Suzuki Fan Topic

Témakör: Tuning
aktuális téma
Suzuki Fan Topic

Ha valami problémád van a SUZUKISOK segítenek!!

SUZUKI POWA!!!

HIRDETÉSÉRT, Aréna kuncsorgásért, és Találkozók hírdetése után BAN jár!
Ha ez neked itt kevés a fórumban, a CS-s Moderátorok gondoskodnak rólad pár hónapra.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ss-tuner
2004. szeptember 13. 00:20
Fiataloknak jó 1. autónak? Nekem ez már a 3. verdám és egyik sem volt széria! Ja és elötte még volt 2 motorom! Ne vedd magadra, de kurvára unom már, hogy sokan hülyének néznek, mert Suzukit vettem! Pedig meg lehet nézni, hogy Németo.-ban melyik márka van benne az 1. 3-ban a megbízhatósági statisztikában! Segítek! 1. Nissan, 2. Suzuki.... A harmadikra nem emlékszem, de nem VW és nemis Opel! Valami japó... Ja és az sem érdekel, hogy jobban törik mint a többi, Es azt is tudom hogy a 2 csillag nem egy Volvo eredménye, de ebben sem kell mindenféleképpen +halni! És a végére annyit, hogy én azért döntöttem a Suzi mellett, mert általában 200 kilóval könnyebb egy német, vagy francia autónál!
Üdv.: Viktor
Spirit
2004. szeptember 12. 23:00
Na pá mindenkinek. Mentem alukálni
Spirit
2004. szeptember 12. 22:55
ez ugyan úgy igaz az alfára is. Mármint hogy mindig versenyautót gyártott. Ezért is az egyik legjobban tuningolható autó
Yasec
2004. szeptember 12. 22:40
Toyota---> varrógép!
De láttam már Mitsubishi videót is, a daewoo meg olajszállító tankerokat nyomat főállásban, ha minden igaz.
Jójó, Suzu Topic, nem szóltam!

...csak annyit, hogy a Lotus mindig is versenyautókat gyártott!

Na, most már itt sem vagyok, mert mindjárt
Zoli saxo
2004. szeptember 12. 22:39
Ja ,de valahogy mindenkinek el kell indulnia.Sok gyár biciklivel,motorral,mezőgazdasági géppel kezdte.
kvazR
2004. szeptember 12. 22:35
egyébként a suzuki régebben szövőszéket gyártott... de tényleg és nem fika!!!!!!! mondjuk sok más márkának is van hasonló érdekes múltja...
swifty
2004. szeptember 12. 22:23
Most nézem csak hogy én vótam a 200!!adik. De jó!
swifty
2004. szeptember 12. 22:22
Akko nem tóm...tedd fel valami ingyenes oldalra és onnan linked...talán így.
Zoli saxo
2004. szeptember 12. 22:17
Nme vagyok Suzuki ellenes,de a tény az tény.Egyébként vennék Suzukit,csak nem magamnak, hanem mondjuk a barátnőmnek/feleségemnek persze ha telene rá.Mert 1 nagyon jó 2.autó .
+ oldalai:király ,erős motor,széthajthatatlan.Sport ülés kifejezeten kényelmes.Szép forma(de nem az utasoldali légzsák nélküliben,mert azon a müszerfalon a luk olyan bilis hatást kelt.
Jó fogyasztás
Japán technika sajnos keverve 1 kis magyar trehánysággal
Olcsó alkatrészek,könnyű tuning .
-:gyenge kaszni,védelem =0
Gyenge felszereltség(a tükrőt az ujaddal tologasd a keretben ,ha az alapot veted.
Alapnál nincs hátsó ablaktörlő
Csúnya 5 ajtos kaszni forma.
Magas peremű csomagtartó.

Összeségében 1 jó 2. autó :gyerekeket oviba vinni,barátnőnek munkába járni,nyugdijasoknak.Fiatalok 1. autójának

Tehát a suzuki 1 jó autó tele kis hibákkal,de müszakilag tökéletes,megbízható autó.

Bár a Grand Vitera az egy igazán jó autó,köszönhető a jó japán alapagyagnak.
1 ilyet bevállalnék.Kényelmes,nem zörög,szép,jó motor.

NA ez az a Suzuki ami már nyugati technikával készült.

Hajrá Vitera.
Spirit
2004. szeptember 12. 21:58
eddig is így próbáltam, de mindig azt írta ki hogy sikertelen.. Nem vágom. Pedig van egy tök jó smile-m
swifty
2004. szeptember 12. 21:55
Ja ez is igaz. A vadfogóra felkenődni még ha csak egy 30as tempó akkor se kellemes sztem, mert mocitetőre itt még felhuppansz...

Ja, ez suzis topic a Lotust nem itt kell éltetni!
swifty
2004. szeptember 12. 21:53
Alul: kép beszúrása, megadod a hivatkozást, majd valamit beírsz ide ahova most írok, vagy elég egy . is ide. ennyi. De ha túl nagy a kép akkor nem tód beszúrni....
ss-tuner
2004. szeptember 12. 21:10
Ezt én is szeretném tudni! :)
Spirit
2004. szeptember 12. 21:09
nekem mindig azt írja, hogy (sikertelen képletöltés) amit szintén nem értek mert feltölteni akarom és nem le
Spirit
2004. szeptember 12. 21:08
hogyan lehet képet beszúrni ide??
Yasec
2004. szeptember 12. 20:50
Szeva Imi!
Hát ha még valamit tanulni is lehet tőlem, az külön öröm!
Néha olyanom van, hogy csak a baromság jön.
Emberből vagyok én is!

Én amúgy komálom a Suzukikat, még ha tömegautó is!
Sőt, pont a legtömegebb változatát kedvelem, a sima Swiftet! Szerintem az sikerült a legjobban!
Engem baromira nem zavarna, ha mindenki Lotussal közlekedne! Sőt!

Valamiben nagyon jó ám a Lotus!
Mostanság egyre nagyobb fontosságot juttatnak ennek az autógyártók, és nemsokára ez is szabály lesz:
A gyalogosvédelem!
Ha én elkaszálnék egy gyalogost, akkor azt szépen fe tudnám szedni úgy a földről, hogy szinte minden része az autóm felett legyen, nem pedig alatta (nem terepjáró ez kéremszépen), és utána pedig szépen lehuppanhatna a gépem orrészére úgy, hogy ropira törné azt, de a tagnak valószínűen szinte semmi baja nem esne.
A kocsim orrésze akkor már kuka, de annyi baj legyen.
Valakit kinyírni nagyon kemény lehet, senkinek sem kívánom! Arról nem is beszélve, ha épp az autós a hibás. De ha nem, akkor sem jó az, velünk is előfordulhat, hogy gyalogosként elbambulunk, és nem jó az, ha egyből az életünkkel kell fizetni a kis hibáért.

A kemény, nehéz autó tutira a múlté, de majd jönnek azok a szabályok, amiktől az ML Merci, az X5 / X3 BMW majd összeszarja magát!
EU-ban már most be van tiltva a vadfogó rács! Joggal, szerintem!

Kommentek? Növekednek, pedig nekem tökmind1 már!
Inkább írok ide, mint menjek "zsírozni"!
Az olyan kurvaunalmas! Mindenki autójában van mit tisztelni, meg mindegyikben van szar dolog!
Kerál
2004. szeptember 12. 20:43
Én szoktam vezetni barátnőmék suzukiját, először azt hittem hogy 1.3mas, annyira meglepett hogy hogy megy, közben pedig csak 1000ccm. vannak hibái, pl a hátsó ablakot izomból kell lehúzni, meg egy picit zörög is, de egy kellemes kisautó, sokkal rosszabra számítottam! de viszont az ülései nem jönnek be, nem kényelmes sem a 3ajtós sporté, az 5 ajtósé jobb de nekem az enyémek jönnek be de még attól is kényelmesebb volt az ami a ladánkban volt Fotel Design Tuning
Spirit
2004. szeptember 12. 19:25
Én is találkoztam már ilyen idegbeteg bermokkal
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 131884 találat 6595 oldalon