Miért drága itthon a tuning?

Témakör: Tuning
aktuális téma
Miért drága itthon a tuning?

Hogy miért drága?Teszem azt,van egy akármilyen gyártó,aki előállít valami produktumot vagy bármit,amivel MUNKA van.Ezt forgalmazni kell,ezért kereskedőre van szükség.Probléma egy szál se,minden egyes gyártóra jut 10 kereskedő...Ezek a kereskedők egymás között is cserélgetik a cuccot;a lényeg,hogy minél jobban megvághassák egymást és ne legyen vele semmi MUNKA...Mert a MUNKA az büdös... Ezért van az,hogy a gyártó megcsinál valamit 3 HUF-ért; a tuningkedvelő autós pedig hozzájut 30 HUF-ért...

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Focus TDDI
2008. április 24. 15:39
kinek mi az igényes! lehet kevés pénzből is jót csinálni és igényeset!
gmateeCRX
2008. április 24. 15:39
Hát nagyából igen!Én is sajnos azokhoz tartozom akik nem tudják megvenni mindig a "leg"-et de kompromisszumot kötök azzal hogy nem járok a kocsival 2-3hónapig ha valamit nagyon meg szeretnék venni a kocsihoz!Mondjuk én még diák vok nincs állandó keresetem de azért mindig anyit összeszedek hogy egy picit mehessek is a kocsival meg költhessek rá!
Bacsek GT2
2008. április 24. 15:37
most olvastam, audiba tempomat 10ezer...
Nagypolskiban is van tempomat, de az sokkal egyszerübb 450ft bele.
Imádom ezt a tipust
gmateeCRX
2008. április 24. 15:36
Ebbe nagyon sok igazság van, de nem azzal kéne elérni sztem ,hogy különleges legyen az igényes tuning hogy olyan drágán adnak szinte mindent!!!
Focus TDDI
2008. április 24. 15:36
ez lenne az észszerű magyarázat a tuning megfogalmazására! Alapvetően az a baj,hogy néhány olyan ember agyal ezen a témán,aki örül,hogy megél valamiből,örül hogy van munkája,de ennek ellenére álmodozik hogy a trabira feltesz majd valami egyedit!
Bacsek GT2
2008. április 24. 15:35
akkor ketten vagyunk, pl én spoilereket, uj lökösöket nem teszek fel, inkább veszem a flexet, és átépitem a fél autót, utána meg a szomszéddal ujrafujatom 30ezerét, sokkal egyedibb lesz igy
Wadmalac
2008. április 24. 15:31
Szeretném mottó jelleggel megválaszolni a topic címét. A tuning valami egyedi dolgot akar jelenteni, valamit, ami kirí a szürke tömegből, valamit, amivel az autóm MÁS mint a tucattermék. Egyben hobbit, aminek örömét az is adja, hogy ÁLDOZNI kell rá, kuporgatni, és amikor végre megint felkerül a verdára valami plusz, a siker örömét. Ettől élvezhető, fanatizáló, szórakoztató hobbi. Ha az ún. minőségi tuning tömegtermékként, mindenkinek elérhető lenne, lassan MINDEN kocsi valahogy arra tendálna, és lassan megint ott ülnénk aszürke tömegben. Ha a tuning tömegtermékké válik, elveszti értelmét, ízét, értékét. Kihal, mint annyi más divathóbort. Én spec inkább megfizetem azt a pluszt, minthogy más hobbi után kelljen néznem. Megdolgozok, megszenvedek érte, és ettől van értéke, értelme.
Sztem aki tényleg magáért az építésöröméért csinálja, nem azért hogy az utcának villogjon ,annak ez benne az érték. Ha mindent amit szeretnék a kocsira, azonnal meg tudnék venni, már ráuntam volna. Ez az a különbség, amit sosem fognak megérteni azok, akik készen vesznek egy 40 millás luxusverdát, és röhögnek azon aki évek munkájával csinál egy gyönyörű trabit. Sztem erről szól az egész. Legalábbis nekem.
Bacsek GT2
de már nincs gond, fel tekertem 800-900 közé üzemmeleg állapotban, igy most no problem
renci
me kibaxott üzletek hama akarnak + gazdagodni most néztem futoművet angolba kint 67 ithon uaz 110 ha kimegyek fapadossak akko is olcsobban +uszom
gmateeCRX
2008. április 24. 15:30
Na ezt így tipusspecifikusan nem tudom de ez egy általános szabály!
Bacsek GT2
2008. április 24. 15:30
alacsony alapjáratot ugy képzeljétek el, h 350-400as fordulatszám...
ÉS NEM FULLAD LE hát igen, az egyedileg összerakott karbi, a munkámat dicséri
gmateeCRX
2008. április 24. 15:29
Azt nem mondtam!Csak annyit hogy ...!Az alacsony alapjárat télleg lehet gond!
Focus TDDI
2008. április 24. 15:29
ezen mi igényes??? Az hogy szép fehérre le van fújva???? És a plasztikosok csináltak rá valami lökőst???
Bacsek GT2
2008. április 24. 15:28
a polskinál nem, ha tul magas az olajszint, nem tudja rendesen szivni, ha tul alacsony, szintén
Bacsek GT2
2008. április 24. 15:27
én is suliba járok, de ismerösöknek én is segitek, de nálunk ugy müködik, h ök is kérnek, mondjuk erkélky burkolást, cserébe mi is kérünk dolgokat, mondjuk tréleren kocsi szállitást...
De pénzt én se kértem sose
De ez csak azokkal müködik, akik viszonzás képpen is igy vannak ezzel, tehát mi se kérünk pénzt, de ök se.(sajnos van egy két ember, aki kér pénzt, és ingyen munkát vár el. de ezelet viszonzás képpen is ugyanezt kapják)
galex
2008. április 24. 15:27
alacsony alapjáraton?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Összesen 591 találat 30 oldalon