Beszélgessünk!!
aktuális téma

Sziasztok!
...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...
Nézzetek be minél többet
...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs
Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!
...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...

Nézzetek be minél többet

...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs

Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nem reklámozni jöttem, nem is az én kocsimról van szó, DE... Az arénában egy E39 BMW-t jelenleg ver egy Suzuki Ignis... EZ MI??? Oké, tudom, hogy népszerűségre megy az aréna és nem igazán autó szépségre, de ez már durva!
Bocs, ha valakit megsértek, de legyünk már őszinték! Melyik a jobb autó?
Bocs, ha valakit megsértek, de legyünk már őszinték! Melyik a jobb autó?
Férfiasan bevallom, igen

Pontosan már alig várom a tavaszt!!!
Addig még kicsit csinosítom is a gépet!
Remélem hamarosan a te álmod is teljesül, és tudsz venni egy jó kis Astra-t!

Remélem hamarosan a te álmod is teljesül, és tudsz venni egy jó kis Astra-t!

En letojnam masok mit gondolnak a kocsimrol, ha lenne egy kabriom... az en almom egy egyszeru astra cabrio, tavaly le is fenykepezkedtem vele ott, ahol majd az enyemmel akarok csavarogni
hogy besusson a nap...
az fikazza aki nem tudja milyen erzes, a tobbi nem szamit, csak a panorama amit elvezhetsz, meg a napsutes...

hianyzom?
Epp az oruletbe kerget a gepem, par napja akartam kommentelni de nm mukodott a mehet gomb. Valami virusom is van, allandoan megnyit reklam oldalakat, meg a megnyitottat atkapcsolja magatol egy masikra mint pl. booking meg ilyen reklamok. De itt nem ismerek informatikust, idegen jol lehuzna, majd ha hazamegyek megnezetem csak az nem most lesz, na meg digo windows van a gepemen amit az otthoni lehet nem ert majd...

Nagyon ritka az a fajta autó, ami mindenkinek tetszik, de nem is ez kell, hogy érdekeljen egy embert... ha neki (saját magának) jó, akkor jó. ha nem, akkor le kell cserélni. ennyi.
persze mindig vannak befolyásoló tényezők, legtöbb esetben a pénz, aztán a többi... de szerencsére mindenkinek más tetszik, mert különben minden unalmas lenne az utakon, a találkozókon, stb...
persze mindig vannak befolyásoló tényezők, legtöbb esetben a pénz, aztán a többi... de szerencsére mindenkinek más tetszik, mert különben minden unalmas lenne az utakon, a találkozókon, stb...
Kicsiről meg ne is beszéljünk! Van vagy 10-15db az országba. Szerinte tök szép 25 éves és echte Japan autó, ráadásul cabrio. Aztán elmondom hogy ez egy Suzuki és már mindenki azt mondja, Ó én azt hittem ez valami komoly kocsi!! (Na persze ez egy Skyline csak össze ment a mosásba!)

Ugyanis ott 9-5 amit imádok szerintem szép. De ugye az igazi fanok szerint 0 mert Diesel meg nagyon új és már félig Opel. Mások szerint, nem is szép, nagyon ritka nincs hozzá semmi, "minek kínlódsz vele, vegyél egy Astrá-t az jó lesz"! Na persze!!!

Az egy nagy helyes kis lény!
Jól ismerem. Két olyan kocsim van ami nagyon sok embernek böki a csőrét. Én mind a kettőt imádom, mindkettő nagyon más, és mind kettő miatt kapom a savat rendesen.

De a szarok rája a legjobb

Na majd meglátjuk remény hal meg utoljára!!

Igen vettem a lapot, valóban jellemző az utobbi időben.
értem...
nem muszáj sztem márkafüggő társaságot keresni, de keresni sem feltétlen muszáj...
ha magának építi, akkor meg minek akar amts-re jönni?! jó, kicsi viccelődés volt ebben egyértelműen...
de amúgy tud jelentkezni ismerettség nélkül is, csak nehezebb, mert általában saját berkekben foglalnak helyeket... de a kivétel mindig erősítheti a szabályt.
nem muszáj sztem márkafüggő társaságot keresni, de keresni sem feltétlen muszáj...
ha magának építi, akkor meg minek akar amts-re jönni?! jó, kicsi viccelődés volt ebben egyértelműen...
de amúgy tud jelentkezni ismerettség nélkül is, csak nehezebb, mert általában saját berkekben foglalnak helyeket... de a kivétel mindig erősítheti a szabályt.
Sajnos környéken rossza a tapasztalat, Honda nem sok van, aki meg igen az a tipikus boy race hülye gyerek, abból mi már kinőttünk. Mondjuk én inkább kapható vagyok ilyesmire, Ő viszont nem azt mondja, az autó magának készült épült szépült, nem azért hogy a kulb-os srácok fikázzák. Bár én inkább úgy érzem, hogy nem találtunk magunknak eddig megfelelő csapatot.
nem kell, hogy klubtag legyen
max ha ismerik, akkor előbb sikerül oda bejutnia...
nem is értem hogy mi baja van... a klubok nem a pénzfizetésről szólnak... vagy mi a baj?!

nem is értem hogy mi baja van... a klubok nem a pénzfizetésről szólnak... vagy mi a baj?!
Ja most olvastam, hogy egyéni kiállító akkor lehet, ha nagyon különleges a kocsi, különben klub, na most Ő alapból nem klub tag sehol, és nem is gazán szeretne az lenni, hát pont ezért nem jó így. Na mind1 talán majd legközelebb. Asszem idén is az lesz a vége hogy 9-5 -el megyünk és az Albertirsai úton lesz kiállítva!!!

csak úgy jelentkezett? hova akkor?
eléggé kicsi így az esély...
eléggé kicsi így az esély...

Nálunk ott lesz a bukta, hogy nem volt hajlandó klub-hoz csatlakozni. Elég szép a Honda képek viszont nem a leg jobbak. Klubba simán befért volna szerintem így nem fog. Kár nem azért hogy ott virítson, csak jó buli lett volna, én mentem volna fel vele. Jó cimbi és sokat munkálkodtunk együtt a vasakon.
Az attól is függ, hogy milyen klubhoz jelentkezett, illetve hogy hányan férhetnek be...
Nekem először a klub elfogadta, de aztán mivel szűkítették a helyet ezért kevesebb autó lehet csak, és sajnos a szervező "kidobta" a beetlet. persze akkor még nem volt fent a kerék, és az ültetés sem volt bent... így kép sem volt róla... adatok között volt csak írva, hogy mi lesz, de tudjuk, hogy írni lehet bármit...
majd kiderül, hogy mi lesz...
annyira nem feszengek rajta, hiszen tudom hogy nem olyan különleges
Nekem először a klub elfogadta, de aztán mivel szűkítették a helyet ezért kevesebb autó lehet csak, és sajnos a szervező "kidobta" a beetlet. persze akkor még nem volt fent a kerék, és az ültetés sem volt bent... így kép sem volt róla... adatok között volt csak írva, hogy mi lesz, de tudjuk, hogy írni lehet bármit...
majd kiderül, hogy mi lesz...
annyira nem feszengek rajta, hiszen tudom hogy nem olyan különleges

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Tudod az a baj, hogy sokszor ahogy irtad is csak a népszerűségre mennek és nem arra, hogy melyik hogy néz ki sajnos
Ez se a régi már