E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
a nagyobb teljesítményű turbosoknál elég nagy számban
Nekem ez lenne az első benzines autóm, én csak a dieseleket tuningoltam eddig, azért az alap kérdések...
tehát akkor még a dobozzal is előfordulhat olyan,h nem elég mindig a befecskendezett mennyiség?
az e85 doboz a legtöbb legalábbis jel konverter elven müxik ezt jól tudod csak: a 2,7 full gázon kivan írva vagy 70% ra minimum nos ezen nehezen +ol annyit a cucc nem beszélve arról ,hogy kb 90% a plafon ahova egy vmit magára adó proramozó kiír egy injectort
nos részterhelésben (midle throttle) elégséges lenne a kb +25% de a probléma ott ketdődne hogy teljes gáznál (full throttle) a 25% elég karcsú oda esetedben legalább 35-40% +ra lenne szükséged ezt a gyári befecsik nem tudják a pumpa pláne mert annál a teljesítménynél azis kell neked hogy szállítsa is vmi a mennyiséget ,a lényeg egy kb 30% nagyobb befecskendezővel,és egy nagyobb pumpával minden gond nélkül megírható a gyári motorvezérlőd
lóban igen, arra bőven elég, a p.b. csak úgy ugrott be,h az E85 box az vmi hasonló cucc lehet, a kérdés,h meg tudjuk-e úgy írni az elektronikát gyáriban, doboz nélkül,h elég többlet üa jusson be,h ne szegényedjen el tiszta E85el....meglegyen a kb +20% (és akkor még plusz esetleg a több lóért)
a piggy backre nincs szükséged egyáltalán,főleg ,hogy az alapprogram csak japokhoz van asszem ,de ha nem is akkor is a saját ecud bőven kiszolgálja ezt az igényed
most akkor mennyi lessz a cucc? forintban értve a drágulás nagyjából?
hát a vems az kb pont a legalsó kategória a standalone ok közt ,a motorvezérlő a moteknél kezdődik és kb ott is ér véget....az árához képest megéri használható de rengeteg jobb konstrukciós Gyári motorvezérlő létezik.
Tudom,h nem hülyeség a VEMS, sőt a Motec még kevésbé hülyeség, csak totálisan felesleges nekem egy utcai autóba...400 lovat simán ki lehet hozni gyári villannyal is abból a motorból, de Sportec 550 is csinált, nekem meg 320-350 kell max..ezért nagyon felesleges....
Semmi támogatás nincs az E85-ön,ne viccelj. Gondolod,h valaki neked azért ad pénzt,h környezetbarátabban autózz?
Nincs jövedéki adója az etanolnak (legalábbis a 85%-ának),azért tud olcsóbb lenni.
Jövedéki adó 10e ft benzinen 3150 pénz,plusz áfa.
Nincs jövedéki adója az etanolnak (legalábbis a 85%-ának),azért tud olcsóbb lenni.
Jövedéki adó 10e ft benzinen 3150 pénz,plusz áfa.
Te tudod de kurvára nem hülyeség a VEMS,gyári elektronikával kb fele ennyire sem tudsz belenyúlni....

Te elmebeteg agyoniskolázott majom! Nem tudsz olvasni? Neked a kommentembőlaz jött le,hogy én azt szeretném,a diesel is dráguljon?
Némi iróniával írtam,ha nem tűnt volna fel.

Némi iróniával írtam,ha nem tűnt volna fel.
utcai autó lesz, 450-550 lóig elég a gyári elektronika, hova kell ide VEMS???vagy az nem elég?
Ez egy hülyeség,h egyből VEMS kell, főleg gondolhatod,h K04-essel nem lesz versenyautó....
Ez egy hülyeség,h egyből VEMS kell, főleg gondolhatod,h K04-essel nem lesz versenyautó....
ha komoly autót akarsz akkor VEMS-el kezdj...

bnőm 1,3as swiftjében kimerült az etanolosítás abban, hogy fele arányban kap etanolt, spurival megtámogatva, de csak tavasztól őszig. fogyasztás ugyanaz, 5-5,5l. 

Hello.
Ha egy Audi 2.7 V6 biutrbot szeretnék etanolra átállítani akkor kell E85 elektronika (ami gondolom igazából egy piggy pack) vagy elég ha nagyon komolyan megírjuk a gyári elektronikát? Lenne nagyobb cooler, kémény, K04esek, minden ami kell...
Ha egy Audi 2.7 V6 biutrbot szeretnék etanolra átállítani akkor kell E85 elektronika (ami gondolom igazából egy piggy pack) vagy elég ha nagyon komolyan megírjuk a gyári elektronikát? Lenne nagyobb cooler, kémény, K04esek, minden ami kell...
bárcsak egyszer beülhetnék melléd és vinnél egy hasonló kört
vártam h komlóson büntetsz a hétvégén, de nem voltál

vártam h komlóson büntetsz a hétvégén, de nem voltál

Otthol meglesem mert itt nincs hangszóró :)
Nem adót tesznek rá hanem elveszik a támogatást és 348 lesz 1 lityi etanol...a világ legnagyobb átbaszása ez is a politikusok részéről mint anno a gázolaj szaré hugyé és mindenki kokszost vett ezerrel azt ma meg pariban vannak benzinnel a diesel árak

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!