Skoda Fabia galéria
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Jaja, nekem is be kéne fejezni a kocsimat, ha ki akarnám próbálni, mert már csak pár évtized és vége a bulinak

No az igaz, hogy amíg olaj van addig nem fog elterjedni más hajtóanyag.....
(csak jelentéktelen mennyiségben)
De te nyugodtan megvalósíthatod, én örülni fogok ha a verdám a gyári adatokat fogja teljesíteni, majd csak aztán kezdek el tovább makkerkodni...
(csak jelentéktelen mennyiségben)
De te nyugodtan megvalósíthatod, én örülni fogok ha a verdám a gyári adatokat fogja teljesíteni, majd csak aztán kezdek el tovább makkerkodni...
Nemhinném hogy az araboknak szempont lenne a kissebb fogyasztás....sőt lehet hogy meg van húzva a minimum határ?!

1lityi?
ja persze pedálozol, napelem, vitorla..... és 10Kg-os kaszni....
ja persze pedálozol, napelem, vitorla..... és 10Kg-os kaszni....
Ez igaz, ha mondjuk a Honda (és bocsa többi márkától) a legújabb dízelébe beletette volna, akkor mennyit fogyasztana? 2 liter/100 km?:))
Persze a legjobb fogyasztású autóval 1 liter benyából több, mint 6000 Km-t lehet menni :)
Persze a legjobb fogyasztású autóval 1 liter benyából több, mint 6000 Km-t lehet menni :)
Bocs, lehet nem voltam elég irónikus. Azt akartam volna elmondani, h lehet az elv egyszerű, de nem lehet csak úgy megvalósítani az egészet. Ezért volt ott a ferdejel is...
Elolvastam az english verzionét.. Nem rossz. Kicsit reklámszagúnak éreztem... Jobb lesz ezz... jobb lesz az, stb...
Minden jobb sokkal olcsóbb, már régóta kitalálták egyszerű... Akkor miért nincs gyárilag az autókban ha manapság a kibocsátás / fogyasztás a szempont...
Minden jobb sokkal olcsóbb, már régóta kitalálták egyszerű... Akkor miért nincs gyárilag az autókban ha manapság a kibocsátás / fogyasztás a szempont...
ja az ok csak utánna még be kell lőnünk az előgyujtást a turbónyomást meg a befújt mennyiség szabályozásának megoldáas +a többi okosságot hogy tényleg nagyobbat is lépjen a verda.
De lehet hogy ti technika órán autókat tuningoltatok 6. ban, mi sajnos nem. Azthittük az a tuning ha nincs lökös a ladán.
Ha csak az imént leírt pumpa + víz módszeren mulna akkor már rég benne volna az ótómba egyébként, oszt had szóljon....
De lehet hogy ti technika órán autókat tuningoltatok 6. ban, mi sajnos nem. Azthittük az a tuning ha nincs lökös a ladán.
Ha csak az imént leírt pumpa + víz módszeren mulna akkor már rég benne volna az ótómba egyébként, oszt had szóljon....

Végül is nem nehéz, kell egy "pumpa" ami a megfelelő nyomással az égéstérbe juttatja azelegyet, meg hozzá egy vezérlőelektronik ami végzi a dolgát
6. osztályos anyag

6. osztályos anyag

....építsünk vízbefecskendező rendszert technikaórán?

találtam még egy náci oldalt is ahol árulnak komplett ketyeréket a megvalósításhoz. boost cooler néven
http://www.turbotuning.net/Produkte.html
Átszámítva kb egy 100 asba kerül. Ha megtudnánk hogy részletesen mik vannak ebben lehet hogy egy 20asból őssze lehetne rakni itthon, És AZ MÁR A MIÉNK!! (például a sima víztartály 49 euro szerintem ennél olcsóbbat találok valami jó bontóba
)
A probléma szerintem a Zusätzliche Zerstäuberdüsen el lesz mert az nem tudom mi de szerintem a fúvóka.
szóval ha mindenki akit kicsit érdekel rászállna a témára és utánnanézne lehet hogy elég jó kis dolgot össze lehetne hozni. Hajrá!
http://www.turbotuning.net/Produkte.html
Átszámítva kb egy 100 asba kerül. Ha megtudnánk hogy részletesen mik vannak ebben lehet hogy egy 20asból őssze lehetne rakni itthon, És AZ MÁR A MIÉNK!! (például a sima víztartály 49 euro szerintem ennél olcsóbbat találok valami jó bontóba

A probléma szerintem a Zusätzliche Zerstäuberdüsen el lesz mert az nem tudom mi de szerintem a fúvóka.
szóval ha mindenki akit kicsit érdekel rászállna a témára és utánnanézne lehet hogy elég jó kis dolgot össze lehetne hozni. Hajrá!

Igen, szóval elég sok mindenre oda kell figyelni.
Ha kiküszöböljük a gőz kellemetlen korróziós hatásait, akkor is marad néhány dolog:
- injektor
- lamdaszonda
-légmennyiség mérő
a befecskendezett víz mennyisége
No meg ezek tökéletes összehangolása
Szóval néhány szóval: Várjuk a magyar fordítást
Ha kiküszöböljük a gőz kellemetlen korróziós hatásait, akkor is marad néhány dolog:
- injektor
- lamdaszonda
-légmennyiség mérő
a befecskendezett víz mennyisége
No meg ezek tökéletes összehangolása
Szóval néhány szóval: Várjuk a magyar fordítást

Azért csak mi vagyunk elmaradva?
http://www.aquamist.co.uk
http://www.aquamist.co.uk
rajta leszek, nagyon kiváncsi vagyok én is
jövö hétfőn akkor má szeretném is látni a szép magyar verziót
előre is köszönjük fáradalmaidat!

előre is köszönjük fáradalmaidat!
Ide vele, majd összedugom fejem faterral...
......ha kell közzé is teszem! Ha most megkapom, akkor legkésőbb jövő hétfőn.
......ha kell közzé is teszem! Ha most megkapom, akkor legkésőbb jövő hétfőn.
NEeem csak nem vágom professional az englisch-t!
Ja értelek, nehogymá mindenkinek az ótója jól menjen mi? azé remélem én megkapom a magyar verziót
ha lesz olyan

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!