1.9 PDTDI motorok!
aktuális téma

Minden ami 1.9 pdtdi motorral kapcsolatos, technikai kérdések, hibák, tuning!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nem füstöl jobban mint eddig? Lehet csak vmelyik cső repedt el
Sziasztok!
Havernak van egy 2007 es, 1.9 PDTDI 105 lovas A3-masa. Kuplung benyomasakor elkezdett elég fura hangot adni kB 1 másodpercre. Jah és egyesben alacsony fordulaton olyan mintha valahol kifujna, és nem is megy az autó, egyszer csak megindul. Ma elvittek szerelőhöz aki azt mondta h turbó a hang alapján. Aztán szétszedte, hívta haver hogy a nem lóg egyáltalán, sőt ő úgy látja hogy túl feszes, és nem biztos h turbó baj, de nincs ötlete. Esetleg valakinek valami ötlet?
Havernak van egy 2007 es, 1.9 PDTDI 105 lovas A3-masa. Kuplung benyomasakor elkezdett elég fura hangot adni kB 1 másodpercre. Jah és egyesben alacsony fordulaton olyan mintha valahol kifujna, és nem is megy az autó, egyszer csak megindul. Ma elvittek szerelőhöz aki azt mondta h turbó a hang alapján. Aztán szétszedte, hívta haver hogy a nem lóg egyáltalán, sőt ő úgy látja hogy túl feszes, és nem biztos h turbó baj, de nincs ötlete. Esetleg valakinek valami ötlet?
-1
Nekem is annyi, ne foglalkozz vele

Sziasztok!
1.9 PDTDi alapjárati fordulat száma normál esetben mennyi, enyém 950, kicsit sokallom, köszi
1.9 PDTDi alapjárati fordulat száma normál esetben mennyi, enyém 950, kicsit sokallom, köszi
Sziasztok! Kevlározott tárcsán ha fellazulnak a szegecsek milyen jelei vannak? Találkozott vki ilyennel? Egyik napról a másikra elkezdte játszani az autó hogy 1-esben és hátramenetben néha beráz plusz akad a váltó minden fokozatban vagyis érzek vmi ellenállást ami eddig nem volt. Pedálon semmi változás kéttömegünek semmi hangja. Először arra gyanakodtam de attól még tudnék váltani. Többen a tárcsa szegecseire tippeltek hogy laza és azért rázza be az egész kasznit plusz nem emel ki emiatt rendesen és ezért akad picit a váltó. Egyszerre jelentkezett mindkét hiba. Vkinek ötlet? 240 tárcsa 6-os váltó.
Akkor ott más lesz a baj szerintem.
Azt elfelejtettem irni, hogy probabol azt mar kicsereltem de nem valtozott sajnos.
Kezdésnek lehúznám a vízhőmérséklet csatiját.Ha úgy jól indul akkor csak jeladóó.A hengerfej oldalán.
Neztem videokat youtubeon es nekem sokkal nehezebben indul mint ott. Nem 5-10 masodpercig kell koszorulni hanem rengeteg van hogy 30 es akkor is nagy kohogesek kozt indul el. Irtam egy cegnek aki foglalkozik ezzel a szoftveres atirassal de szerintuk ilyen hosszas inditozasnal nem az a gond. Valamint egyik naprol a masikra jelentkezett? Nalatok is? Bocs az ekezetek miatt telefonrol vagyok.
Melegindítási üzemanyag mennyiség.
Bár attól azért ennyire nem kéne, hogy nehezen induljon szerintem. Ugyanígy jártam a Sharannal.
Bár attól azért ennyire nem kéne, hogy nehezen induljon szerintem. Ugyanígy jártam a Sharannal.
Vidd el valakihez aki be tudja állítani az üzemanyag mennyiségét indításkor, ugyanis túl keveset kap. Utána szépen fog indulni. Ez általános 1.9pd probléma.
-1
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, lehet, hogy valaki járt már hasonló cipőben. Van egy 1.9PDTDI 85kw-os VW Borám AUY motorkódú Automata.
Pár napja melegen leállítottam és utána hosszas köszörülés után sem akart beindulni. Majd miután lehült 1-2 óra beindult. Azóta ez a problémám hogyha üzemmeleg a motor 90 fokos akkor nem indul, illetve 10-15 másodpercnél tovább még nem volt szivem forgatni köszörülni. Ha várom míg visszahül kb 75 fokig akkor már indul. Hidegen pedíg pöcc röff. Valakinek van ötlete? köszönöm.
Pár napja melegen leállítottam és utána hosszas köszörülés után sem akart beindulni. Majd miután lehült 1-2 óra beindult. Azóta ez a problémám hogyha üzemmeleg a motor 90 fokos akkor nem indul, illetve 10-15 másodpercnél tovább még nem volt szivem forgatni köszörülni. Ha várom míg visszahül kb 75 fokig akkor már indul. Hidegen pedíg pöcc röff. Valakinek van ötlete? köszönöm.
falun lakok de én nem ismerem, meghúzni a csavart szokták meg a Julcsát !

Ez egy szakkifejezés, nem is ismered?

mivan meghúzva? ???
Sziasztok! Adott egy Audi A4 1.9 pdtdi 131 Le autó.Hogyan tudom kideríteni hogy meg van e rajta húzva a turbó? Illetve ha megvan húzva okozhat bármiféle károsodást a motorban vagy a turbóban? Üdv
-1
Sziasztok! Érik a kéttömegü csere, ilyenkor újra kell kevlároztatnom a tárcsát vagy kopottság függő a dolog? A régit újra lehet rakni vagy vegyek újat és azt? Kivel érdemes csináltatni? Tudtok mondani szakit. Én már így vettem az autót, nem tudom hol csinálták. Azt hiszem anno Szamit mondott a volt tulaj de gugliban nem találok címet. Köszi a segítséget.
hello érdeklödnék van egy 1.9pd motorom bv-50el kollár chippel most került bele egy sporttengely is 2.2 volt padon 250le irna-e nekem valaki olyan chippet ami nem füstöl ja és kollár chippes válszokat elöre is köszi
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!