Suzuki Fan Topic

Témakör: Tuning
aktuális téma
Suzuki Fan Topic

Ha valami problémád van a SUZUKISOK segítenek!!

SUZUKI POWA!!!

HIRDETÉSÉRT, Aréna kuncsorgásért, és Találkozók hírdetése után BAN jár!
Ha ez neked itt kevés a fórumban, a CS-s Moderátorok gondoskodnak rólad pár hónapra.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sréc
2004. szeptember 13. 13:40
ne is mondd,ne tudd meg mennyit dudálok meg szitkozódok nap mint nap,hihetetlen mennyi idiótának van jogsija,kortól , nemtől függetlenül...
kvazR
2004. szeptember 13. 13:35
hülyék vagytok? kell az a betétlap! há miből veszek másik lökhárítót? nemmá de azért nem kell keresztbevágni a verdámat miatta, elég ha csak kicsit karcoltok a többit majd lezsirzom
Sytex69
2004. szeptember 13. 13:35
"Az tény hogy manapság nagyon figyelni kell a sok barmot hogy mit csinál az utakon körülöttünk" Ebben pedig nagy igazság van, néha elszörnyülködök hogy emberk milyen vezetési tudással be mernek ülni vezetni.
Sytex69
2004. szeptember 13. 13:34
És visszatérve a Suzukihoz, volt itt egy hozzászólás, hogy kinek ideális, és kik körében elterjedt márka a suzuki. Fiatalok első autója (tanulóvezető), öregek "trabant, skoda utódja" (tudjuk hogy az öregek nem a legjobb reflexekkel, rendelkeznek stb....
Szerintem ezek miatt Írják le a Suzukisokat, mert a többség Suzukis ilyenből áll
Sréc
2004. szeptember 13. 13:34
Sréc
2004. szeptember 13. 13:33
Szó sincs róla hogy minősítenélek,sorry ha félre érthető voltam!
Az tény hogy manapság nagyon figyelni kell a sok barmot hogy mit csinál az utakon körülöttünk ,de szvsz bármi mennyire is figyelek én mindig megtalálhat valaki
Sytex69
2004. szeptember 13. 13:31
Szerintem tudod jól hogy én se úgy értettem hogy 100%ig megoldás, csak JÓVAL csökkenti a beleset lehetőségét.
Sréc
2004. szeptember 13. 13:30
,, Nem egy, nem két balesetet sikerült már így elkerülnöm, olyan szituációkban amikor egyértelműen én lettem volna a szenvedő áldozat. ,,
én is jártam már így néhányszor
Sytex69
2004. szeptember 13. 13:30
Ok szerintem ezen nem fogunk összeveszni, én így látom a dolgokat, nagyon sok "majdnem baleset" résztvevője voltam már mind vezetőként mind utasként, ahol a vezető jó helyzetfelismerőképessége, és az megfelelően történő tájékozódás mentett meg minket.
Sréc
2004. szeptember 13. 13:29
te is félre értesz,de csak 1 picit itt ha jól olvastam arról volt szó hogy aki faszán vezet azt baj nem érheti,na most ez ami nem igaz!
esetleg több esélye van megúszni a dolgokat,de nincs 100 %-os biztonság az utakon,pláne nálunk nincs...
Sréc
2004. szeptember 13. 13:27
Félre értesz,én nem azt mondtam hogy te vagy a barom, hanem az írásod az,nagy különbség!!!!!!
sajnálom ha nem látod a JELENTŐS! eltérést!
Sytex69
2004. szeptember 13. 13:26
Ott a pont.... én is erről beszéltem
Sytex69
2004. szeptember 13. 13:25
Pedig hidd el igy van.... de mind1 nem fogok vitatkozni egy olyan emberrel aki ismeretlün azt mondja hogy egy "oltári nagy barom" vagyok... ez pedig téged jellemez
zsity
2004. szeptember 13. 13:23
Szerintem meg valahol a két megállapítás között lehetne meghúzni az igazság határvonalát, és nem igaz, hogy oltári nagy baromság az, hogy a vétlen vezető is elkerülhetné a balesetet. Szvsz kicsit több odafigyeléssel számos esetben elkerülhető lenne a baleset, ha a vétlen vezető még időben gyorsít, fékez, kormányoz... Nem egy, nem két balesetet sikerült már így elkerülnöm, olyan szituációkban amikor egyértelműen én lettem volna a szenvedő áldozat. ;)
Sréc
2004. szeptember 13. 13:01
,, Ha pedig azt mondják hogy nem mindíg te vagy a hibás, akkor meg az a válasz, hogy aki tud vezetni azt akkor se törik össze ha nem ő a hibás, ,,
ez 1 oltári nagy baromság!!!!!!!!!!!!!!
monsters
2004. szeptember 13. 11:04
Na ja, itt a júzerek nagy része tele van előítéletekkel. Szerintem a legnagyobb probléma a komplex gondolkodásmód teljes hiánya a lakosság 80%-ánál. A másik, ami ebből adódik, az egyoldalú vita, ill. a másik érveinek teljes figyelmen kívül hagyása....

Másik: az új swiftel kapcsolatban azt mondtam a kollégáimnak hogy sajnálom hogy 950 kilóra hízott, bár tudom hogy ezt az emberek nagy része előnyként kezeli majd... (persze ők is hülyének néztek :o)

Swifty: a rács nagyon tetszik köszi, majd egyszer megmutatom. Sajna Visegrádi tali meghiúsult mert meló volt :o(
Yasec
2004. szeptember 13. 09:46
"én azért döntöttem a Suzi mellett, mert általában 200 kilóval könnyebb egy német, vagy francia autónál! "
Hú, milyen kevésszer hall ilyet az ember!
Legtöbben már bevették azt a szar dumát, hogy az a jó gép, amelyik jó nehéz!

Kisautóknál nagyon biztonságos a Merci A-osztályosa, ez kétségtelen! Tényleg az, passzív biztonságban korszakalkotó a méretéhez képest!
Aktív biztonságban meg rosszabb, mint a 20-30 évvel ezelőtti gépek, szóval egy A-osztályos géppel nagyobb eséllyel mész bele egy bajba, mert a gép nem úgy mozog, vészhelyzetben nem úgy irányítható, mint egy közönséges, hasonló méretű autó. A balesetben már jó esélyed van a Merciben túlélni, de kérem, én nem egy kalandra vágyó crashtestdummy vagyok! Szeretem a baleseteket elkerülni, és egy Suzu Swifttel talán több esélyem van erre, mint egy ilyen Merciben!
Na erről nem ír senki, mert az aktív biztonságot jelenleg nem tesztelik szinte sehol, max. olyan bólyakerülgetés van, amiben a Merci meg is bukott! Utána jött a mindenféle elektronika, hogy helyrehozzák a mechanikai problémákat, amiből nem volt kevés.
De a csillagos töréstesztek csak a betonfalról szólnak, és mint olyan, relatíve gyakorlatidegenek.
Az én autómnak asszem csak másfél csillaga van, de kit érdekel!
Sokkal biztonságosabb, mint egy motor, hasonló feeling mellett!
A Volvo is, meg a Merci is egy nagy szar a Kamazhoz képest!
Sytex69
2004. szeptember 13. 08:47
Én észrevettem, vagy egy GTi-m apámnak meg egy magyar Sedanja, ha megnyomkodom a tetejét, vagy nekidőlök a magyar jobban huppog.
Amugy semmi bajom a magyarral, én is két évig nyüstöltem apámét, csak egy sportlégszűrő, sportdob, és máris kicsit más volt mint a többi. Nagyon szerettem, de az enyémet most jobban.
Aki meg azt mondja hogy jó-jó, de ha törik akkor meghalsz, hát kérem...nem kell összetörni. Ha pedig azt mondják hogy nem mindíg te vagy a hibás, akkor meg az a válasz, hogy aki tud vezetni azt akkor se törik össze ha nem ő a hibás, én pl 10 mp-enként körbenézek a tükrökbe, és ha jobbkezes elsőbbségem van, akkor is lassítok....ésszel kell vezetni és akkor a suzuki is jó autó. (SZVSZ)
Sytex69
2004. szeptember 13. 08:43
A nokia meg gumicsizmát (!!!!!)
ss-tuner
2004. szeptember 13. 00:43
Ja, és annyit, hogy én még semmit nem vettem észre abból hogy nem japánban készült! (A japó is ue!)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 131884 találat 6595 oldalon