Cikk: Így b.sztak át Ebay-en

aktuális téma
 Így b.sztak át Ebay-en

Meghiúsult lámparendelésünk története, mindenki okulására - avagy külföldön sincs kolbászból a kerítés. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
morgabe1
2011. december 19. 22:58
Usa lehet 1hét ha repülövel kapod a cuccot,de az qva drága postázás lenne. Ha hajóval jön az 1 hónap minimum.
Kina is ennyi. De a repcsi lehet akár 2-300EU is ha nehéz vagy nagy méret.
boci2108
2011. december 19. 22:57
Egyik srác nem rég rendelt egy erősítőt ebay-ről.
meg is jött. eladásra volt összegányolva.
30másodperc után leégett mert hiányzott a belsejének negyede.
Milan E46
2011. december 19. 22:29
Egy kérdés: amerikai ebayről mennyi az átfutási idő mire kézhez kapom a cuccot?
Ott is 4-5 nap mire megkapja az eladó a pénzt és 4-5 nap mire ideér a cucc, vagy több idő?
Milan E46
2011. december 19. 22:26
Aztaq...
Ez nem semmi.
Én hasonlóképpen jártam, egy futóművet vettem, ugyanígy vadonat új, lóvé elment, persze sima utalás, megkapták, onnantól krzdve semmi, hanem 1-2 hét múlva már el sem lehetett érni őket.
Kiderült hogy valami nagy szélhámos bandába botlottam bele, egy ismerősöm olvasott róluk.
Ez úgy emlékszem 130 eurós történet volt, itt is a tehetetlenség a a legrosszabb...

Viszont egyszer volt egy kellemes meglepetésem, erősítőt vettem egy magánembertől, ami 3 hónapra jött meg, totál lemondtam róla mert ugyanígy nem válaszolt semmire, erre egyik este jön a futár... hát mondom ez mi a sz@rt akar... kibontom, csak pislogtam
Sajnos ez ilyen, én már úgy vagyok vele, hogy amit elküldök pénzt akár paypallal, arra egyben keresztet is vetek, így nincs pofára esés, ha nem jön.
M-optik
2011. december 19. 22:09
ez előfordul sajnos,elvileg ha paypallal fizetsz akkor bármikor feltudod jelenteni,csak mint láttam írtad,hogy valami volt vele.Én már nagyon sok mindent vettem és lekopogom,hogy eddig minden ide ért,és voltak köztük drága dolgok is,árat nem szeretnék írni,de ha annyit írok,hogy eredeti 21-es audi Q7 S-line felni gumival,akkor sejthető,hogy nem olcsó darab,most az előző rendelésemnél pedig ingyen kaptam a BMW-be egy fekete első hűt rácsot,ami 18 ezer ft-ba kerül,rendeltem két szárnyat és mondtam,hogy kéne még egy rácsi is E92-be és megjött a csomag,látom benne van a rács isés pedig csak a 2 szárnyat fizettem kimeg most egyik barátom vett a telefonjába kijelzőt,kínából jött azt hiszem,de az ebayon volt,és nem jött meg neki a csomag egy hónapja,aztán írt neki,hogy mi van,küld egy másikat azt mondta és megkapta mind a két csomagot valami 2 hét késésselszóval azért vannak becsületesekmondjuk egyszer én is jártam úgy,hogy rendeltem egy hátsó lámpát még az előző kocsimba,és nem jött meg 2 hét után,ráírtam mi van,azt mondja el lett írva a cím,megnéztem és nem volt elírva,írtam neki,hogy nem szeretnék semmi botrányt ez miatt,pár napra rá csöngetnek,hogy csomagot hoztak és megjött a lámpa
Vivien
2011. december 19. 15:51
Szomorú a történet de sajnos hasonló dlgokért nem kell az ebayig elmenni itthon is találunk hasonló eseteket

Más: Valaki nem tudna nekem segíteni? Autót kellene felrakni az ebay-re eladásra. Priviben várom azt aki tudna segíeni!
Secu
2011. december 19. 15:23
Sajnos asszem aki régóta eBay-ezik mindenkinek van egy negatív sztorija, a németeket én sem bírom, de az amerikai-angol-kínai vonalon még 400tétel után sem volt gondom, volt, hogy sérülten érkezett a cucc, de kapásból jött helyette az új, nem szarakodnak. Szigorúan PayPal
DanS
2011. december 19. 15:03
kellemetlen,de szerintem sokan jártunk már hasonló képpen :S

kisértetiesen ilyen történetem volt pár éve,az istennek nem akart pénzt visszafizetni,akkor név alapján ki lett nyomozva(neten) az otthoni telefonszáma hétköznap este felhívtuk elmondta neki,h pár nap és indulok hozzá ki,úgyhogy vissza fogja fizetni személyesen nekem az árut,pk-val az útiköltésgemet és a hote szállásomat is,és a barátiamnak is,érdekes módon megjelent a pénz még azon a héten a számlámon.

tény,h a német szarba se nézi a keleteurópait,de fél töllük mint a tűztől,ez nem számít fenyegetésnek,csak a tények lettek közölve(egy blöfföt is megér,akár)
Quad
2011. december 19. 14:40
Küldtem egy levelet az e-mail címedre!
ujratoltve
2011. december 19. 14:37
Hello, Esetleg irj Privatban hatha tudok segiteni, igaz mar weleg sok idö telt el... de hatha.
zsirocska
2011. december 19. 13:38
aztakurva...
Egy banki utalásról van bizonylat nem? Ez már nem Ebay-re tartozó tranzakció, annál tovább kéne menni. Az említett bank ahonnan az utalás megtörtént igazolni tudja hogy az összeg elutalásra került az "xy" tulajdonában lévő bankszámlaszámra.
Ellenben ő nem tudja igazolni hogy a terméket elküldte a részedre...vagy nem?
Chrome
2011. december 19. 13:36
énis várok szerdán haza karácsonyi ajándék a családnak barátoknak:D félek hogy a passatba nem fog beférni xd csocsoasztal meg a faxom
morgabe1
2011. december 19. 13:34
Beszéljen csak magyarul is!
Tudja hogy ha magyar szór hall mennyire messze kell szaladni hogy ne hallja...

Amugy meg ez olyan beidegzödése a nyugatiaknak mint nekünk a keletiekkel!
Ha valaki román rendszámú autot lát az autopályán integetni hogy állj meg gondolom tudja mindenki mit kell tennie... Hivni a rendörséget!
Pedig ott is a lakosság 1%-a csak az ajjanép,a többi rendes ember. Csak sajnos az az 1%-al találkozunk a legtöbbet.
Ezért ha román rendszámot lát valaki egyböl elutasitóbb mint más állambelivel.
Németek is igy vannak vele.

Amugy is olyan ronda ez a chrom ledes lámpa... Jó lesz abba FK is! Az enyém meg nem eladó, és nem mondom meg hol szoktam parkolni!
boriszgolf
2011. december 19. 13:34
léptemebay legyen veletekmost is várok 4 csomagot 7vége mindig vásárlos
Chrome
2011. december 19. 13:29
legjobb énis igy fogom csinálni mindenképpen
Chrome
2011. december 19. 13:28
én általában online bankozok...legjobb.... ott fizetek mindent... és azzal csak ugy tudsz utalni hogy van egy chip amit ha odatartasz a monitorhoz generál egy pár számot.... és azt kell beirni.... nem bonyolult viszont kva jo törhetetlen:) kártyám itthonrol nem is viszem nagyon sehova max ha tudom hogy most asszony akar ruhát venni:D de akkor lekopik rola még az atyauristen is
boriszgolf
2011. december 19. 13:25
nekem is magyar a bnöm.most jön gyerek kap szép angol utlevelet es meg nem tudom h csak angolt beszéljen vagy mást is
Chrome
2011. december 19. 13:24
énse keresem elvagyok nélkülük ritkán hazamegyek viszek egy kis ajándékot jol bepálinkázok bulizok egy jot puszi puszi azt vissza azt élem itt a saját kis életem barátnöm magyar szoval beszélgetni nem fogok elfelejteni többi meg kutyát macskát nem érdekli
boriszgolf
2011. december 19. 13:23
paypalba nem vagyok biztos h ha lehuznak vissza adja de bankok igenitt biztos .volt rá példa söt ök szolnak h valaki probálkozik többet vásárolni rögtön és mar csörögtek is.
Chrome
2011. december 19. 13:20
azabaj ezzel hogy lusta vagyok megvárni mig átmegy a paypalra a pénz inkább kifizetem egyböl számlára mer az még +3nap paypalen meg nem szeretek nagyobb összeget tartani mert nem 1 jó hackert ismerek.....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 88 találat 5 oldalon