Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott.
Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen.
Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába.
Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó!
A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt.
A sok pórúljárt személyről nem is beszélve.
Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére.
Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító)
A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd.
Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra.
Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók.
Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak.
Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot.
Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek.
Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik.
Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET!
Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt.
Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna?
Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is.
Ott is egy érv a domináns: Profit
Ha valaki okul belőle, jó!
Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!!
Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.
3 és 6 rugó között bármikor kapsz méretpontosat, vagy ptibi csinál Neked még annál is jobbat. Meg van a 3 kép a 3 féléről, majd felteszem, ha gondolod. Egyébként a szárnyad sem volt éppen zökkenőmentes, ha jól tudom, és még csak olcsónak sem nevezhető, a maga majdnem 50 rugós árával.
Ez így van mert egy szavába kerül és úgy lehúz ügyfélelégedettségbe hogy az nem igaz.Szóval gusztustalan emberek vannak az olyan munkahely ahol ügyfélkapcsolat van az a legszsrabb mindig más emberrel találkozól kis fiatal köcsögöktől vén nyugdíjas szarokig! Na megyek tényleg
Én úgy vagyok vele,hogy még nincs pénz addig semmit nem csináltatok.De ha valamit megígérek hogy megcsináltatom az úgyis lesz de nem HITELBE!! 10e Ftért meg akárki is dugja fel a szemoldököt a hegyes végével!
Mik nem vannak ebben a fórumba még a szemöldököm is szóba kerül tök izgalmas.Egyébként való igaz hogy nem sikerült a legszebbre a szemöldököm de ezt tudomásul vettem, hogy mindenki hibázik.Viszont ami sokat jelentett nekem hogy vissza vittem és amennyire lehetett kijavította és felajánlotta, hogy csinál máskikat ha nem jó de most már jó elfogadtam úgyhogy megoldódott a dolog.Egyébként a kocsimra Szinvaparki tunying bótba 10e ren alul nem kapni szemöldököt úgyhogy ahhoz képest töredékért csináltattam. No béküljön ki mindenki mindenkivel!
jah, csak nekem hifi sokkal fontosabb, mint az optika. Ezért vettem abból a minőséget, lökösből meg "az olcsót, ami nem feltétlenül jó"! a kettőre minőségre egyszerre meg nincs zsé Na jó8