Cikk: Az üvegszál és ami mögötte van
aktuális téma

...avagy ideje másképp gondolni a műgyantára
Giccses, otromba bojler-monszter, plasztikhuszár, agyongittelt sufnis hulladék – ezeket a kedves kifejezéseket talán már senkinek sem kell bemutatnunk, aki a fórumainkban böngésződik. Manapság szinte szokás lett, akár minden érthető alap nélkül, „divatból” szidni az üvegszálas elemekkel felszerelt autókat, pedig a jogos megbélyegzések mellett számos esetben maximum a tudatlanság szolgálhat okként. Cikkünk célja egy kicsit rendet rakni e téren a fejekben.
Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
tudomásom szerint ha az usa piacról hozod az autót és forgalomba akarod helyezni.kompatibilissé kel tenni az eu szabványokkal.öv és első lámpa tuti csere a hátsó pedig valószínű. ha bejutott és papírt kapott akkor az a korrupciót igazolja és a rendőr se tud mit kezdeni vele max a mozaik utcában szopathatják meg az új tulajt. mert nem lesz kompatibilis cuc a típushoz.

Ilyen ország ez. veri magát hogy mindenki egyenlő.. és le a diszkriminációval..
ha valamely "kisebbségi" rasszba vagy sorolva, máris megtehetsz bármit, máris több joggal rendelkezel..
érdemes lenne családnevet kanalasra változtatni. alanyi jogon jár egyből a segély :D
ha valamely "kisebbségi" rasszba vagy sorolva, máris megtehetsz bármit, máris több joggal rendelkezel..
érdemes lenne családnevet kanalasra változtatni. alanyi jogon jár egyből a segély :D
Aki itt olvassa a forumot,az nem fog megtalálni,mert Ö is tuningol...
Gyere le Kecskemétre este,oszt megtudod!
Még azt is megmondja a rendör,hol kell átalakittatni a lámpát,hogy sárga is legyen benne!

Gyere le Kecskemétre este,oszt megtudod!

Még azt is megmondja a rendör,hol kell átalakittatni a lámpát,hogy sárga is legyen benne!

van egészségügyi dobozod nem akkor szopjál...
ha akkar úgyis rommábüntet..a szépet értékelik ezt nagyképű tapasztaltból mondom

mert itt abszurdisztánban még a gyári sem megengedett.
Nálunk Kecskeméten azért kivonnak a forgalomból!
A kék ledért 20-30E-et is lehet fizetni a városban.
Nem is látsz sok sufnituningot!

A kék ledért 20-30E-et is lehet fizetni a városban.

Nem is látsz sok sufnituningot!

Mondjuk azért hogy a közeg aki olvassa, az pl. ne találjon már meg véletlenül sem, mondván "mit szövegel ez itt? miért akar kilógni a sorból? szálljunk már rá"
De te is lapíthatsz :D:D :D
De te is lapíthatsz :D:D :D
na erről van szó.. Európában ránéznek, aztmondják hogy hát, ha ezzel gyártották nincs mit tenni, mostmár hagyd így..
magyarországon meg mi van? "MINEK KELLETT EZ NEKED? most akkor szopjál!"
magyarországon meg mi van? "MINEK KELLETT EZ NEKED? most akkor szopjál!"
Ha akarja elküldi minden nap!
Joga megvan hozzá.
De azért Ök se ennyire "szögletesek".
Viszont ha meglát egy tuningos autot,és aznap még nem büntett meg senkit,akkor annak annyi...

Joga megvan hozzá.

De azért Ök se ennyire "szögletesek".
Viszont ha meglát egy tuningos autot,és aznap még nem büntett meg senkit,akkor annak annyi...

miért más autóval példálózol? :) a tied is ámerikai és szintén pirosan pislog hátul.

bár ezek az usás brék mind telipirosak

És ha nem tuning?
csak egy példa.. Infiniti DX45. magyar rendszámmal rohangál pár..
Ledes fullpiros hátsólámpája van.. rendőr meg minden héten elküldi KPM-re? mert rámondja hogy Tyúninglámpááá?
csak egy példa.. Infiniti DX45. magyar rendszámmal rohangál pár..
Ledes fullpiros hátsólámpája van.. rendőr meg minden héten elküldi KPM-re? mert rámondja hogy Tyúninglámpááá?
ezaz én is ezt mondtam az utcán megállított a kpm mondtam kérem én vagyok a legboldogabb ha kapok valami gyárit ..dehát ez egy 30 éves ótó
aszonja széles a kerék mondom nem 13X7,5 ..mondom majdnem gyári ..de mondom ennyi?? ennyi amit észrevett akkor mehetek is nem....?? XD
xenon nem lehet benne.. mondom dehát benne van XD .. fél óra után megunta h mindenre van válaszom és aszonta..
henrik most menjen haza és tegye rendbe az autóját...
mire én jó megyek máris

aszonja széles a kerék mondom nem 13X7,5 ..mondom majdnem gyári ..de mondom ennyi?? ennyi amit észrevett akkor mehetek is nem....?? XD
xenon nem lehet benne.. mondom dehát benne van XD .. fél óra után megunta h mindenre van válaszom és aszonta..
henrik most menjen haza és tegye rendbe az autóját...
mire én jó megyek máris

Neki nem kell tudnia.
Ö csak azt nézi,hogy lehet az auton olyan,vagy nem?!
Ha nem lehet,vagy esetleg nem tudja,akkor is van joga hozzá,hogy elküldön KPM-re.
Ö a többivel nem foglalkozik.
Még jó,hogy a rendörök többsége ezekkel a tuningdolgokkal sem foglalkozik...
Ha foglalkozna,akkor az ÖSSZES TUNINGAUTO mehetne a levesbe.
Még a minöségi is!
Németbe a rendör megállit,és nincs minden benne a forgalmiba,azonnal kivonja az autot a fogalomból!
És a tuningautoddal se akarj kimenni,mert nem érdekli a rendört ott,hogy nálunk mi a szokás...
Ö csak azt nézi,hogy lehet az auton olyan,vagy nem?!

Ha nem lehet,vagy esetleg nem tudja,akkor is van joga hozzá,hogy elküldön KPM-re.
Ö a többivel nem foglalkozik.
Még jó,hogy a rendörök többsége ezekkel a tuningdolgokkal sem foglalkozik...

Ha foglalkozna,akkor az ÖSSZES TUNINGAUTO mehetne a levesbe.
Még a minöségi is!

Németbe a rendör megállit,és nincs minden benne a forgalmiba,azonnal kivonja az autot a fogalomból!

És a tuningautoddal se akarj kimenni,mert nem érdekli a rendört ott,hogy nálunk mi a szokás...
És honnan tudja, mi a tuning és mi a gyári??
megannyi aftermarket E-betűs lámpa van.
megannyi gyári E betű nélküli lámpa van mondjuk.
megannyi aftermarket cuccnak látszó gyári lámpa van..
megannyi aftermarket E-betűs lámpa van.
megannyi gyári E betű nélküli lámpa van mondjuk.
megannyi aftermarket cuccnak látszó gyári lámpa van..
itt már ez elvek és az elméletek billegő libikókáján filózunk...
ez van ..én mindent magamnak csináltam a kocsin ..és általában a legtöbb kocsit kiröhögöm... nagyképünek tartanak..pedig csak látom mi a hézag a gépükkel kb ennyi
általában tojok mindenre nekem egy ember van aki számit az a szrelmem és a munkámat becsülettel végzem felniket és lófackákat polishozok 10 éve a minőség a cimerem...bár most minden ökör cimeressé válik mert oldalak hirdetik hogyan csinálj fényes hanglemezt a kerekedből...ugyhogy tudom h mindenki spórólni akar és ontják a gagyit és rombolják azt amit a profik felépítettek maguknak..de leszarom akkor is megélek ha már ez egyfőle jutó polírosok száma tizenötlessz .csak mégtöbbet kell gürizzek de megteszem a szeretteimért kb ennyi...
ez van ..én mindent magamnak csináltam a kocsin ..és általában a legtöbb kocsit kiröhögöm... nagyképünek tartanak..pedig csak látom mi a hézag a gépükkel kb ennyi

általában tojok mindenre nekem egy ember van aki számit az a szrelmem és a munkámat becsülettel végzem felniket és lófackákat polishozok 10 éve a minőség a cimerem...bár most minden ökör cimeressé válik mert oldalak hirdetik hogyan csinálj fényes hanglemezt a kerekedből...ugyhogy tudom h mindenki spórólni akar és ontják a gagyit és rombolják azt amit a profik felépítettek maguknak..de leszarom akkor is megélek ha már ez egyfőle jutó polírosok száma tizenötlessz .csak mégtöbbet kell gürizzek de megteszem a szeretteimért kb ennyi...
Már nem enged tovább!
Ezért kell benne lennie a forgalmiban mindenféle tuningnak.
Amugy meg a szemöldök alapba nem szabályos,mert nem takarhatja a fényszórót semmilyen idom...
Akár van rajta jel,akár nincs, akkor sem szabályos. Ugyanilyen a morcositás,vagy a vezetöoldali kilincs lefalazása.
Alapból ugrik a müszakid ha elkapnak vele.
Ezért kell benne lennie a forgalmiban mindenféle tuningnak.
Amugy meg a szemöldök alapba nem szabályos,mert nem takarhatja a fényszórót semmilyen idom...

Akár van rajta jel,akár nincs, akkor sem szabályos. Ugyanilyen a morcositás,vagy a vezetöoldali kilincs lefalazása.

Alapból ugrik a müszakid ha elkapnak vele.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!