Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ezt a borostyán sárga szart a takarékosság miatt vezették be mivel nagyon alacsony a fogyasztásuk!Viszont csalóka a fényük mert a közelben lévő tárgyak jovval távolabbinak tünnke!

engem megállítottak második adandó alkalommal, de nekem is fenn van
kapcsoló...ennyi

kapcsoló...ennyi
Naja, de egy parkolóban kit zavarhat, főleg hogy igazából másik autoból nézve, 5 méternél távolabbról nem is látszik!
Ha itt tartunk akkor az aszfaltról visszaverödő közvilágítás a kocsi alatt minek számít! Volt akin erre a sárga közvilágítsára aszthtték, hogy a kocsi alatt van neon szerüség!
Amúgy én annak törném el a kezét aki ezeket a borostyánsárga közvilágításokat kitalálta! Valami ritka szar, főleg ha köd van egy kicsit, Volt hogy majdnem eldaráltam egy biciklist, mert éjjel jött velem szeben kivilágítatlanul és köd is volt! Kb 3 méteren múlt! ja és nem Trabival hanem Boxerral!
Na mindegy, én azért leteszem a LEDes cumót azt ott használom ahol lehet!
Ha itt tartunk akkor az aszfaltról visszaverödő közvilágítás a kocsi alatt minek számít! Volt akin erre a sárga közvilágítsára aszthtték, hogy a kocsi alatt van neon szerüség!
Amúgy én annak törném el a kezét aki ezeket a borostyánsárga közvilágításokat kitalálta! Valami ritka szar, főleg ha köd van egy kicsit, Volt hogy majdnem eldaráltam egy biciklist, mert éjjel jött velem szeben kivilágítatlanul és köd is volt! Kb 3 méteren múlt! ja és nem Trabival hanem Boxerral!
Na mindegy, én azért leteszem a LEDes cumót azt ott használom ahol lehet!
Mint ahogy a kresz tiltja az álló járművön a tompított, távolsági és ködfényszóró használatát, elméletileg azt sem lehet, ha zavarja a közlekedés többi résztvevőjét. Ha nem, akkor persze semmi gond.
Egy haveromat 5e ft-ra büntették, mert menet közben be volt neki kapcsolva neki a neon. De azt is mondták, hogy álló helyzetben nem gond, világíthat

Igaz siófokon volt példa hogy Trabi álta a parkolóba alatta piros fény azt jöttek a yardok! Elmentek elötte, majd tolattak vissza és lesték egy 5 percig! Utána elhúztak!
Sztm állóhelybe nem szólhat, csak ha menet közben rajtakap! De menetközbe sosem használtam!
Sztm állóhelybe nem szólhat, csak ha menet közben rajtakap! De menetközbe sosem használtam!
ha nem vagy ott akkor nincs semmi, amúgy a parkoló autó csak egy "tereptárgy" és ha valaki nem jelent fel mert zavarod a nyugalmát a neonnal, akkor köze nincs hozzá hogy mi világít a kocsin, ha ottvagy ha nem. 

Na igen erre tippeltem én is!
És ha nem vagyok ott akkor mi van?
Vagy ha távirányítós a fény és kikapcsolom mielött odamegyek akkor mit lép?
És ha nem vagyok ott akkor mi van?
Vagy ha távirányítós a fény és kikapcsolom mielött odamegyek akkor mit lép?
Parkoló autóba nem köthet bele, de ha elkezd kötekedni úgyis megbüntet ha akar

Estét!
Nem olvastam vissza keresve a választ a kérdésemre, de a neonért a rendőr büntet ha parkolóban van bekapcsolva?

Nem olvastam vissza keresve a választ a kérdésemre, de a neonért a rendőr büntet ha parkolóban van bekapcsolva?

nah megyek tanulni,ma már úgyis csak este alszom v még akkor se
hiszen szombat esteeee lesz
jó éjt nektek

jó éjt nektek

Néha jól jön, ha van az embernek rendőr ismerőse, de csak akkor, ha jófej.
na én se,attól függetlenül h van 1--5 rendőr ismerősöm

Mindenhol vanank jófejek és nem jófejek, bár én nem rajongok értük.
hát nem tudom...a dunakeszis rendőrökre jellemző a bunkózás meg a genyózás....

Akkor azok jobb arcok voltak. Sajnos ha kifogsz egy nem éppen jó arcot, akkro az kötegszik és csinálja a felesleges fesztivált.
az aktuális témát olvasgatva nekem az jut eszembe h minket egyetlen egyszer nem büntetett meg a rendőr a neonért,max lekapcsolatatta

De sajnos azok, akiket megemlítettem pont a szemedbe világítanak és azzal, hogy a refit rákapcsolod még nem oldod meg a problémát és nem szünteted meg a vakító fényt és ha mögötte pl. jön egy normális arc, akkor vele is kitolsz, mert őt is elvakítod a reflektorral, ráadásúl a balesetveszélyt is növeled azzal, hogy elvakítod a szembejövőt, mert nem elég, hogy ő elvakít téged, de még te is őt.
azokat a ködlámpás barmokat helyből szorítom le az útról meg belövöm refit neki... kapják be a két lábam :) xenon csak-csak elmegy, ha nem az égbe világít..
Ez tény! Sokan azt csinálják, hogy vesznek egy olyan xenon szettet, aminél nem lehet állítani a lámpa világítási szögét (remélem jól fejeztem ki magamat, de gondolom értitek mire gondolok) és amikor megy műszakira visszarakja az eredeti lámpát, majd miután megvan a műszaki visszarakja. Az ilyen nem állítható xenonok másik fő jellemzője, hoyg olcsó (nem véletlenül kerül anyniba az állítható utángyártott, mint amenynibe kerül)! Az ilyen bóvli xenonokat nem szabadna beengedni az országba és ha be van építve az autóba, akkor ezt elég dúrván kellene büntetni.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!