Suzuki Fan Topic
aktuális téma

Ha valami problémád van a SUZUKISOK segítenek!!
SUZUKI POWA!!!
HIRDETÉSÉRT, Aréna kuncsorgásért, és Találkozók hírdetése után BAN jár!
Ha ez neked itt kevés a fórumban, a CS-s Moderátorok gondoskodnak rólad pár hónapra.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése

(én is csak vendég vagyok)
Eszemben sem volt általánosítani!!
De tudod aki nem inge az nem veszi magár!!!
Továbbá gondolom ez egy suzuki fan club topic csak lemaradt az 'i' !

De tudod aki nem inge az nem veszi magár!!!
Továbbá gondolom ez egy suzuki fan club topic csak lemaradt az 'i' !

Jaja ez egyszerű statisztika....
Ha mondjuk minden századik autós idióta, nyilván több suzukis idióta lesz
viszont azt senki nem figyeli, hogy a több idióta suzukis mellett tízszer annyi nem idióta suzukis van. Sajnos ez az általánosítások alapja szerintem.
az autós a hülye nem az autó
Valamelyik nap pl, egy ALtea-s (akkor láttam először) picsa nem volt hajlandó kimenni a külső sávba, ezért megelőztem jobbról, majd lámpánál beállt mellém orditott mint a fába szorult féreg, én meg csak néztem mi a baja, elengedtem és beállt a két sáv közé (!). majd rámrántatta a kormányt... Noooormális???
Úgyhogy ne általánosítsunk
Ha mondjuk minden századik autós idióta, nyilván több suzukis idióta lesz

viszont azt senki nem figyeli, hogy a több idióta suzukis mellett tízszer annyi nem idióta suzukis van. Sajnos ez az általánosítások alapja szerintem.

az autós a hülye nem az autó

Valamelyik nap pl, egy ALtea-s (akkor láttam először) picsa nem volt hajlandó kimenni a külső sávba, ezért megelőztem jobbról, majd lámpánál beállt mellém orditott mint a fába szorult féreg, én meg csak néztem mi a baja, elengedtem és beállt a két sáv közé (!). majd rámrántatta a kormányt... Noooormális???
Úgyhogy ne általánosítsunk

Akkor ne úgy mond hogy csak a suzukisok raknak matricát meg kék ablakspricnit(amitől én is hülyét kapok) hanem mindenki más is.láttam már nem suzukin is spricnit....
Cső!!!
Lrdekess gondolatok!!Mondjuk én nem vagyok ennyire a suzuki ellen!!
Skoda 105ös utodja ez jó!!
Igazából én sem rajongok értük!!Sőt vannak egy páran akik össze vissza spoilerezik!Némelyik elég vicces de azért vannak szépek!!Pl. néha átjárok a szegedi illegálra és szoktam látni egy sárga és egy fekete épített suzukit!!Szépek!! Sőt van egy szürke is az még készülőben van!! Egy biztos az már nem a "mi autónk" hanem egy egyedi suzuki!!!
Én az olyanoktól kapok hülyét aki azt hiszi rak rá egy matricát és már tunning vagy kék ablak spric és mindenkit leakarnak gyorsulni!Na ezek a tulajok nem nekem valoak!!
De azért hajrá suzukisok!!!
Lrdekess gondolatok!!Mondjuk én nem vagyok ennyire a suzuki ellen!!
Skoda 105ös utodja ez jó!!

Igazából én sem rajongok értük!!Sőt vannak egy páran akik össze vissza spoilerezik!Némelyik elég vicces de azért vannak szépek!!Pl. néha átjárok a szegedi illegálra és szoktam látni egy sárga és egy fekete épített suzukit!!Szépek!! Sőt van egy szürke is az még készülőben van!! Egy biztos az már nem a "mi autónk" hanem egy egyedi suzuki!!!
Én az olyanoktól kapok hülyét aki azt hiszi rak rá egy matricát és már tunning vagy kék ablak spric és mindenkit leakarnak gyorsulni!Na ezek a tulajok nem nekem valoak!!
De azért hajrá suzukisok!!!

Szép a Suzuki,de tömeg cikkeket akkor sem venném,ha ingyen adnák.
A Swift kidolgozása meg csapni való, minden zörög benne, a müszerfal állandóan nyikorog .Egyszer volt szerencsém összetöretetni anyám Suzukiát.1 robogos belegurult a hátsó részbe, az autó majd nem totálkárós lett.Szerencsére nem én voltam a híbás.
A féloldalát ki gitelték.
Ugyanezzel a kocsival esett meg a hegyekben 1 hétig állt és az ajtó kurva nehezen nyilt ki-a tartó kicsit elment,pedig ekkor még töretlen volt.
1 évesen a kalaptartó madzaga szét ment, pedig sosem volt kivéve belőle.
Amit szeretem benn a szép,sportos kinézetét,kényelmes első üléseit(teli fejtámlás).Fűtését -kurva jó volt.
Szép király kék volt, sport felnivel.
De most miotta megvettem a Saxod azotta tudom,hogy azért ez egy nyugatti autó-Suzuki kicsit keleties, de tök jó volt mikor nekem még csak 105-ös Skodám volt,szerintem ennek kiváló utódja .
Ja és a Saxoban némi biztonság érzettem is van, már az ajtó becsukásakor egy mélyebb hangot ad,nem úgy mint a Swift.
Igaz sokkal drágább is,mint 1 ugyan ilyen idős Swift.
Mindent összevéve a Suzuki 1 jó, megbízható autó, kisebb, elnézhető hibákkal.De ennyi pénzért csodátt ne várjunk.
Bocsi,ha valakit megbántottam.

A Swift kidolgozása meg csapni való, minden zörög benne, a müszerfal állandóan nyikorog .Egyszer volt szerencsém összetöretetni anyám Suzukiát.1 robogos belegurult a hátsó részbe, az autó majd nem totálkárós lett.Szerencsére nem én voltam a híbás.
A féloldalát ki gitelték.
Ugyanezzel a kocsival esett meg a hegyekben 1 hétig állt és az ajtó kurva nehezen nyilt ki-a tartó kicsit elment,pedig ekkor még töretlen volt.
1 évesen a kalaptartó madzaga szét ment, pedig sosem volt kivéve belőle.
Amit szeretem benn a szép,sportos kinézetét,kényelmes első üléseit(teli fejtámlás).Fűtését -kurva jó volt.
Szép király kék volt, sport felnivel.
De most miotta megvettem a Saxod azotta tudom,hogy azért ez egy nyugatti autó-Suzuki kicsit keleties, de tök jó volt mikor nekem még csak 105-ös Skodám volt,szerintem ennek kiváló utódja .
Ja és a Saxoban némi biztonság érzettem is van, már az ajtó becsukásakor egy mélyebb hangot ad,nem úgy mint a Swift.
Igaz sokkal drágább is,mint 1 ugyan ilyen idős Swift.
Mindent összevéve a Suzuki 1 jó, megbízható autó, kisebb, elnézhető hibákkal.De ennyi pénzért csodátt ne várjunk.
Bocsi,ha valakit megbántottam.

Jelen! Csak még az nem eldöntött, hogy melyik vassal:
1. Fehérrel láthatják sokan, hogy eladó, de nincs értelme gyorsulni vele!
2. Fekete, na ezzel már lehetne gyorsulni, de attól még a fehéret nem adtam el! :DDD
1. Fehérrel láthatják sokan, hogy eladó, de nincs értelme gyorsulni vele!
2. Fekete, na ezzel már lehetne gyorsulni, de attól még a fehéret nem adtam el! :DDD
az a baj, hogy hazafelé már gyorsulgatni sem lehet mert már egy ideje a zsernyákok figyelik az utakat. Rendesek voltak az EVO-n, mert ezt közölték a hangosba. Bár így is majdnem benyaltuk 

JAAA,
ASZITTEM HOGY MÉG NEM VOLTÁL
HUUU, MI IS JÁRTUNK MÁR 1X UGY,HOGY UGY FÁZTUNK MINT A VADÁSZKUTYÁK
ASZITTEM HOGY MÉG NEM VOLTÁL

HUUU, MI IS JÁRTUNK MÁR 1X UGY,HOGY UGY FÁZTUNK MINT A VADÁSZKUTYÁK

tudom
. Voltam sokszór, és a tapasztalat is azt mutatja, hogy az időjárkálás sem túl jó ilyenkor. Múltévben is sz**rá fagytam

AZ A LÉNYEG,HOGY KB 18:00-19:00KÖRÜL MEJÉL,MERT AKKOR MÉG EMBERIEN LEHET BEJUTNI UTÁNNA ÖRÜLTEK HÁZA

helyes
. remélem én is ki tudok jutni

BIGIMI JELEN !!!!!!

Emberek ki megy EVO-ra 28.-án?
SZEVA Yasec
LÁTOM KÉTRE LETT HOZVA,A SZÁMODRA LEGKEDVEZÖBB TOPIC
MOSTANÁBAN,AZT VESZEM ÉSZRE,HOGY NAGYON AKTÍV VAGY A KOMMENTEZÉS TERÉN,DE ÖRÜLÖK(ÜNK) NEKI,MERT ÍGY TANULHATUNK A
LIGHT IN CAR ATTYÁTÓL
ÜDV: IMI

LÁTOM KÉTRE LETT HOZVA,A SZÁMODRA LEGKEDVEZÖBB TOPIC

MOSTANÁBAN,AZT VESZEM ÉSZRE,HOGY NAGYON AKTÍV VAGY A KOMMENTEZÉS TERÉN,DE ÖRÜLÖK(ÜNK) NEKI,MERT ÍGY TANULHATUNK A
LIGHT IN CAR ATTYÁTÓL

ÜDV: IMI

" de az asztal otthon, a kormány meg "on the road" "

" Basszus, így otthon kell ülni az asztalnál, ahogy a Wagonban lehet! Járműben nekem az ilyen üléspozíció testidegen! "

Én azt írtam hogy elnézegetem, nem azt hogy kell is. De tök igazad van.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
én is!!