Cikk: Így b.sztak át Ebay-en

aktuális téma
 Így b.sztak át Ebay-en

Meghiúsult lámparendelésünk története, mindenki okulására - avagy külföldön sincs kolbászból a kerítés. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
TaaT
2011. december 19. 12:38
ez most off de haver olyan embertől akar nyomtatót venni a prohardver-ről akinek 3pozitív és 2 negatív értékelése van
bubu6
2011. december 19. 12:37
Nem akarok kioktatni senkit de ha paypal-en keresztül fizeti az ember a dolgokat arra még a pyapal is garanciát vállal és így ebay és paypal által is le van védve az ember! És a paypal teljes visszatérítést ígér! Én már egyszer kaptam tőlük! ÚH Tessék így használni!
Kere
2011. december 19. 12:33
Szerencsémre, még 1x sem jártam pórul az e-bayen. De hallani hallottam már én is hasonló dolgokat
phireone
2011. december 19. 12:30
Fura dolog ez, nekem több mint 270 rendelésem van az ebay-ről, (van köztük olyan is mikor 3db Nintendo wii-t vettem németektől), soha nem volt ilyen gondom...

Bár én csak paypal-al vagyok hajlandó fizetni, és én a 99.4es feedbackre már nagyon húzom a számat, általában akkor már meg is nézem, hogy miért annyi, kinek mi volt a baja stb.

sokkal jobban megbízom az ebay-ben mint pl egy fórumos adok-veszekben ahol semmi garancia nincs, se feedback se semmi...

Gaben
2011. december 19. 12:23
Ilyenkor tisztában kell lennie a rendelőnek is, hogy milyen postai szolgáltatással rendeli! Mert van érték garanciás! Persze drágább de törékeny cuccnál, ha még ezzel a móddal is olcsóbban kijön mint itthon venné az ember, akkor nem árt ha még többet szán rá mint hogy sima postai küldeményként adják fel.
Gaben
2011. december 19. 12:20
Az tény, ebből lehet okulni, de én tuti nem utalnék privát számlára, ha előtte nem rendeltem volna tőle gond nélkül cuccokat.
Ebay-el szemben van egy kínai oldal alibaba.com (nem reklámnak szánom), az annyival jobb mint az ebay, hogy ott a kereskedő/eladó csak akkor kapja meg a pénzét ha én megkaptam az árut és tényleg azt kaptam amit rendeltem. Ez valóban így működik, egyszer rendeltem szoftvert, persze hamis volt (tisztára mint az eredeti csak a kulcs volt használhatatlan, n1 kínai másolat), még vissza se kellett postáznom, reklamáció után 4 nappal vissza is kaptam a pénzem.
IMREBURGUC
2011. december 19. 12:17
hát ez már okozott volna egy pár álmatlan éjszakát
Holley87
2011. december 19. 12:13
Sajnos nekem is volt már rossz tapasztalatom e-bay el kapcsolatban . Rendeltünk egy első-hátsó lökhárítót ami meg is érkezett, de az egyik repedt volt . Felvettük a kapcsolatot a céggel, akik nagyon segítőkészen azt mondták, hogy küldjük vissza és kicserélik. Nahát azóta sehol semmi. Egy 90.000 es lökössel be lettünk húzva. Se az E-bay nem tudott mit tenni az ügyel kapcsolatba se mi. És még csak negatív értékelést se tudtunk adni. :
Gyuszo
2011. december 19. 12:12
Eddig összesen 6 rendelés Hongkongból, Németből, Angliából.... és semmi gond.
Érdemes e-mailezni az eladóval minden esetben.
Quad
2011. december 19. 12:10
IMREBURGUC
2011. december 19. 12:09
én is rendszeresen rendelek az ebayrol eddig két alkalommal volt gond nem nagy összeg csak bosszanto. főleg akkor ha egy szo se esik arrol hogy a termék hibás csak akkor derul ki amikor kibontod és jössz rá hogy használhatatlan!! de már ért kellemes meglepetés is , hirdeti hogy impact lk erősitő a fényképen meg hc tipus van gondolom fogalma sem volt mit árul. igazam lett megjött a csomag es az lk erősitő helyett hc tipus jött (ez sokkal jobb !!!) ugy hogy itt én jártam jobban
Chrome
2011. december 19. 12:08
igen ezek tanulságos dolgok szerintem azért joltette hogy megírta
TaaT
2011. december 19. 12:07
Quad arra akarta felhívni a figyelmet hogy 3hónapon belül mindenféleképpen le kell zárni az ügyet különben utána már semmit sem lehet tenni... legalábbis nekem ez jött le az irományól...
Chrome
2011. december 19. 12:05
vannak ilyenek mindenhol itt kint nem 1 barátom inkább rá se néz az ebayre meg ami drágább nem itt veszik hanem boltba rendeltetik bár nekem ebayyel csak jo tapasztalatom van én gumit a kocsira (mindig4et) meg számitogépeket meg telefonokat is vettem már és mind nagyobb összegű volt és gondnélkül... .
Quad
2011. december 19. 12:03
Hát, konkrétan erről az egy esetről van szó, erről pedig jót nem tudok írni. Na jó, lehet a végére odafirkantom ezt, bár nagyon csalódott vagyok
fakukac
2011. december 19. 12:00
Master 14
2011. december 19. 12:00
Kar h azt nemirtad bele a blogba hogy azert van boven pozitiv tapasztalat is...mert ez igymost tisztan ebay lejaratasnak tunik.
Chrome
2011. december 19. 11:59
énis ígyvagyok vele
Chrome
2011. december 19. 11:58
paypal biztonságosabb.... ez igy igaz... én hong kongbol vettem pár ledet haverom a6osába és megjött több mint 4 hét volt de megjött:D nagynéném rendszeresen vesz onnan csizmát
streetvand
2011. december 19. 11:58
Én PayPal-al jártam hasonlóan "viccesen"...Igaz nem volt kedvem nevetni a poénon, főleg, hogy az összeg "kicsit" nagyobb volt. Lett belőle rendőrségi, stb ügy....De pénzt azóta sem láttam belőle
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 88 találat 5 oldalon