Suzuki Fan Topic

Témakör: Tuning
aktuális téma
Suzuki Fan Topic

Ha valami problémád van a SUZUKISOK segítenek!!

SUZUKI POWA!!!

HIRDETÉSÉRT, Aréna kuncsorgásért, és Találkozók hírdetése után BAN jár!
Ha ez neked itt kevés a fórumban, a CS-s Moderátorok gondoskodnak rólad pár hónapra.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Tiv
2004. szeptember 12. 19:12
doom
2004. szeptember 12. 19:08
Eszemben sem volt általánosítani!!
De tudod aki nem inge az nem veszi magár!!!
Továbbá gondolom ez egy suzuki fan club topic csak lemaradt az 'i' !
Tiv
2004. szeptember 12. 18:43
Jaja ez egyszerű statisztika....

Ha mondjuk minden századik autós idióta, nyilván több suzukis idióta lesz

viszont azt senki nem figyeli, hogy a több idióta suzukis mellett tízszer annyi nem idióta suzukis van. Sajnos ez az általánosítások alapja szerintem.

az autós a hülye nem az autó

Valamelyik nap pl, egy ALtea-s (akkor láttam először) picsa nem volt hajlandó kimenni a külső sávba, ezért megelőztem jobbról, majd lámpánál beállt mellém orditott mint a fába szorult féreg, én meg csak néztem mi a baja, elengedtem és beállt a két sáv közé (!). majd rámrántatta a kormányt... Noooormális???

Úgyhogy ne általánosítsunk
swifty
2004. szeptember 12. 18:29
Akkor ne úgy mond hogy csak a suzukisok raknak matricát meg kék ablakspricnit(amitől én is hülyét kapok) hanem mindenki más is.láttam már nem suzukin is spricnit....
doom
2004. szeptember 12. 17:56
Cső!!!

Lrdekess gondolatok!!Mondjuk én nem vagyok ennyire a suzuki ellen!!
Skoda 105ös utodja ez jó!!
Igazából én sem rajongok értük!!Sőt vannak egy páran akik össze vissza spoilerezik!Némelyik elég vicces de azért vannak szépek!!Pl. néha átjárok a szegedi illegálra és szoktam látni egy sárga és egy fekete épített suzukit!!Szépek!! Sőt van egy szürke is az még készülőben van!! Egy biztos az már nem a "mi autónk" hanem egy egyedi suzuki!!!
Én az olyanoktól kapok hülyét aki azt hiszi rak rá egy matricát és már tunning vagy kék ablak spric és mindenkit leakarnak gyorsulni!Na ezek a tulajok nem nekem valoak!!
De azért hajrá suzukisok!!!
Zoli saxo
2004. szeptember 12. 16:58
Szép a Suzuki,de tömeg cikkeket akkor sem venném,ha ingyen adnák.
A Swift kidolgozása meg csapni való, minden zörög benne, a müszerfal állandóan nyikorog .Egyszer volt szerencsém összetöretetni anyám Suzukiát.1 robogos belegurult a hátsó részbe, az autó majd nem totálkárós lett.Szerencsére nem én voltam a híbás.
A féloldalát ki gitelték.
Ugyanezzel a kocsival esett meg a hegyekben 1 hétig állt és az ajtó kurva nehezen nyilt ki-a tartó kicsit elment,pedig ekkor még töretlen volt.
1 évesen a kalaptartó madzaga szét ment, pedig sosem volt kivéve belőle.
Amit szeretem benn a szép,sportos kinézetét,kényelmes első üléseit(teli fejtámlás).Fűtését -kurva jó volt.
Szép király kék volt, sport felnivel.
De most miotta megvettem a Saxod azotta tudom,hogy azért ez egy nyugatti autó-Suzuki kicsit keleties, de tök jó volt mikor nekem még csak 105-ös Skodám volt,szerintem ennek kiváló utódja .
Ja és a Saxoban némi biztonság érzettem is van, már az ajtó becsukásakor egy mélyebb hangot ad,nem úgy mint a Swift.
Igaz sokkal drágább is,mint 1 ugyan ilyen idős Swift.

Mindent összevéve a Suzuki 1 jó, megbízható autó, kisebb, elnézhető hibákkal.De ennyi pénzért csodátt ne várjunk.
Bocsi,ha valakit megbántottam.
zsity
2004. szeptember 12. 16:05
Jelen! Csak még az nem eldöntött, hogy melyik vassal:
1. Fehérrel láthatják sokan, hogy eladó, de nincs értelme gyorsulni vele!
2. Fekete, na ezzel már lehetne gyorsulni, de attól még a fehéret nem adtam el! :DDD
Spirit
2004. szeptember 12. 13:39
az a baj, hogy hazafelé már gyorsulgatni sem lehet mert már egy ideje a zsernyákok figyelik az utakat. Rendesek voltak az EVO-n, mert ezt közölték a hangosba. Bár így is majdnem benyaltuk
BIGIMI
2004. szeptember 12. 13:34
JAAA,
ASZITTEM HOGY MÉG NEM VOLTÁL

HUUU, MI IS JÁRTUNK MÁR 1X UGY,HOGY UGY FÁZTUNK MINT A VADÁSZKUTYÁK
Spirit
2004. szeptember 12. 13:28
tudom. Voltam sokszór, és a tapasztalat is azt mutatja, hogy az időjárkálás sem túl jó ilyenkor. Múltévben is sz**rá fagytam
BIGIMI
2004. szeptember 12. 13:19
AZ A LÉNYEG,HOGY KB 18:00-19:00KÖRÜL MEJÉL,MERT AKKOR MÉG EMBERIEN LEHET BEJUTNI UTÁNNA ÖRÜLTEK HÁZA
Spirit
2004. szeptember 12. 13:16
helyes. remélem én is ki tudok jutni
BIGIMI
2004. szeptember 12. 13:15
Spirit
2004. szeptember 12. 13:09
Emberek ki megy EVO-ra 28.-án?
BIGIMI
2004. szeptember 12. 11:20
SZEVA Yasec

LÁTOM KÉTRE LETT HOZVA,A SZÁMODRA LEGKEDVEZÖBB TOPIC

MOSTANÁBAN,AZT VESZEM ÉSZRE,HOGY NAGYON AKTÍV VAGY A KOMMENTEZÉS TERÉN,DE ÖRÜLÖK(ÜNK) NEKI,MERT ÍGY TANULHATUNK A
LIGHT IN CAR ATTYÁTÓL

ÜDV: IMI
BIGIMI
2004. szeptember 12. 11:15
" de az asztal otthon, a kormány meg "on the road" "

BIGIMI
2004. szeptember 12. 11:13
" Basszus, így otthon kell ülni az asztalnál, ahogy a Wagonban lehet! Járműben nekem az ilyen üléspozíció testidegen! "
swifty
2004. szeptember 12. 10:15
Én azt írtam hogy elnézegetem, nem azt hogy kell is. De tök igazad van.
KKK
2004. szeptember 11. 23:33
és az a jó ebben hogy ez így igaz
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 131884 találat 6595 oldalon