Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott.
Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen.
Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába.
Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó!
A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt.
A sok pórúljárt személyről nem is beszélve.
Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére.
Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító)
A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd.
Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra.
Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók.
Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak.
Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot.
Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek.
Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik.
Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET!
Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt.
Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna?
Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is.
Ott is egy érv a domináns: Profit
Ha valaki okul belőle, jó!
Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!!
Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.
Nem tom de én jobban szeretem a sajátot! Nem tudodm elismerni az ilyen megrendelem felcsavarozom történeteket! Az egyszerű! Akkor ne építsen autót! Lízingeljen egy swiftet oszt csá!
Az, h magadnak csinálod nem egyenesen arányos azzal, hogy szar! De szerintem te is mókolsz otthon rendesen és nincs is ezzel semmi baj!
Az igazsághoz azért nállam is hozzátartozik,hogy én is "kenegetek" mert ugyebár az önmegvalósítás mindenekelőtt....,de ez addíg nem is baj szerintem amíg a magam kárára/hasznára csinálom és persze kicsiben!!!! Mert már nagyban (pl.lökös,vagy mocitető) nem biztos hogy öröm ha az ember ezreket elkúr csak azért hogy elmondhassam magam csináltam,és ráadásúl kilóra és megbízhatóságra ,esztétikára is lehet egy rakás szar lesz a végeredmény!!!
Sufnyis vagyok, engedélyem sincs, drága is vagyok, önfényezőnek is elmegyek, meg tizenéveseknek kapcarongynak.
De ha egy talin összefutunk, akkor meg hebegnek.
Az üzleti célú dolgokról indítottam ell a forumot.
Magadnak a magad felelőségére csinálod.
De nagyon kérdés mennyi időn belűl tárgyalja a parlament az új szabályokat.
Azzal aztán meg senki nem vádolhat hogy nem segítek.
Számtalan tanu a Cs-n is.
De azt a megfelelő forumban, vagy privi vagy e-mail.
Nem csoda a szakado, repedő termék.
Az egyenletes rétegzés, rovingolás, egyenletes gyantaeloszlás, az luxus.
Azzal nem lehet extra profitot zsebre tenni.
A több egyébb üvegszálas technológiára kidolgozott betét anyagot nem is említve.
Szép cukormáz új termék, ami röktön reped.
Köszönhető, hogy csak a felszin anyagot hórdják fel 3, 4-szer vastagabban mint kéne, de az üvegszál az kimaradt!
Vadonat új, de valahogy elfogyott az anyag, csak a fehér dekormáz, (gélcoat) ami adta a megnyerő fórmát.
Ezért jó lefeküdni, és a leginkább lespórólni az anyagot és kiviteli időt.
Így lehet 30-ért gyártani.
De mégsem annyiba kerűlt, a megrendelőnek.
Nem hobbiból indúlt.
Gyártottam hajókat, szanitel terméket, de az alkotás vonzott.
De a 90-es évek eleje rég volt.
De azt se gondoltam volna, hogy mára itt tarthat egy dolog.
msn nincs.
e-mailt használok.
Az, h magadnak csinálod nem egyenesen arányos azzal, hogy szar! De szerintem te is mókolsz otthon rendesen és nincs is ezzel semmi baj!