Cikk: Így b.sztak át Ebay-en

aktuális téma
 Így b.sztak át Ebay-en

Meghiúsult lámparendelésünk története, mindenki okulására - avagy külföldön sincs kolbászból a kerítés. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
fakukac
2011. december 19. 11:57
Igen, a paypal-t tudom én is mindenkinek ajánlani a fizetésre!
Quad
2011. december 19. 11:56
Én is többször rendeltem már, és sosem volt gond.. és itt sem az Ebay-jel volt a baj. Csak jóbarátaink - gondolom direkt - addig elhúzták a dolgot, hogy már k.rvára ne tudjak semmit csinálni. Egy 99.4%-os pozitiv rate-tel rendelkező cégtől azért másra számít az ember.,
boriszgolf
2011. december 19. 11:55
csak mert magyar vagy azert csinaltak ilyet.ha nem ott élsz ilyen nem lehetséges.lassan reggelit is ott veszek
Master 14
2011. december 19. 11:54
En angolba laktam egy darabig,oda rendeltem az ebay.co.uk-rol.vagy 30 rendelesen vagyok tul,egyszer egy 5ezer forintos auto legszuro olajszuro keszlet nemjott meg vagy 2 honapon keresztul,irtam ebaynek costumer protection az ebay kuldte is vissza a penzt.
persze a dolog paypalon keresztul zajlott.mindenkinek csak ajanlani tudom.sajnalom a negativ tapasztalatot.
fakukac
2011. december 19. 11:53
Múlt héten rendeltem megint én is az USA-ból, egy számomra "ismeretlen" eladótól, volt bennem ismét félsz, de minden rendben ment, csütörtökön kifizettem, és hétfőn hajnalban már Magyarországon volt a csomag...
Chrome
2011. december 19. 11:52
azért szerintem még mindig jobb mint a vatera:D emgbeszéled alul kommentbe azmeg leüti háth enyni erövel elmehecc piacra is:D
fakukac
2011. december 19. 11:50
Ezért van bennem is mindig a félsz, hogyha kintről rendelek..... :(

Amúgy az egyik ismerősömnek most a napokban vettünk ilyet, itthon, már az autóban is van!
Chrome
2011. december 19. 11:48
engem is vertek már át ebayen:D ez normális:D licitáltam megnyertem vicc összegér.....kifizettem nem küldte nem csinált semmit irtam neki hiába.... stb... support meg elég gáz... bár nekem kb ez több mint 200 termékböl 1szer történt meg :)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 88 találat 5 oldalon