Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott.
Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen.
Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába.
Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó!
A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt.
A sok pórúljárt személyről nem is beszélve.
Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére.
Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító)
A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd.
Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra.
Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók.
Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak.
Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot.
Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek.
Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik.
Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET!
Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt.
Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna?
Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is.
Ott is egy érv a domináns: Profit
Ha valaki okul belőle, jó!
Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!!
Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.
Ez tény. De láttam pár szart, amit faterod csinált. És az a pár szar 2 autón volt, és mást eddig még nem láttam a munkái közül. Szóval csak ebből tudok kiindulni.
neked ehez am semmi közöd ...jah és am tudtad h a szomszéd engedélyezte? jah honnan is tudhatnád...nah innentől meg minek pofázol olyanról amiről nem tudsz SEMMIT
"Megy a számonkérés, csak azt nem tudom, milyen etikai vagy erkőlcsi norma szerint gondolja a kis nyikhajkám, alaptalanul.Szivesen a belét taposnám ki az anyuci elkényeztetett gyerekének."
Banyek te tényleg nem látod h nap mint nap látom azt a sok szart amit ide hoznak...jajj miről is beszélünk itt ügye bár ...mit látsz te ebből ÁÁÁ hagyjuk hallod...fölös betüpazarlás
P. Tuner: ezer bocsy... tényleg nem írtam neked semmit
Nem is kell nyalni a seggem, megértem, hoyg elfogult vagy apucival szemben. Nem is vártam el, hogy az én szavam legyen ,érvadó az ő szava ellenében. Csak a tényeket nem árt figyelembe venni. Talán nem az udvaron dolgozik az örged? Talán tévedtem volna? Nem hiszem, mert van rá pár tanú. De mégsem tetszett nektek, amikor ezt mondtam.
nem mérvedó persze h nem mivel nem ismerlek és nem vagyok a seggnyaló táborodba valóés soha nem is akarok ott lenni és jó lenne ha engem egy ilyen alak mint te nem nézne le pszh... ennyit érsz
Elkeztél sértegetni te kö*** és összekevertél valakivel akinek az értelmi szintje ott van amiről te beszéltél..csak a kül az Én nem vagyok neked szimpi mert NEM NYALOM A SEGGEDennyi
Csak hajrá. Dátumokat majd nézd, meg azt is, hogy miket írtál nekem, meg kinek írtad, hogy hazudik, meg kiket szidtál itt ebben a topicban. Utána gondold át ezt még egyszer. Publikus a topic, szóval ne csak azt olvasd, amit más ír Neked. Meg más sem csak azt fogja olvasni, amit én írtam. Egyébként a legjobb embert fenyegeted ilyesmivel.