Ha kárt tettek a verdámban...
aktuális téma

Ma délután borzasztó dolog történt velem... Kijött elém egy sUZUKIS és az autóm jobb elejének (beleértve a gumit, felnit, lökhárítót, motorháztetőt, lámpát) kampó kanyec... Pl a lámpáim nem gyáriak voltak, hanem sima üveg... ezt is ugyaúgy fizeti a biztosító? és a felni? letört belőle egy jó 6 centis darab. csere vagy javítás? gumik? tengelyenként kell cserélni őket, most akkor a másik oldalon is fizetik a cserét? ha valakinek van 5lete, tapasztalata, kérem ossza meg velem. Előre is köszi!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hát igen, ha hátulról beleszállsz vkibe, akkor 99% te vagy a hibás. de ilyen esetben ha megvan a szabálytalankodó rendszáma vagy ilyesmi, akkor rá lehet kenni a dolgot hogy miatta történt a baleset setb, van akinek sikerül...
Köpni nyelni nem tudtam! A kocsit 2 nappal előtte vettem használtan, kurvajó áron, azt hittem átvertek és váltóhibás. A szerelőnél bebizonyosodott, h a kulissza műanyag tört el.
Olyan szinten ledöbbentem, hogy szóhoz se jutottam. Írtunk egy papírt, hogy eltörött a váltó (úgy írták h szerintük már rossz lehetett) és azonnal mentem szervizbe. Mivel 3ban alig bírtam elindulni a meredek lejtőn (aszittem 1ben vagyok) ki az udvarból ott végképp azt hittem, hogy a komplett váltó hibás, nem tudtam h csak a 3 és 4 megy.
Napokban meglesz ajavítás akkor megyek vissza, ha nem fizet azonnal lehet a faszit kibaszom a kirakatüvegen keresztül. Annyi bánatom van, hogy be van kamerázva a hely, de lehet megéri a móka.
Olyan szinten ledöbbentem, hogy szóhoz se jutottam. Írtunk egy papírt, hogy eltörött a váltó (úgy írták h szerintük már rossz lehetett) és azonnal mentem szervizbe. Mivel 3ban alig bírtam elindulni a meredek lejtőn (aszittem 1ben vagyok) ki az udvarból ott végképp azt hittem, hogy a komplett váltó hibás, nem tudtam h csak a 3 és 4 megy.
Napokban meglesz ajavítás akkor megyek vissza, ha nem fizet azonnal lehet a faszit kibaszom a kirakatüvegen keresztül. Annyi bánatom van, hogy be van kamerázva a hely, de lehet megéri a móka.
Ráadásul a megan-nak előttem alg lett valami baja..és a biztosító irt, hogy 845000Ft kár keletkezett...annyiból kijönne az egész kocsi....Nekem meg 300...amint látszik motorháztető, lámpák, lökös, hűtő, sárvédő, díszrács 

A8 zoli
2005. február 14. 15:38
ezt láttam péren is a t&s -n.

és akkor mi van, ha féktávolság be nem tartása címen te vagy a hibás?!? Reggeli csúcsban egy faszi hirtelen úgy döntött balra lekanyarodik és az utánna lévő még meguszta előről, de hátulról nem, mert nekem nem volt elég hely és 50-60 nal beleáltam hátulról! Ez a végeredmény:
Az egyik ügyfelünk mégrosszabbúl járt...
A nulláson ráhúzta egy kamion a kormányt és neki tolta a betonfalnak... Majdnem befordultak a kerekek alá,amikor a kamionos visszakormányzott.(Ha nincs bent a bukócső akkor az autó utasai most mashol lennenek...) De ez meg semmi, mert a kamionos ez utan az akcio utan meg sem allt, es azota se talaljak..
Szal ez az autó már nem így néz ki
A nulláson ráhúzta egy kamion a kormányt és neki tolta a betonfalnak... Majdnem befordultak a kerekek alá,amikor a kamionos visszakormányzott.(Ha nincs bent a bukócső akkor az autó utasai most mashol lennenek...) De ez meg semmi, mert a kamionos ez utan az akcio utan meg sem allt, es azota se talaljak..

Szal ez az autó már nem így néz ki

Az a gáz, hogy ha megnézitek a betétlepot, rajta van, hogy attól hogy aláírod még nem ismered el, hogy te vagy a vétkes! Én is majdnem megszívtam!
Nagyobbat is huzhattál volna az öregen .

1 hetes volt az autóm, amikor megáltam egy kereszteződésben egy német mögött! Egyszercsak annyit látok tolatólámpa és jön! Még be tudtam rakni hátramenetbe, de elindulni már nem sikerült scak dudálni! Hát vonóhoroggal telibe! Kiszállok, onnan meg 4 öreg! Mondta, hogy semmi baj! Mondtam, neki hogy a rendőrnek magyarázza! Azt mondta ad 10 eurot!!! Mondtam neki adja a rendőrnek! Kérdezte mennyi kell, mire én 10.000! Azt mondta nem kapok, mert nincs baja, hozott egy kalapácsot, hogy a rendszámot kiegyengeti! Elvettem tőle és mondtam vagy rendőr vagy 10ezer, mire a felesége megmondta neki, hogy olcsóbb ha a 10-est oda adja! Megkaptam, hazamentem, kikalapáltam a rendszámot és volt egy 10-esem! Külföldinél mindig rendőrrel kell fenyegetőzni, mert egy 10-esért jön ki neki, ha ő a hibás!
Hát így utólag megnézwe a dátumot gondolhattam wolna hogy már megoldódott a problémád. Az autó is kész wan már?
nem, azt akartam mondani, hogy ha történik egy baleset, van róla egy betétlap, aztán az egyik fél aszongya hogy bocs, hülyeséget írtam, mégsem én voltam a hibás mer az nem úgy volt ahogy a betétlapon le van írva, akkor annyi! polgári per stb, tehát az nem szentírás, ami a betétlapon van, utána megváltoztathatod az álláspontodat az esettel kapcsolatban, a károsulton kívül senki nem fog utána a betétlapra hivatkozni hogy hát pedig oda nem ezt írtad. ennyi. ha nem hiszed járj utána, de nem kívánom hogy részed legyen ilyenben...
Köszi, 18e volt egy vadi új felni brutto, úgyhogy vettem egyet.
Viszont valaki összekarcolta (úgy látszik számdékosan) a kocsim oldalát... REMÉLEM LESZÁRAD A KEZE!!!!

Viszont valaki összekarcolta (úgy látszik számdékosan) a kocsim oldalát... REMÉLEM LESZÁRAD A KEZE!!!!

SOK A VOLNA

a matektanárommal kb. 4 hónapja szórakoznak. 1.ellopták a Ladáját 1hét múlwa megtalálták 2.megint lábakelt 2-3nap múlwa megtalálták 3. 2hónapja nincs meg. Mindíg csak annyit csináltako hogy szétthajtották meg kirámolták a belselyét. A rendőrség talált rajta újlenyomatot amiről megállapították hogy de az óta se nézték meg hogy kié lehet.

NE BESZÉLJ MÁR HÜLYESÉGEKET
HA TÉGED ÖSSZETÖRNEK,ÉS KAPSZ EGY BETÉTLAPOT,UTÁNNA ELZAVARNAK A BIZTOSÍTOBOL,VAGY MI ????????????????????????????
OLYAN KURVA VILÁGOT NEM LÁTTAK VOLNA,AMIT CSINÁLTAM VOLNA,HA EZ VELEM TÖRTÉNT VOLNA !!!!!!!
ÉS UTÁNNA MONTAD NEKIK,AKKOR BOCS,MAJD MEGJAVÍTTATOD,VAGY MIIIIIIIIIIIIII ?????????

ÉS UTÁNNA MONTAD NEKIK,AKKOR BOCS,MAJD MEGJAVÍTTATOD,VAGY MIIIIIIIIIIIIII ?????????

a betétlapot felejtsétek már el, semmit nem ér!!!!!! az összes szerv leszarja, mert rá is írva hogy nem bizonyít semmit, csak egy SEGÉDLET, hogy az elbíráló szerv el tudja képzelni a baleset körülményeit. és hogy mi van ráírva, az senkit sem érdekel, legalábbis nem "jogerős", akárki írta is alá akárhányszor és akármit írt le rajta....
ez nem hihetetlen, te vagy inkább túl naiv. ha vhova leadod a kocsid szuervizelni és nem állsz mellette, akkor nézd meg hol áll a kmszámláló... ritka az olyan hely, ahol nem viszik el a parasztok "kipróbálni" a kocsit...
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
Nem akarok senkit elszomorítani,de egy osztrák ismerősnek nemrég küldték le a kocsiját és az osztrák biztosító nem hogy nem kötekedett vele,hanem elvitték a kocsit megcsináltatni,közben kapott egy ugyan olyan csere autót,majd amikor kész volt a kocsi odavitték neki a lakásához,csere autóval meg elmentek és nem került semmibe a csajnak.A Mo-i biztosítóknak még nagyon sokat kéne fejlődni sajna... Osztrákoknál "divat",hogy bontóba viszi a kicsit összetört kocsit is,mert a biztosító olyan jól fizet,h inkább benevez egy újba...