Ha kárt tettek a verdámban...
aktuális téma

Ma délután borzasztó dolog történt velem... Kijött elém egy sUZUKIS és az autóm jobb elejének (beleértve a gumit, felnit, lökhárítót, motorháztetőt, lámpát) kampó kanyec... Pl a lámpáim nem gyáriak voltak, hanem sima üveg... ezt is ugyaúgy fizeti a biztosító? és a felni? letört belőle egy jó 6 centis darab. csere vagy javítás? gumik? tengelyenként kell cserélni őket, most akkor a másik oldalon is fizetik a cserét? ha valakinek van 5lete, tapasztalata, kérem ossza meg velem. Előre is köszi!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ha a felniről küldesz nekem képet akkor megnézem hogy meg tudjuk e csinálni wagy kuka.

"Jah és panaszkodtak h kéne egy Hummer a rendőrségnek mert a Níva szar.De még a Vitara is szétesett alattuk egyszer amikor a cigány zsigát üldözték egy mezőn." Tudom hogy nem wicces ami történt de ez igen.
bocs

Tudom hogy nem az de te még szerencsésnek mondhatod magad. Haweromat nekitolták egy hídpillérnek(Fiat Brawa) kb. 500eFt a kár és ott is elimerte a csóka hogy ő a hibás de utánna azt mondta mégse úgy wolt. Ennek 1,5éwe és az autó még mindíg a biztosítónál wan és nem adják wissza mert azt mondják hogy bizonyíték, pedig nem történt személyi sérülés. Már bíróságon wan az ügy ami még 1,5éw minimum.
HIHETETLEN dolog történt! Bevittem Pécsen a fábián autóhifihez a kocsimat erősítőhöz bekábelezni. Rossz tápkábelt tettek be (10-est min.16 inkább 22 helyett), de ez semmi, mire visszamentem a kocsiért ELTÖRTÉK a váltót, csak 3ba 4be lehet kapcsolni, nem tudtam a szervizből kitolatni!! A műanyagkulissza tört el, úgy tűnik 15e-ből meglesz a javítás. Persze szerintük az már rossz volt, nem ők törték el! ELKÉPESZTŐ!!
jah...és előttem még 3 ember kocsiját kirámolták...no comment
Én 3hete ugy mentem haza a bnőmmel este 10h körül h egy piros zsiguli áll a házunk előtt, a Cliom mögött és pakolnak valamit...Mondom mi a rák van..Nézem:és a kocsi jobb oldalán nincs kerék!!!Se FELNI se GUMI,csak a fékék tartják a kocsi jobb oldalát....
******!!!!Kiugrottam az anyósról,de addigra az eltulajdonítást végző kicseszett roma köcsögöknek(már ellnézést) is leesett a helyzet,és elkezdtek farolva menekülni,én meg futottam papucsban utánuk.Erre az egyik cigány kivág egy féltéglát,ami elmegy a fülem mellett 10cmre..
Nem sok esélyem volt az anyázáson kívül,de azért egy darabig követni tudtunk őket a barátnőm Avensisével,ami nem elég jó fegyver egy Zsiguli ellen az érdi utakon!!
A rendőrök semmit nem tudnak csinálni,sőt ők maguk mondták h szedjek össze pár embert és látogassuk meg őket..Köszi
Jah és panaszkodtak h kéne egy Hummer a rendőrségnek mert a Níva szar.De még a Vitara is szétesett alattuk egyszer amikor a cigány zsigát üldözték egy mezőn
Azóta nem hagyom az utcán a kocsit,bármennyire biztonságos környéknek hittem a házunkat..

******!!!!Kiugrottam az anyósról,de addigra az eltulajdonítást végző kicseszett roma köcsögöknek(már ellnézést) is leesett a helyzet,és elkezdtek farolva menekülni,én meg futottam papucsban utánuk.Erre az egyik cigány kivág egy féltéglát,ami elmegy a fülem mellett 10cmre..
Nem sok esélyem volt az anyázáson kívül,de azért egy darabig követni tudtunk őket a barátnőm Avensisével,ami nem elég jó fegyver egy Zsiguli ellen az érdi utakon!!
A rendőrök semmit nem tudnak csinálni,sőt ők maguk mondták h szedjek össze pár embert és látogassuk meg őket..Köszi
Jah és panaszkodtak h kéne egy Hummer a rendőrségnek mert a Níva szar.De még a Vitara is szétesett alattuk egyszer amikor a cigány zsigát üldözték egy mezőn

Azóta nem hagyom az utcán a kocsit,bármennyire biztonságos környéknek hittem a házunkat..

Részvétem a géped miatt!
haverom járt ugy a vektrájával, hogy befordult egy keresztezödésben, ahol egy fószer 120al tépett, AZ Ö SÁVJÁBAN, és letarolta az opelt. 1 millás kár volt, de a biztosito csak 700e huffot akart tejelni. erre a haver azt mondta, hogy annyiba nem fér bele. a biztosito meg állitotta, hogy igen. addig ment ez a vita /5 honap/ mig a biztosito meg csináltatta ugy, hogy még a srác is rábolintott. ugyanis jogodban áll belekötni a biztosito szervizesének munkájába!
haverom járt ugy a vektrájával, hogy befordult egy keresztezödésben, ahol egy fószer 120al tépett, AZ Ö SÁVJÁBAN, és letarolta az opelt. 1 millás kár volt, de a biztosito csak 700e huffot akart tejelni. erre a haver azt mondta, hogy annyiba nem fér bele. a biztosito meg állitotta, hogy igen. addig ment ez a vita /5 honap/ mig a biztosito meg csináltatta ugy, hogy még a srác is rábolintott. ugyanis jogodban áll belekötni a biztosito szervizesének munkájába!
ami a képen nem látszik... kristálylámpa, felni+gumi.... kampó 

Hát nem szép.
De nem sok az egy kicsit? Gondolom motor nem sérült.

De nem sok az egy kicsit? Gondolom motor nem sérült.
250 ezer HUF, ha számla nélküli a javítás...
még nem tudok semmit a dolog pontos anyagi vonzatáról, de remélem ki tudok jönni belőle úgy, hogy ne kerüljön +ba... KI LEHET BELŐLE JÖNNI ÚGY, HOGY A BIZTOSÍTÓ ÁLTAL KIFIZETETT DÍJ KIFUSSA A JAVÍTÁS KÖLTSÉGÉT?
naja, fazek, ha utólag kitalálja hogy megijedt, de később tiszta fejjel már átgondolta a dolgot, akkor perelni kell
ezért kell rendőrt hívni, ha nagyobb a kár, helyszíneljenek egyet
ingyen van :)
a meggyőző emberekről pedig
egyszer meghúzták az autóm, az illető elhúzott, de vki felírta a rendszámát (ezúton is köszi)
kihívtam a rendőrt, feljelentettem, és hallottam ahogy a cb-n bemondják ki a tulaj, internetre fel, telefonszám + cím megkeres,
kocsiba be, másnap odamentem egyedül, ott állt az autó a címen, rléálltam, felhívtam a tulajt, felkészültem a legrosszabbra, de nem 200 kiló hús jött le, hanem egy 60as nénike, aki elmesélte hogy egész éjjel nem tudott aludni a bűntudat nélkül
megemlítettem neki hogy feljelentettem stb, már írtuk is a papírt
de amíg nem tudtam kivel állok szemben, kigondoltam, hogy névtelenül is ki lehet baszni vele, és akkor nincs csikicsuki, fenyegetőzés...
ezért kell rendőrt hívni, ha nagyobb a kár, helyszíneljenek egyet
ingyen van :)
a meggyőző emberekről pedig
egyszer meghúzták az autóm, az illető elhúzott, de vki felírta a rendszámát (ezúton is köszi)
kihívtam a rendőrt, feljelentettem, és hallottam ahogy a cb-n bemondják ki a tulaj, internetre fel, telefonszám + cím megkeres,
kocsiba be, másnap odamentem egyedül, ott állt az autó a címen, rléálltam, felhívtam a tulajt, felkészültem a legrosszabbra, de nem 200 kiló hús jött le, hanem egy 60as nénike, aki elmesélte hogy egész éjjel nem tudott aludni a bűntudat nélkül
megemlítettem neki hogy feljelentettem stb, már írtuk is a papírt

de amíg nem tudtam kivel állok szemben, kigondoltam, hogy névtelenül is ki lehet baszni vele, és akkor nincs csikicsuki, fenyegetőzés...
ode lehet menni pár emberrel de azok sem ingyen szaladgálnak, ugy kell megegyezni hogy ha fizet a pasi akkor kapnak ök is lovét, de még igy is lehet közben szivás attol függ mennyire van képben a kamionos

ok, szerencsére nem nálam van a gond, egyik ismerős jár most ilyen cipőben... nemtom mit fog csinálni 

fazek81
Nem kell leszarni! Ha van idegzeted hozzá akkor csináld. Ha nincs, akkor meg pénzed legyen megcsináltatni a kocsit.
De ne hagyd magad!
Nem kell leszarni! Ha van idegzeted hozzá akkor csináld. Ha nincs, akkor meg pénzed legyen megcsináltatni a kocsit.
De ne hagyd magad!
köszi a választ! tehát akkor gondolom érdemesebb inkább lesz@rni az egészet, mert sosem lesz vége és úgysem tudsz mit csinálni... 

NE KELJEN LEÍRNOM,HOGY MIT CSINÁLNÉK A GYEREKKEL .................
HA Ő VOLT VALÓBAN A HIBÁS AKKOR ELISMERTETNÉM,EZT GARANTÁLNÁM

HA Ő VOLT VALÓBAN A HIBÁS AKKOR ELISMERTETNÉM,EZT GARANTÁLNÁM

jahh megnyertem a pert, de mái napig nem állították vissza a bónuszosztályomat a karambol miatt, tehát folyt. köv.
fazek81
Az ilyen esetben pereskedhetsz. Nekem volt egy ilyen szitum. Elismerte, azután meg nem. 3 évig pereskedtem. Egy nagy szívás az egész.
Az ilyen esetben pereskedhetsz. Nekem volt egy ilyen szitum. Elismerte, azután meg nem. 3 évig pereskedtem. Egy nagy szívás az egész.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!