Cikk: Az üvegszál és ami mögötte van
aktuális téma

...avagy ideje másképp gondolni a műgyantára
Giccses, otromba bojler-monszter, plasztikhuszár, agyongittelt sufnis hulladék – ezeket a kedves kifejezéseket talán már senkinek sem kell bemutatnunk, aki a fórumainkban böngésződik. Manapság szinte szokás lett, akár minden érthető alap nélkül, „divatból” szidni az üvegszálas elemekkel felszerelt autókat, pedig a jogos megbélyegzések mellett számos esetben maximum a tudatlanság szolgálhat okként. Cikkünk célja egy kicsit rendet rakni e téren a fejekben.
Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Mert te a cidris kanadában voltál :D
A forgalomba helyezésnél abból élnek,hogy forgalomba helyeznek olyan autokat is,amiket nem lehetne...
Viszont a rendörnek meg az a dolga,vagyis abbol él, hogy kiszürje a nem forgalomba illö autokat. Ezért Ö meg ezt csinálja.
Majd az új müszakin megint fizetsz (csúszót),hogy átmennyen...
Mondj itthon valamit,ami nem igy müködik?!?!
Én tudok egyet: A nagy pályázatokba,amien több millát lehet keresni sok csúszóért se engednek be,mert nem vagy családtag...
Na mentem aludni... Közben nézem a keresztapa 2-t. Ö csinálta jól...
Viszont a rendörnek meg az a dolga,vagyis abbol él, hogy kiszürje a nem forgalomba illö autokat. Ezért Ö meg ezt csinálja.
Majd az új müszakin megint fizetsz (csúszót),hogy átmennyen...
Mondj itthon valamit,ami nem igy müködik?!?!

Én tudok egyet: A nagy pályázatokba,amien több millát lehet keresni sok csúszóért se engednek be,mert nem vagy családtag...

Na mentem aludni... Közben nézem a keresztapa 2-t. Ö csinálta jól...

én elmentem és visszajöttem mert ot se jobb.
megértettem mit akart mondani az a balfasz feri néz körül a világban és ha jobb maradj ott ha meg nem akkor ne ugas be és sajnos igaza volt.
seholse kánaán az élet csak másabb.

megértettem mit akart mondani az a balfasz feri néz körül a világban és ha jobb maradj ott ha meg nem akkor ne ugas be és sajnos igaza volt.
seholse kánaán az élet csak másabb.

El lehet menni.. oké. Hol lehet megigényelni azt az összeget amiből le tudok telepedni Florida államban? :D
elhiszed hogy nagyon szívesen megtenném?
el lehet menni... menj el ha tudsz, úgyis elszedjük a pénzed köcsög. :)
becsületes állampolgárnak NEM LEHET annyi pénze hogy meg tudja tenni azt hogy elmegy. ha már van annyi akkor minimum adócsaló :D
elhiszed hogy nagyon szívesen megtenném?
el lehet menni... menj el ha tudsz, úgyis elszedjük a pénzed köcsög. :)
becsületes állampolgárnak NEM LEHET annyi pénze hogy meg tudja tenni azt hogy elmegy. ha már van annyi akkor minimum adócsaló :D

Nekem ne mond, hogy sz@r a rendszer...
Tudom.
Csak valahogy együtt kell élni vele. Vagy mintha már mondta volna valaki,hogy "HA NEM TETSZIK, EL LEHET MENNI"...

Tudom.
Csak valahogy együtt kell élni vele. Vagy mintha már mondta volna valaki,hogy "HA NEM TETSZIK, EL LEHET MENNI"...

infiniti tipusai dodge és más izomautók a jappán belpiac fehér lámpái. van belőlük itthon is bőven de mert valaki ügyeskedett.
kint safety van mikor megveszed az autódat utánna mindig a szülinapodon veszel egy sticert és mehetsz még egy évet. és a motor se érdekli őket csak tartsd be a szabályokat.

kint safety van mikor megveszed az autódat utánna mindig a szülinapodon veszel egy sticert és mehetsz még egy évet. és a motor se érdekli őket csak tartsd be a szabályokat.

EUban nem jön le egy pirosan villogó féklámpás auto se a szalagról.
Ezért nincs itthon új Mustang autoszalonban. De infinity sincs...
Csak becsempészett USA modellek.
Ezért nincs itthon új Mustang autoszalonban. De infinity sincs...
Csak becsempészett USA modellek.

mondom, diszkrimináció.. :D
vágj szét egy 1980-ban gyártott kocsit.. majd amikor jövőre elviszed veteránvizsgára, akkor meg jön az hogy hóóhohhóóó.. mi ez a szétvágott lámpa? így nincs múzeális minősítés.. majd gyere szépen vissza, ha az eredeti lámpa lesz rajta... :D
vágj szét egy 1980-ban gyártott kocsit.. majd amikor jövőre elviszed veteránvizsgára, akkor meg jön az hogy hóóhohhóóó.. mi ez a szétvágott lámpa? így nincs múzeális minősítés.. majd gyere szépen vissza, ha az eredeti lámpa lesz rajta... :D
De ez a hatóságot nem érdekli ám!
Old meg,vagy búcsuzz el az autodtól...

Old meg,vagy búcsuzz el az autodtól...

tetszenek a fogalmazásaid..sokszor nem is irok a topickba és olvasgatok aztán röhögök a technics-ek mögött xd
A pirosan villogó féklámpa index helyett nyugaton sem éngedélyezett ám.
Ott is levadásznak érte.
Tengerentúl az más tészta.
Ott még müszaki sincs!
Bár ott se szerenék éllni, olyan hireket hallok mostanában. Lassan már ahhoz sincs jogod,hogy élj! Ha valakire egy forumon azt mondod hogy "h@lye", az illetö feljelent, nálad a hatóság még a netet is kikapcsoltatja!!!
Ha a kertedben zölcséget termelsz(amit nem lehet), lecsukhatnak érte...

Ott is levadásznak érte.
Tengerentúl az más tészta.
Ott még müszaki sincs!

Bár ott se szerenék éllni, olyan hireket hallok mostanában. Lassan már ahhoz sincs jogod,hogy élj! Ha valakire egy forumon azt mondod hogy "h@lye", az illetö feljelent, nálad a hatóság még a netet is kikapcsoltatja!!!

Ha a kertedben zölcséget termelsz(amit nem lehet), lecsukhatnak érte...

Cserélj lámpát a lent említett FX45-ös infinityn... :D
Szerintem fel tudnának sorolni pár olyan autót amihez NEM LÉTEZIK olyan lámpa.
de mondom, EU-ban ha úgy jött le a szalagról, maradhat..
magyarország meg elvileg EU, gyakorlatilag meg ipari pénzmosoda :D
Szerintem fel tudnának sorolni pár olyan autót amihez NEM LÉTEZIK olyan lámpa.
de mondom, EU-ban ha úgy jött le a szalagról, maradhat..
magyarország meg elvileg EU, gyakorlatilag meg ipari pénzmosoda :D
Átalakíttatni?
aha.. vágjál már szét egy 1969.es Chargert csak mert magyarországon... ezzel az autógyártásban amerikához képest igen hatalmas múlttal rendelkező országban valami barnaköpenyesnek nem szimpi :D
aha.. vágjál már szét egy 1969.es Chargert csak mert magyarországon... ezzel az autógyártásban amerikához képest igen hatalmas múlttal rendelkező országban valami barnaköpenyesnek nem szimpi :D
gondolkozom rajta hogy cigány leszek :)
utána bármivel meg akarnak bűntetni azt mondom hogy diszkriminálnak.
utána bármivel meg akarnak bűntetni azt mondom hogy diszkriminálnak.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!