---ULTIMÁTUM!---

aktuális téma
---ULTIMÁTUM!---

Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott. Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen. Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába. Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó! A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt. A sok pórúljárt személyről nem is beszélve. Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére. Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító) A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd. Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra. Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók. Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak. Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot. Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek. Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik. Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET! Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt. Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna? Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is. Ott is egy érv a domináns: Profit Ha valaki okul belőle, jó! Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!! Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
lucifer207
2008. március 26. 21:44
sziasztok....a magyar tuning arról szól...legyen olcsó,maradjon valahogy a helyén........ez van....ezen szerintem nem sokminden fog változtatni...max ha kőkemény szabályok jönnek majd be.De ha igy lesz...akkor is az olcsó viszi majd el a primet,és ezzel emelkedik majd a koszorúk ára is..........szerintem,legalább is én ugy vagyok vele....legyen minőség valami,biztonságos,még akkor is ha drágább....sporolok,de tuti nem a gagyit veszem meg...már ha vennék.......elnézve pár gépet....az alapgép jobban néz ki gyári formában,mint akármilyen agyonspoilerezett változatban.
Grabowski
2008. március 26. 21:42
aki a 15 milliós autójára nem képes normális minőséget venni, az sok mindent magyaráz. és ez EGY példa volt, nap mint nap találkozom a mentalitással
Integrale
2008. március 26. 21:42
P.Tuner
2008. március 26. 21:39
felvettelek msn-n. majd lenne egy pár szakmai kérdésm, ha nem probléma
ÜberKönig
2008. március 26. 21:39
és ha nem lenne ennyi pancser, akkor tudnál olyat terméket előállítani, ami megfelel a TÜV-nek és kapnál minősítést is?
Integrale
2008. március 26. 21:38
hol vannak az üvegszalas cumok
Grabowski
2008. március 26. 21:37
csak magyarországon -de gondolom nem egyedi eset- az ember, ha azt látja, hogy nem 100 000 hanem csak 30, nem ért hozzá, akkor a 30ezrest választja.
Nem az ár a mérvadó, de úgy gondolom a minőséget meg kell fizetni.
Példa: a minap egy pasi rendelt az imprezájára légszűrőt, adtam is neki egy japán szárőt, 4600-ért.
Másnap felhívott, és szabályosan ordított, hogy a bárdiban adtak neki alco-t 3900-ért és kéri vissza a pénzét mert mi átbasztuk.
Amíg ilyen, kétforintért az anyámat is megd.gom emberek élnek körülöttünk, a gagyinak lesz piaca.
xela
2008. március 26. 21:36
Ez így megint mellék vágány.
Ha ma az országban az épített verdáknak 80%-nak nincs származási igazolása, az új bevezetendő előírások miatt szétbontásra lesznek itélve.
Ebből indúl a téma, nem az én dolgomból.

Bizonyítanom kell,hogy miért?
OKVAT "R"
2008. március 26. 21:36
esti kuncogásnak jo ez a fórum
eL
2008. március 26. 21:33
a balesetveszély pedig nem OK
eL
2008. március 26. 21:33
így van! ezért nem értem ezt a nézőpontját xelának sem...aki nem akar fizetni sosem fog. ugyanúgy lesz illegálisan...mint a fóliák is...
inverz
2008. március 26. 21:32
Látom, összejött a társaság..
xela
2008. március 26. 21:32
Egy kedves régi barátod üdvözöl, és engem marhának nevezett!
xela
2008. március 26. 21:31
Mindaz ami kép megjelenik, szerkezetileg, festhetőségileg, vagy műszakilag az alját sem éri el annak a szintnek amit az engedélyezéshez elfogadnának.
Sokszor a kűlsőségekben gyönyörű árú, féltonna és balesetveszélyes dolog.
Rengeteg kárt okozva a megrendelőknek.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Összesen 1610 találat 81 oldalon