszereltettem az ablakot, 4000 valahanyszaz ft volt az önreszem, amit nem közöltek velem hogy ezert a kb 10,000 ft anyagi karert amit ök alltak havonta megemeltek a cascomat 9500 ft-rol 13,000,-ft ra, hat ez nekem egy indok volt hogy felmondjam a cascot, a cd-jatszot termeszetessen nem fizettek ki mert nem volt benne a listaban amikor megkötöttem a cascot, erre közöltem velük hogy 9500 ft havi dij az kb 350,000,- ft lett ezalatt a 3 ev alatt, es ebböl mar egy komolyabb hifit is vehettem volna amire 1,000,000 Voltos riasztot is beszereltem volna. Különdben is Afrikaban a sok autolopas es feltöres vegett nem szolnak bele ha aram ala teszed az autot hogy a tolvajnak leegjen a keze, vagy sosavval lelocsolni a szemetet aki felakarja törni az autodat, ezt kellene bevezetni otthon is hogy ezt engedelyezzek, vagy eleg ha egy ilyet elkapsz akkor zarkaba dobni es minden nap 1 milimetert levagni a testeböl egesszen addig amig teljessen el nem tünik

, Magyarorszagon tul kicsi büntetest szabnak ki az ilyen idiotakra.

jah tobbszoris elesett en is ezt mondom.. meg veletlenul racsukta a kocsi ajtajat a sajat fejere 

Akkor hagyjunk mindent ahogy van, viruljanak a trógerek.
Na, nem. Csalis, felpofozós buliban én is benne vagyok. Ha sokan vagyunk, és egyöntetűen állítunk valamit, akkó nincs gond, elesett, betörte szegény az orrát annyira szabadult volna szegénykém..

Na, nem. Csalis, felpofozós buliban én is benne vagyok. Ha sokan vagyunk, és egyöntetűen állítunk valamit, akkó nincs gond, elesett, betörte szegény az orrát annyira szabadult volna szegénykém..

Mielőtt felál a kocsi a parkolóba átrakni.
Vagy ki tudja hogy megjegyzik a "haverjai" azt neki is cumi..
Vagy ki tudja hogy megjegyzik a "haverjai" azt neki is cumi..
Hát az is gázos lenne.Mi van ha közben betalál a szerv?
Vagy ha van egy hely a közelben ahol átszereled....

Vagy ha van egy hely a közelben ahol átszereled....

az a gáz,hogy a rend őrei végül téged basznának le...
Szerintem öngyilokság lenne
A csalinak kamu renszám kéne...nem?
Lehet hogy ezért megköveztek.Az mind szép amit irtatok a csaliró meg jó ötlet(nek is tünik) de ha azok igy nyomják már nagyban akkor szvsz azoknak olyan hátterük lehet hogy utánna a "vadászból lenne a préda".
Ha meg nincs akkor meg a verést úgy kell megoldani hogy ne látszon rajta semmi mert ha látszik abbol megint csak "a vadász" jönne ki rosszabbul.
Ha meg nincs akkor meg a verést úgy kell megoldani hogy ne látszon rajta semmi mert ha látszik abbol megint csak "a vadász" jönne ki rosszabbul.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!