Motorháztető Beömlő

Témakör: Tuning
aktuális téma
Motorháztető Beömlő

.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
Tas-i VTI1
2004. augusztus 06. 15:37
mire vagy kiváncsi?????
A beömlöböl jön két csavar sajna a motorháztetött kéntelen vagy átfuratni utána rá egy anya az alá laátét és ott vigyorog!!!
Cirka 15eft!! vagy hegesztes rá vagy veszel olyan motorháztetöt amin van!!!!
vgergo
2004. augusztus 06. 15:35
Én Mitsubishi Lancer EVO 6 optikás légbeömlött szeretnék !! Az király- szerintem !
Andie
2004. augusztus 06. 15:34
Hü, jól néz ki! Gratsz!
Csak a problémám lásd előző beszólásom...
Andie
2004. augusztus 06. 15:34
zolika : hol nézed őket? hol mutatják? Jó ez a kép, csak nekem nem ott van a légszűrőm, mint ezen a subarun, hanem a jobboldalt (szemből) az akksi mögött. Igy szimmetrikusan gondoltam egyet-egyet a jobb és baloldalra, amiből értelemszerűen csak a jobbosnak lenne szerepe.

pcorp : énis jobban hajlok az egyedire, de megtervezni sem tudom . Nincs ötletem... meg rajztehetségem, hogy vizuálisan is lássam
Az eső nemgond, a viz csak növeli a teljesitményt
Nyilván úgy vezetném a nyilást, hogy ne ömöljön rá a viz a szüröre, hanem előtte vagy utánna egy vályúval elvezetném. A léyneg, hogy a szürö körül nagysebességnél túlnyomás alakuljon ki.
Tas-i VTI1
2004. augusztus 06. 15:30
nézd meg ezt ez az enyimé
Tas-i vti1 subaru légbeömlö
zolika lxi
2004. augusztus 06. 15:26
azt megvédi a speckó bevonata, asszem..
pcorp
2004. augusztus 06. 15:24
Hát én sem konyitok hozzá,de az 1pontra azt mondanám maradj az egyedi gyártásánál. az biztos úgy néz ki ahogy te megálmodtad, és nem látsz még1 olyat az úton. Egyébként mi lesz az esővel,nem ázik el a légszűrő?
zolika lxi
2004. augusztus 06. 15:22
mármint 10 ezertől vannak
de nem egyszerű...
sok probléma van... 1 pl. hogyan fogod lefogatni a motorháztetőt, mert a gyári gyenge
zolika lxi
2004. augusztus 06. 15:19
én ilyesmit szeretnék... mit szólsz hozzá!?
zolika lxi
2004. augusztus 06. 15:18
Jövő héten mutatnak nekem egy-kettőt.
azt mondták, hogy kb 10-től
Andie
2004. augusztus 06. 15:13
A franc...
Szóval
(a vasról találtok képet a honlapján, és van ott egy kép szemből)
zolika lxi
2004. augusztus 06. 15:13
jó téma... én is most akarok csinálni... de eddig sokat nem konyítok hozzá
Andie
2004. augusztus 06. 15:12
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy hozzájutok egy motorháztetőhöz a verdára, amin egy tenyérnyi horpadás van. Ezt kilakatolva gyak lesz egy full tökéletes mocitetőm.
Régi tervem egy légbeömlő ráapplikálása a vasra, lévén ha már direktszűrő van benne, kapjon már a szerencsétlen levegőt is! Sajnos a motor kialakitása olyan, hogy alapban nemsok levegő jut be a szűrőhöz, igy azthiszem egyenlőre csak a hangját élvezem.
No most ezt az új mocitetőt kilakatoltatom, rászerkesztem a beömlőt, és lefényeztetem, az én szinemre (most zöld ). Aztán a mostani motorhátetőt elrakom, ezt meg feldobom, és megis vagyok.

Keresgéltem a neten már kész beömlők után - kevés sikerrel. Keresgéltem olyanokat, akik ilyesmivel foglalkoznak, de max karosszéria lakatost találtam. Ekkor határoztam el, hogy a segítségeteket kérem! 3 dologban :

1. Melyiket javasoljátok? Már kész beömlőt a kilyukasztott motorháztetőre applikálni? Vagy egy egyedi design lenne a nyerő?

2. Az 1. kérdéstől függöen : hol lehet ilyen rácsokat kapni? Ill . : hol vállalnak ilyen egyedi kialakitást? (festőm van)

3. Megintcsak az 1. kérdéstől függöen : ha az egyedi design mellett döntök, milyen formát tartanátok előnyösnek? Esetleg akinek van 5 perce, és photoshopja, örömmel vennék néhány design-javaslatot. Mitöbb, a legtutibbnak (amit meg is valósitanánk) felajánlok 1 láda sört jutalmul!

Előre is köszi minden segitséget!
(a vasról találtok képet a http://andiemondeo.lapja.hu, és van ott http://free.x3.hu/andiemondeo/dscn0243.jpg, ezen lehetne tervezgetni . A mailem él)
Andie
2004. augusztus 06. 15:12
.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5
Összesen 95 találat 5 oldalon