Ha kárt tettek a verdámban...

Témakör: Real life
aktuális téma
Ha kárt tettek a verdámban...

Ma délután borzasztó dolog történt velem... Kijött elém egy sUZUKIS és az autóm jobb elejének (beleértve a gumit, felnit, lökhárítót, motorháztetőt, lámpát) kampó kanyec... Pl a lámpáim nem gyáriak voltak, hanem sima üveg... ezt is ugyaúgy fizeti a biztosító? és a felni? letört belőle egy jó 6 centis darab. csere vagy javítás? gumik? tengelyenként kell cserélni őket, most akkor a másik oldalon is fizetik a cserét? ha valakinek van 5lete, tapasztalata, kérem ossza meg velem. Előre is köszi!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
GabeszXXX
2005. február 14. 14:24
Ha a felniről küldesz nekem képet akkor megnézem hogy meg tudjuk e csinálni wagy kuka.
BIGIMI
2005. február 14. 14:23
BETÉT LAP,KIT ÉRDEKEL
GabeszXXX
2005. február 14. 14:22
"Jah és panaszkodtak h kéne egy Hummer a rendőrségnek mert a Níva szar.De még a Vitara is szétesett alattuk egyszer amikor a cigány zsigát üldözték egy mezőn." Tudom hogy nem wicces ami történt de ez igen.bocs
GabeszXXX
2005. február 14. 14:18
Tudom hogy nem az de te még szerencsésnek mondhatod magad. Haweromat nekitolták egy hídpillérnek(Fiat Brawa) kb. 500eFt a kár és ott is elimerte a csóka hogy ő a hibás de utánna azt mondta mégse úgy wolt. Ennek 1,5éwe és az autó még mindíg a biztosítónál wan és nem adják wissza mert azt mondják hogy bizonyíték, pedig nem történt személyi sérülés. Már bíróságon wan az ügy ami még 1,5éw minimum.
mxxx
2005. február 14. 14:05
HIHETETLEN dolog történt! Bevittem Pécsen a fábián autóhifihez a kocsimat erősítőhöz bekábelezni. Rossz tápkábelt tettek be (10-est min.16 inkább 22 helyett), de ez semmi, mire visszamentem a kocsiért ELTÖRTÉK a váltót, csak 3ba 4be lehet kapcsolni, nem tudtam a szervizből kitolatni!! A műanyagkulissza tört el, úgy tűnik 15e-ből meglesz a javítás. Persze szerintük az már rossz volt, nem ők törték el! ELKÉPESZTŐ!!
Tlee
2004. október 09. 14:20
jah...és előttem még 3 ember kocsiját kirámolták...no comment
Tlee
2004. október 09. 14:17
Én 3hete ugy mentem haza a bnőmmel este 10h körül h egy piros zsiguli áll a házunk előtt, a Cliom mögött és pakolnak valamit...Mondom mi a rák van..Nézem:és a kocsi jobb oldalán nincs kerék!!!Se FELNI se GUMI,csak a fékék tartják a kocsi jobb oldalát....

******!!!!Kiugrottam az anyósról,de addigra az eltulajdonítást végző kicseszett roma köcsögöknek(már ellnézést) is leesett a helyzet,és elkezdtek farolva menekülni,én meg futottam papucsban utánuk.Erre az egyik cigány kivág egy féltéglát,ami elmegy a fülem mellett 10cmre..

Nem sok esélyem volt az anyázáson kívül,de azért egy darabig követni tudtunk őket a barátnőm Avensisével,ami nem elég jó fegyver egy Zsiguli ellen az érdi utakon!!
A rendőrök semmit nem tudnak csinálni,sőt ők maguk mondták h szedjek össze pár embert és látogassuk meg őket..Köszi
Jah és panaszkodtak h kéne egy Hummer a rendőrségnek mert a Níva szar.De még a Vitara is szétesett alattuk egyszer amikor a cigány zsigát üldözték egy mezőn
Azóta nem hagyom az utcán a kocsit,bármennyire biztonságos környéknek hittem a házunkat..
Luise
2004. augusztus 02. 18:08
Részvétem a géped miatt!

haverom járt ugy a vektrájával, hogy befordult egy keresztezödésben, ahol egy fószer 120al tépett, AZ Ö SÁVJÁBAN, és letarolta az opelt. 1 millás kár volt, de a biztosito csak 700e huffot akart tejelni. erre a haver azt mondta, hogy annyiba nem fér bele. a biztosito meg állitotta, hogy igen. addig ment ez a vita /5 honap/ mig a biztosito meg csináltatta ugy, hogy még a srác is rábolintott. ugyanis jogodban áll belekötni a biztosito szervizesének munkájába!
tomixts
2004. július 21. 16:11
ami a képen nem látszik... kristálylámpa, felni+gumi.... kampó
Klevi75
2004. július 20. 23:34
Hát nem szép.
De nem sok az egy kicsit? Gondolom motor nem sérült.
tomixts
2004. július 20. 22:45
250 ezer HUF, ha számla nélküli a javítás...
tomixts
2004. július 19. 22:49
még nem tudok semmit a dolog pontos anyagi vonzatáról, de remélem ki tudok jönni belőle úgy, hogy ne kerüljön +ba... KI LEHET BELŐLE JÖNNI ÚGY, HOGY A BIZTOSÍTÓ ÁLTAL KIFIZETETT DÍJ KIFUSSA A JAVÍTÁS KÖLTSÉGÉT?
stifi|SR
2004. július 19. 21:23
naja, fazek, ha utólag kitalálja hogy megijedt, de később tiszta fejjel már átgondolta a dolgot, akkor perelni kell
ezért kell rendőrt hívni, ha nagyobb a kár, helyszíneljenek egyet
ingyen van :)

a meggyőző emberekről pedig
egyszer meghúzták az autóm, az illető elhúzott, de vki felírta a rendszámát (ezúton is köszi)
kihívtam a rendőrt, feljelentettem, és hallottam ahogy a cb-n bemondják ki a tulaj, internetre fel, telefonszám + cím megkeres,
kocsiba be, másnap odamentem egyedül, ott állt az autó a címen, rléálltam, felhívtam a tulajt, felkészültem a legrosszabbra, de nem 200 kiló hús jött le, hanem egy 60as nénike, aki elmesélte hogy egész éjjel nem tudott aludni a bűntudat nélkül
megemlítettem neki hogy feljelentettem stb, már írtuk is a papírt

de amíg nem tudtam kivel állok szemben, kigondoltam, hogy névtelenül is ki lehet baszni vele, és akkor nincs csikicsuki, fenyegetőzés...
a8
2004. július 19. 14:59
ode lehet menni pár emberrel de azok sem ingyen szaladgálnak, ugy kell megegyezni hogy ha fizet a pasi akkor kapnak ök is lovét, de még igy is lehet közben szivás attol függ mennyire van képben a kamionos
fazek81
2004. július 19. 14:06
ok, szerencsére nem nálam van a gond, egyik ismerős jár most ilyen cipőben... nemtom mit fog csinálni
davidsz
2004. július 19. 13:29
fazek81

Nem kell leszarni! Ha van idegzeted hozzá akkor csináld. Ha nincs, akkor meg pénzed legyen megcsináltatni a kocsit.
De ne hagyd magad!
fazek81
2004. július 19. 12:01
köszi a választ! tehát akkor gondolom érdemesebb inkább lesz@rni az egészet, mert sosem lesz vége és úgysem tudsz mit csinálni...
BIGIMI
2004. július 19. 10:54
NE KELJEN LEÍRNOM,HOGY MIT CSINÁLNÉK A GYEREKKEL .................

HA Ő VOLT VALÓBAN A HIBÁS AKKOR ELISMERTETNÉM,EZT GARANTÁLNÁM
davidsz
2004. július 19. 10:45
jahh megnyertem a pert, de mái napig nem állították vissza a bónuszosztályomat a karambol miatt, tehát folyt. köv.
davidsz
2004. július 19. 10:44
fazek81

Az ilyen esetben pereskedhetsz. Nekem volt egy ilyen szitum. Elismerte, azután meg nem. 3 évig pereskedtem. Egy nagy szívás az egész.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5
Összesen 96 találat 5 oldalon