Minden ami OPEL!
aktuális téma

Wir Leben Autos - Az autózás a szenvedélyünk
Jóízű beszélgetések, szakmai és műszaki eszmecserék,
technikai adatok, gyári robbantott ábrák, hasznos infók.
- Durván obszcén kifejezéseket kerüljük.
- Hirdetés a témára illően megengedett.
- Ban lista van, ehez tartsuk magunkat.
Jóízű beszélgetések, szakmai és műszaki eszmecserék,
technikai adatok, gyári robbantott ábrák, hasznos infók.
- Durván obszcén kifejezéseket kerüljük.
- Hirdetés a témára illően megengedett.
- Ban lista van, ehez tartsuk magunkat.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
es megjegyzem, valoszinü törött is volt es lehet a tetö se nyilik.
Viszont amire azert erdemes odafigyelni, (nemet ärak)
Ha nem nyilik a tetö a 2db alkatresz ara 700 euro (350/d
,
Ha käbelszakadäs lenne, es cserelni kell, opeltöl rendelve 1400 euro
Ami neked meg fontos lehet, ha export-ra viszed, nincs garancia. Illetve sokan azert adjäk el mint "umfall" azaz töröttkent az autot, mert akkor sincs garancia, illetve nem lehet pereskedni az eladoval semmi miatt.
Ha csinal neked väsärläskor uj müszakit, kerd el az igazolo szelvenyt.
Török kereskedötöl NE vegyel autot.
Ha valahol azt irjäk, hogy "Gewerbe", akkor ältalänossägban egy beszämitott autot szeretne eladni exportra vagy kereskedönek. (ismeretlen elöelet, hasznälat, ällapot)
Särga rendszämot adnak simän, kb 80 euro. Pirosat kereskedötöl lehet "venni".

Viszont amire azert erdemes odafigyelni, (nemet ärak)
Ha nem nyilik a tetö a 2db alkatresz ara 700 euro (350/d

Ha käbelszakadäs lenne, es cserelni kell, opeltöl rendelve 1400 euro
Ami neked meg fontos lehet, ha export-ra viszed, nincs garancia. Illetve sokan azert adjäk el mint "umfall" azaz töröttkent az autot, mert akkor sincs garancia, illetve nem lehet pereskedni az eladoval semmi miatt.
Ha csinal neked väsärläskor uj müszakit, kerd el az igazolo szelvenyt.
Török kereskedötöl NE vegyel autot.
Ha valahol azt irjäk, hogy "Gewerbe", akkor ältalänossägban egy beszämitott autot szeretne eladni exportra vagy kereskedönek. (ismeretlen elöelet, hasznälat, ällapot)
Särga rendszämot adnak simän, kb 80 euro. Pirosat kereskedötöl lehet "venni".
Szia.
1,8 140 lo, 240.000 km, na gondolom eddig erthetö volt amugy is
Szoval:
Kepek nelkül nehez, de pär dolgot belekepzelni, de az "Edition" itt a 2. felszereltsegi szint volt.
ABS, ESP, TC, 4 legzsäk (2 elöl, 2 oldalt), ällithato magassagu üles, 4x elektromos ablak, el. füthetö tükör, Központi zär, tempomat, klima ködlämpa, isofix, ällithato börkormäny, fedelzeti szämitogep, CD 30 mp3 rädio, elöl-hätul tärcsafek, szelfogo hälo, illetve 17 collos felni (ältalänos 5 küllös, opc teli kerek).
Amit viszont fontosabb lehet: sportfutomü - vagy sportgomb van benne es a futomü ültetett gyärilag. Vagy van benne valami utolagos, ami kerdeses hogy be van-e irva a papirba.
A lenyeg: Välto hibäs.
1,8 140 lo, 240.000 km, na gondolom eddig erthetö volt amugy is

Szoval:
Kepek nelkül nehez, de pär dolgot belekepzelni, de az "Edition" itt a 2. felszereltsegi szint volt.
ABS, ESP, TC, 4 legzsäk (2 elöl, 2 oldalt), ällithato magassagu üles, 4x elektromos ablak, el. füthetö tükör, Központi zär, tempomat, klima ködlämpa, isofix, ällithato börkormäny, fedelzeti szämitogep, CD 30 mp3 rädio, elöl-hätul tärcsafek, szelfogo hälo, illetve 17 collos felni (ältalänos 5 küllös, opc teli kerek).
Amit viszont fontosabb lehet: sportfutomü - vagy sportgomb van benne es a futomü ültetett gyärilag. Vagy van benne valami utolagos, ami kerdeses hogy be van-e irva a papirba.
A lenyeg: Välto hibäs.
Ebbol meg egy kukkot nem ertek, de jol hangzik, twintop a cabrio araert.
Sziasztok
Milyennek latjatok ezt??
[ link: ww3.autoscout24.it ]|as
azt irja jol tartott, sose volt balesete, de a teto nekem olyan furanak tunik....
Masik :
gyanusan olcso, jobb oldali ajto es elso sarvedo torott, alkatresznek, motorcseres, az uj motor jo, de nem tudom miert alkatresznek.. nem lehet talpraallitani?? olyan szep a szine
Milyennek latjatok ezt??
azt irja jol tartott, sose volt balesete, de a teto nekem olyan furanak tunik....
Masik :
gyanusan olcso, jobb oldali ajto es elso sarvedo torott, alkatresznek, motorcseres, az uj motor jo, de nem tudom miert alkatresznek.. nem lehet talpraallitani?? olyan szep a szine

Köszi az infót csak egy bizti volt a hiba, de nem találtam a könyvet és
de már jó! Mégegyszer köszi.

Szia!
Nézd végig a kábelköteget, meg nézd meg a biztosítékát is. Az pl. elő szokott fordulni, hogy a bal hátsó ajtónál elszakad a kábelköteg, aztán nem működik a zár, hangszóró, ablakemelő.
Az INSP3 jelzés a kulcsban lévő elem merülését jelzi. CR2032 jelzésű elem kell bele.
[ link: www.facebook.com ] Gyere ide, itt biztosan találsz olyat, aki járt hasonló cipőben.
Nézd végig a kábelköteget, meg nézd meg a biztosítékát is. Az pl. elő szokott fordulni, hogy a bal hátsó ajtónál elszakad a kábelköteg, aztán nem működik a zár, hangszóró, ablakemelő.
Az INSP3 jelzés a kulcsban lévő elem merülését jelzi. CR2032 jelzésű elem kell bele.
[ link: www.facebook.com ] Gyere ide, itt biztosan találsz olyat, aki járt hasonló cipőben.
Helló mindenki! Olyan gondom van, hogy 07-es H Astra nem nyitja a csomagteret, már nézve volt TECH-2vel és szétszedtem a hátulját és próbalámpával meg multiméterrel vizsgálva úgy tűnik nem ad áramot a kapcsoló a motornak. Multival és TECH el is nézve jó a kapcsoló. Miért nem lehet áram a motornál? Mert próbalámpával megnézve nem villog ha nyomkodom a gombot. Lehet ennek valami biztosítéka? És mondjuk miután ez a folyamat megvolt akkor vettem észre az órában az INSP 03 feliratot, nem tudom volt e előtte. Köszi előre is a válasz(oka)t!
Szép kis F astra szedi a lábait szépen

Szia mindenkinek ma találkoztam az oldallal elsőnek regisztráltam is töltöttem fel pár képet akinek esetleg van róluk véleménye ( a negatív kritika is lehet építő jellegű) az ne tartsa magába
remélem lesz akinek tetszeni is fog

KICSIT MEG KÉSVE, DE BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Sziasztok. Van esetleg valaki, aki tudna megoldást a problémámra?
Adott egy astra f x16szr motor. Gyakorlatilag ahogy rálépek a gázra, úgy nem megy vissza a gázbowden. Végülis a karbinál lévő rudazat nem ugrik vissza, csak elég lomhán. Kontakt srpay-vel, meg már mindennel próbálkoztam, sikertelenül. Barmolás mentesen meg lehet "műteni"? Köszi
Adott egy astra f x16szr motor. Gyakorlatilag ahogy rálépek a gázra, úgy nem megy vissza a gázbowden. Végülis a karbinál lévő rudazat nem ugrik vissza, csak elég lomhán. Kontakt srpay-vel, meg már mindennel próbálkoztam, sikertelenül. Barmolás mentesen meg lehet "műteni"? Köszi
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
(5000 euro-tol indulnak kb, de sok a tetöhibäs sajnos )