Suzuki Fan Topic

Témakör: Tuning
aktuális téma
Suzuki Fan Topic

Ha valami problémád van a SUZUKISOK segítenek!!

SUZUKI POWA!!!

HIRDETÉSÉRT, Aréna kuncsorgásért, és Találkozók hírdetése után BAN jár!
Ha ez neked itt kevés a fórumban, a CS-s Moderátorok gondoskodnak rólad pár hónapra.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Tiv
2004. szeptember 23. 21:36
Hát nem tudom, egy hét alatt két liter oil, kék füst (nagyon durván) kis fordulaton meg kerreg nagyon. A motor tetejét lefaragtuk de nem találtunk hibát, mennek a hengerek. Úgyhogy most motor ki, szét aztán meglássuk...

Pedig tetszene a hátsó lámpám, szép zöld, króm csíkkal :)) meg aki ilyen minimalpénzből nagyobbat durrant (akkoriban még kicsit más felfogásom volt az autóhifiről :)) azt megnézném, bár szegény hifi is több sebből vérzik :))
ss-tuner
2004. szeptember 23. 21:28
Tiv
2004. szeptember 23. 21:26
bakker, ha kész lesz a kis suzim kimegyek ígérem :)))
ss-tuner
2004. szeptember 23. 21:11
Hali Suzukisok!
Arra gondoltam, kéne csinálni egy találkozót, mondjuk a jövo hétvégén! Szerintem lehetne megint a felvonulási téren! Na???
ss-tuner
2004. szeptember 21. 16:04
Sytex69
2004. szeptember 21. 15:58
Én pont le**arom hogy kinek milyen véleménye van a Suzukiról (ezért nem is haraxom senkire), én szeretem, a hibáival 1ütt. Ha meg lenéznek a BMW-sek Audi-sok stb.. akkor megmondom hogy ez az ENYÉM, és nem anyuci vette, hanem megdolgoztam érte, s talán ez a másik igen nyomós ok amiért szeretem....
swifty
2004. szeptember 21. 15:52
swifty
2004. szeptember 21. 15:47
Klevi75
2004. szeptember 21. 15:42
Nem sértődtem meg. Jutalmad egy süti
Klevi75
2004. szeptember 21. 15:39
Jaja, de kiderült a hiba forrása: katalizátor csere
Hibajelenség: nem megy, csörög-zörög és mindezeken túl falja a benzint.
Ma megjavították a kicsikocsit, most már legalább megy.
ss-tuner
2004. szeptember 21. 15:29
Szello megemelte 140-nél??? Te milyen Suzukiban ültél? Marutiban? Szerintem nem neked kéne itt fikáznod, tudod volt CRX is, meg nézd meg a régebbi civic-eket! Arról meg hogy nincs rajta alvázvédelem, annyit hogy max. 10E ft! :)
zsity
2004. szeptember 21. 12:41
Nincs ezzel semmi gáz, szvsz ezzel mindannyian tisztában vagyunk, ezért miért kötnénk beléd?
Amit az eladásról írtál az meg tény és igaz, lásd a fehéremet! :'(
Bishop
2004. szeptember 21. 12:39
Néznek, hogy milyen bátor vagy!!!

Nézz meg egy suzuki törésteszte, majd a lagúnáét. Megkapod válaszod!

(jó mondjuk nem 180-ra méretezik, mert ott színte már mindegy, csak míg a lagúnának van súlya és nem száll el, egy suzukiban félelemérzésem támadt amikor a szellő megemlte 140nél...)
Bishop
2004. szeptember 21. 12:36
Ti már áldozatul estetek a suzuki cég kampányának....

röviden:

A lényeg az hogy a suzuki 5 évesen már szart sem ér és nem tudod úgy eladni, hogy viszonylag jól kijöjj belőle.. Erre kínál a gyár megoldást! Add le, ők beszámítják és vegyél mégegy új suzukit...
Így egyre többen vesznek ilyet, és az eladás megvan, mindenki örül...
Nem véletlen hogy nincs alvázvédelem a suzun...

Egy személyes tapasztalat: Suzuki Vitara, nagyon szép, zsír új! namost megveszi egy cég és használja, kb napi 60 km-t. normálisan, átlagos vezetési stílussal.
Nincs ezzel gond de érdekes, hogy egy éves az autó, és mostanság a pótkerék már rozsdásodik a lökös fényezését meg a nagynyomású mosó leszedi...

(ezért nem veszek példul szuzut, mert igénytelen... Aláírom, hogy jobb mint a skoda, trabant, warbi, stb.. meg ilyen régi kotladékok, de csak azért mert új, és egy 20 éves vas már leszolgálta az idejét.)

A suzu soha nem lesz olyan állapotban 20 év után mint ma egy 20-25 éves autó...
(mert szétmállik...)

Ja bots ha őszinte voltam... Most kicsit a negatív tulajdonságok ítam és az én SAJÁT véleményem!

Tessék tiszteletben tartani!

Nem lenne jó ha most mindenki megsértődne, mert itt az oldalon van egy csomó suzu ami korrektül meg van építve és most nem ezekről írtam...

(ja majd gondolod belekötök valamelyikbe is, azt ha gyorsulnánk jól lemaradnék... idiófa nem vagyok.. )
zsity
2004. szeptember 21. 12:09
Hát azért 120 felett is lehet vele pirítani a jó népet, nem gyengén! És furcsálló tekinteteket elővarázsolni a R. Lagunás arcokból mikor 180-al hasít mögötte egy suzuki! :D
S_Bernie
2004. szeptember 21. 11:50
Nekem nagy kedvencem a Golf 2 GTI 16V és az Integra Type R, de az első már öreg és sokat fogyaszt, a második pedig drága és sokat fogyaszt. Aki napi 50-60 kilométert autózik, annak a fogyasztás sem mindegy, és nem sok GTi kajál 7 liter alatt, mint a Suzuki :o) 120-ig pedig a legtöbb polgári verda lemosható vele...
ss-tuner
2004. szeptember 21. 10:32
Hát igen, sárgában az igazi! :))
zsity
2004. szeptember 21. 09:59
Miért suzu? A fehéret azért vettem, mert abból a moneyból amim volt jó, szép és fiatalt lehetett venni belőle és igénytelen autó, nincs nagy szervízigénye.
A GTi-t meg azért vettem, mert az ezres motort már kinőttem, de arra jó volt, hogy beleszeressek a suzukiba, és kiismerjem, hogy mi merre meddig hány méter! :D
norbGTi_
2004. szeptember 21. 09:46
Miért pont Suzu ?

Mert nincs cash egy VTi-re , Type-R -re :(
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 131884 találat 6595 oldalon