E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
miért csökenne a fűtőértéke ?
Eddig is volt benne oktánszámnövelő adalék(metil-tercier-butil-éterMTBE, vagy ETBE) ami szintén kisebb égéshőjű, mint a benzin. Most ez lesz lecserélve etanolra, hogy környezetbarátabb legyen
Eddig is volt benne oktánszámnövelő adalék(metil-tercier-butil-éterMTBE, vagy ETBE) ami szintén kisebb égéshőjű, mint a benzin. Most ez lesz lecserélve etanolra, hogy környezetbarátabb legyen

vagy lehet az etanollal alacsonyabb fordulaton nyomatékosabb(nekem ez a tapasztalatom a géppel) és ezért érzi erősebbnek az autót, mert nem szokta kipörgetni.
emlékszel mikor Radicsnál taliztunk,azóta haladok a sulival,gyenge kezdés után egy erős visszaesés

A kappa most pihen,atomjaira szedtem a mocit,ujra össze lett rakva,másik motortartó bakot kellett kreálnom,mert szétszaggatta a gyárit,most pl egy bz motorkocsi segédüzemi tartója van bent átalakítva.....
Ja csak a fűtőértéke csökken,ergo többet eszik belőle a gép ua. az üzemeltetési körülmények között.
Viszont 105-s oktanszamu 95 helyett
Tankolj premium 99 meg 100-s benzint 420-ert per liter, es lam ujra a diffit az Etanol javara all.
Es meg akkoris hibadzik a oktanszam diffi fele
Ja, persze ha nem tudod ezt kihasznalni, akor szopo az ara, de ennyi erovel 100-s benzin is felesleges pl egy sima 1.3 8v koppszeria Swift-be.
De nem is annak talaltak ki...
Tankolj premium 99 meg 100-s benzint 420-ert per liter, es lam ujra a diffit az Etanol javara all.
Es meg akkoris hibadzik a oktanszam diffi fele
Ja, persze ha nem tudod ezt kihasznalni, akor szopo az ara, de ennyi erovel 100-s benzin is felesleges pl egy sima 1.3 8v koppszeria Swift-be.
De nem is annak talaltak ki...
ja.
mintegy 3-4hete láttam egy riportot amiben büszkén ugymond jelentették be :környezetvédelmi okokból 4-5% ról felviszik 10% ra a normál benzinben lévő bioetanolt.
cca egy tanknál már 500ftal húznak le mindenkit.
1* éljük már meg hogy jó hirt mondjanak be

mintegy 3-4hete láttam egy riportot amiben büszkén ugymond jelentették be :környezetvédelmi okokból 4-5% ról felviszik 10% ra a normál benzinben lévő bioetanolt.
cca egy tanknál már 500ftal húznak le mindenkit.

1* éljük már meg hogy jó hirt mondjanak be

Hat nem ugy, mint a kappa

Miért,hogy megy egy 1.3 stift?
Ugy, hogy mindenhol fosul megy. 

szép is lenne 

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!
PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT
PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT
Nem lehetséges,hogy gázadásnál annyira túldúsít,hogy etanolal keverve is képes még megfelelő keveréket elő állítani abban a tartományban ahol emberünk használja?(szóljatok ha nagy baromságot kérdeztem)
Hő-és áramlástan.
Az egyetemen beugró vizsgafeladat volt megadott kalóríaértékű üzemanyaggal megtehető távolság.
nem is kell h értsd. bocs h zavartalak 

nekem full etanolos az autóm,vemsel,nem tudsz megetetni.
Átlagosan elmondható,hogy az etanoltól gyengébb a motor,és többet is fogyaszt,kéne állítani a gyujtáson és a befecskendezett mennyiségen,de ez már kutyacsont.
tisztában vok a különbségekkel, ezért irtam be h furcsállom. de mint látom felesleges volt, mert a 2. ember aki elolvasta, mindenáron a szakirodalommal cáfolja, minthogy megpróbálna megfejtést találni. ezért nem lesznek feltalálók az ilyen mentalitású emberek 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!