E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
belépő van?
Október 9.-én Guinness rekord felállítás a Hungaroringen a környezettudatos autózás jegyében. Így MI is ott leszünk (E85 GreenPower). Gyertek el, vegyetek részt a Guinness rekordban, érezzétek jól magatokat! :-) Részletek folyamatosan a Facebookon, vagy az ECO-TAK oldalán.
Hát igen.erre én már nem tudok mit mondani.

utolsó mondat:
"Az E85 javasolt kereskedelmi ára a magasabb fogyasztást figyelembe véve úgy kerül megállapításra, hogy a fogyasztás növekedése bőven kompenzálva legyen. "

hát persze 
"Az E85 javasolt kereskedelmi ára a magasabb fogyasztást figyelembe véve úgy kerül megállapításra, hogy a fogyasztás növekedése bőven kompenzálva legyen. "

Akine van facebook az itt kérdezzen rá ezekre a dolgokra.A gyártó/forgalmazó oldala és szívesen válaszolnak mindenre.
A vízezésétől kezdve mindent megkérdezhettek mielőtt az összes ismerősöm ismerősénél meg annak haverjánál mi volt mikor bele rakta a gépbe benyalja az ember.Ha végig gondolom mennyi mindent írtak már,hogy mi lehet benne pluszban...már ott tartok,hogy csak e20 van, a többi meg csoda,hogy nem almaecet.
Komolyan.
3autó van a családban.A daewoo lanos, a suzuki swift és a supra.De egyiknél sem találkoztam még csak hasonlóval sem.Az 1:50 keverés megy nálam,mindegyik máshogy reagál a hűvösebbre ...de ennyi.
A vízezésétől kezdve mindent megkérdezhettek mielőtt az összes ismerősöm ismerősénél meg annak haverjánál mi volt mikor bele rakta a gépbe benyalja az ember.Ha végig gondolom mennyi mindent írtak már,hogy mi lehet benne pluszban...már ott tartok,hogy csak e20 van, a többi meg csoda,hogy nem almaecet.
Komolyan.
3autó van a családban.A daewoo lanos, a suzuki swift és a supra.De egyiknél sem találkoztam még csak hasonlóval sem.Az 1:50 keverés megy nálam,mindegyik máshogy reagál a hűvösebbre ...de ennyi.
Akinek esetleg van kedve visszaolvasni, kb 2hónapja leírtam ugyanazokat a tüneteket.
Pedig nekem nincs AFR meg lambda szonda,injektor meg egyéb ilyen hasztalan marhaság az autóban
Egyszerűen ahány helyen tankolok az országban annyiféle alapjáratom van (500-1800 1/perc között) és a fogyasztásom is iszonyat tág határok között mozog

Pedig nekem nincs AFR meg lambda szonda,injektor meg egyéb ilyen hasztalan marhaság az autóban

Egyszerűen ahány helyen tankolok az országban annyiféle alapjáratom van (500-1800 1/perc között) és a fogyasztásom is iszonyat tág határok között mozog

vagy simán csak haza húzott az autó szíve és nem akart külföldre menni? 

Ennyit siman tud generalni az is akar, hogy odafele szembe szelben ment, ami hazafele mar hatszel

Kb huszadszorra linkelem be ebbe a topikba, de vkinek meg mindig uj:
http://www.megamanual.com/flexfuel.htm
http://www.megamanual.com/flexfuel.htm
Az a helyzet hogy E85 es a E100 kozott nem sok a AFR diffi, szoval ha kikummantanak belole a benzint, akkor nem igazan venned eszre, de sokkal magasabb lenne a kopogasi hatara
De a tiszta benzinhez kepest (ami itthon evek ot nincs mar), 1.49x a szorzo, a gyakrolatilag tankolhato benzinhez kepest meg 1.4x-s
De a tiszta benzinhez kepest (ami itthon evek ot nincs mar), 1.49x a szorzo, a gyakrolatilag tankolhato benzinhez kepest meg 1.4x-s
igen tudom, de kár mert a moj-al nincs gond a cégem összes teher meg személyautója moj kártyás már kb.8 éve ez 7-8 autót jelen és évi sok százezer km-et, szal jó lenne ha lenne ott e85 is. persze nekik nem igazán érdekük sajnos

95-EVO-Dízel is 4,2-4,8 %-os biotartalommal hozzák!
multi kutak nem árusithatnak e85!

neked van e85 a kúton?

lehet, de ezek szerint ritkán ellenőriz és keveset büntet.
az asszony tankolt normál 95-t a lukasolajon az m3 bevezetőn így kemény 120-as tempó mellett amitől a haja lobog és izzad a háta
10l evett az 1,4 75le-s Polo, ettől betojva mivel 45l-s a tank, pesten megtankolt a shell-en így visszaesett 7l-re a fogyi hazafele, na ez ugyanazon a napon volt így nem tévedhetett sem ő sem az mfa, azóta mojkút a shell, meg őő.em.makk a favorit nála
az asszony tankolt normál 95-t a lukasolajon az m3 bevezetőn így kemény 120-as tempó mellett amitől a haja lobog és izzad a háta

mint kutas és mint tuningos irom

kutak ellenőrzéskor a vízmérés kötelező....amit szigoruan büntet az ellenőrző szerv!
itt nyíregyen is vizezi az összes buzi kutas, egyedül valami nyírfaszán nem, mert a versenyzők megmondták a kutasnak, (mivel magán kút), hogy pofán lesz verdesve ha vizezni meri, amúgy én a múlt héten áthaladtam óctriába végig 120-130km/h körül és 11-16 liter között evett, attól függően, hogy hol tankoltam.
de ez itt mon így is van rendjén

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!