E-Matrica 2015.01.01 ->
aktuális téma

Mivel minden gépjárművet vezetőt érint új év alkalmával kezdődően, úgy gondoltam itt meg tudunk vitatni minden leheteséges kérdést! Ui.: BUÉK! E-Matrica
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
A 4es Metró megépítését is felajánlották annak idején az oroszok, érdekes módon az sem kellett

Érteni is kellene nem csak olvasni
És főleg nem azt olvasni és nem érteni, amit mások írnak. Felnőtt ember vagy, tudsz olvasni, csak el tudod dönteni mi a te álláspontod
Egyébként senki nem írta, hogy ami van az jó. Nagyon nem jó. De ami volt is szar volt és sajnos ami lesz is valószínűleg szar lesz. És ha kíváncsi vagy igenis baromság forradalomról meg hasonló hülyeségekről beszélni. Mert a sok pontagyú, akik erről vizionálnak, azoknak halvány fingjuk sincs az mivel járna. Addig jó míg a monitor előtt jár a pofája mindenkinek, de a jó Isten óvjon mindenkit attól, hogy itt valóban az következzen be mint Ukrajnában.

"Ja hogy akkor nem lehetne elmutyizni a felét... "
Pont.
Pont.
És a gazdasági szankciók csak úgy kibaszásból vannak ugye?
Véletlenül sem a krími annektálás és az ukrán szeparatisták támogatása miatt. Ugyanarról beszélünk
Egyébként ha részigazság amit írok, nyugodtan megcáfolhatod, azért van a kis ujjad, hogy leírd. Senki nem mondta, hogy az én álláspontom megcáfolhatatlan igazság. Egy vélemény egy szempontból. Ennyi nem több, nem kevesebb

Én is ezt mondom:
"Amíg én élek, ebben a házban állat lesz!"
"Amíg én élek, ebben a házban állat lesz!"

Én folyamatosan török. Idővel azt is meg lehet unni...
És ez dícséretes, ha több ilyen ember volna gyorsabb lenne az összefogás is. Nincs jó meg rossz út, könnyű van és nehéz.
arra utaltam, hogy valaki azt irta, a velemenyed alapjan fideszes lehetsz. Ez utan irtad hogy minden jo ugy ahogy most van, ne lazadjunk ellene, nyeljunk le mindent. Erre valaszoltam, hogy feltunoen nyugtatni akarod az elegedetlenkedoket. Amugy en mar 2,5 eve elhuztam, de sajnos rokonaim maradtak otthon, es azt latom az utobbi evekben honaprol honapra nehezebben megy (de ha akarod reszletezem, miert) es ha otthon maradtam volna, szerintem en is nyomorognek (most sincs sok mindenem, mert orszagot tevesztettem, de nem vajas kenyeret vacsorazok) szoval en csak azt latom, hogy az enyeimnek rossz ez a rendszer.
Voltam már olyan helyzetben, ahol inkább törtem, de nem hajoltam. Nekem fontos, hogy minden reggel a tükörbe tudjak nézni.
az a baj hogy mivel a legtöbb ilyen agyament ötlet a kormánytól ered elég nehéz elvonatkoztatni tőlük
Javaslom írjuk át a topik címét "Politika, nagyvilág, összeesküvések" címre
A megjegyzésbe pedig hogy nyomokban e-matricát és útdíj infókat tartalmazhat

Vannak részigazságok abban amit írkálsz, de összességében úgy tűnik hogy messze álsz a valóságtól mint NEO..

az orosz devize nem a háború miatt reccsent meg hanem európa és az usa bojkottjának köszönheti.
erre én is kíváncsi lennék, a másik nagy fail meg az hogy Oroszországnak MO felé ha jól tudon van egy csomó államadóssága még a megszállás idejéről, (ha tévedek sry) erre ezek a tudósok hitelt vesznek fel tőlük ahelyett hogy annak fejébe csináltatnának meg velük ezt+azt. PL 3as metró. Ja hogy akkor nem lehetne elmutyizni a felét...
Ez így nagyon egyszerűnek hangzik, remélem sosem kerülsz olyan helyzetbe amikor ilyesmiben kell döntened
Jobbá akarjuk tenni a világot, de ehhez sok szarságon kell átmenni, vagy tenni.. nah, mehet a mérlegelés. Ha nem csak egyén szintjén nézed hanem közösség, vagy akár még nagyobban, akkor elkerülhetetlen hogy olyat kell tenned, ami látszólag nem a jó ügyet szolgálja. Magasabb szinten kevesebben vannak és az alacsonyabban lévők akik jóval többen és nem értik, hajlamosak elítélni a "jófiút". Szal belevágsz és egy gerinctelen alaknak tartanak majd amiért olyat is teszel ami látszólag nem jó és még adjon is erőt hogy bár benned van a szándék meg a jó ügy elérése mindenki csak a rosszat jegyzi meg, vagy meg se próbálod és akkor szóba se jön hogy lett volna gerinced kiállni és kicsit többért felelősséget vállalni mint saját magad.

ez pontosan így van, csak ezt én nem tettem hozzá a végét, de hát én nem tudhatom, mert tudatlan pösti bunkó vagyok
Pedig faluhelyen nőttem fel (pécel) - van aki tudja miért írtam az amit, de mindegy is - szóval a szüleim tartottak állatokat, disznó, nyúl, baromfi, termeltek zöldségeket, de egy idő után kvára nem érte meg mert olcsóbb volt tényleg megvenni a tescoba "frissen".

"nehéz mérlegelni, hogy inkább levakuzza a gyorshajtót vagy holnaptól se gázsi, se családapa és nemigazán jön szóba az a döntés, hogy most nekimenjen a rendszernek vagy ne."
Nem nehéz mérlegelni, csak gerinc kell hozzá.
Nem nehéz mérlegelni, csak gerinc kell hozzá.
Bár ő lennék, a havi bevételét elfogadnám
Egyébként nem kell hozzá diploma, hogy megértsd csak egy kis józan paraszti ész. Kósa Lali megpendítette, hogy csődközelben az ország még valamikor 2010-11 környékén. Erre esett a forint árfolyama vagy 20-30 Ft-ot. Szerinted ha nyugaton azt látják, hogy itt tör zúz a csőcselék mennyit zuhanna? És bármilyen meglepő az államadósságunkat nem forintban tartják nyilván, hanem devizában. Innentől ugyanaz a történet mint a devizahitelekkel. X millió dollár/euró tartozás ma Y milliárd Ft, de ha megzuhan az árfolyam akkor az X millió dollár/euró tartozás már nem Y milliárd hanem a másfélszerese vagy akár kétszerese. Ugyanez történt az ukránokkal is, ma már kb kitörölhetik a hrivnyájukkal. De a rubel is megzuhant az ukrán konfliktus óta. Sok autómárka pl leállította az értékesítést, mert megköti a szerződést x rubelre, aztán mire szállításra kerül a sor neki már sokkal többe lenne az autó. Ja és mellékesen a kibocsátott állampapírokat is pánikszerűen eladnák a befektetők, tehát azok is lószart sem érnének. Nagyon leegyszerűsítve kb. ezért nőne a duplájára az államadósság. De ha te közgazdász vagy és hülyeséget írtam nyugodtan javítsd ki az irományom
Ne vedd sértésnek, de ez a baj, hogy rólam az alapján alkotsz véleményt rólam, amit más leír. Az hogy elolvasnád a hozzászólásaimat az már luxus és esetleg lenne önálló véleményed. Ugyanerre játszik a politika is. Megnézi a paraszt a Hírtv-t/ATV-t és csak azt böfögi vissza mit ott lát. Önálló véleménye meg nulla. Pedig semmi sem fekete és fehér, az igazság mindig valahol a kettő között van

te melyik kozgazdasagi egyetemen tanultal??
egy forradalom hogyan tudja megduplazni az allamadossagot? Vezesd le kerlek, hatha tanulok valami ujat. Valaki korabban leirta a velemenyet rolad amit kezdek elhinni, szerintem te egyik politikusunk lehetsz alneven, hacsaknem maga habony arpi

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!