Cikk: Így b.sztak át Ebay-en

aktuális téma
 Így b.sztak át Ebay-en

Meghiúsult lámparendelésünk története, mindenki okulására - avagy külföldön sincs kolbászból a kerítés. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
boriszgolf
2011. december 19. 13:20
ahol én vagyok ritka cég 4 magyar van de mind normális.de nem keresem a magyarokat.1iket ismerem 15eve igy azert mas nagy részük pont olyan mint otthon azert nem küld senki oda csomagot seitt meg ha 2napra nem jön meg bocsánatot kér.vissza csere is siman ment mindig irtam h elkültem meg aznap feladta ö is ujra
Chrome
2011. december 19. 13:18
tény hogy elég suttyók a németek /sok német de ök is azért mert már félnek a balkáni népektöl..... lásd török..... lassan több van belöle mint németböl....
_tRebroN_
2011. december 19. 13:17
Paypalon keresztül fizess akkor nagyon nem érhet meglepetés
Chrome
2011. december 19. 13:14
igen ez ismerös:D nálunk a cégnél ahol dolgozom jött 2 magyar ott azért mégse megy el mellette az ember csak köszön meg megkérdezi hogyvagytok meg mi a faxt kerestek itt.... nah két joképességü biztonsági ör jött 2xer beszéltem velük és majdnem sirtam én azthidtem hogy többet keresek meg mittudomén...... éjjel nappal sírtak hogy nekik menynire rossz pedig kaptak céges autót szállást plusz még fizetést mellé..... nemértem az ilyeneket bár a melot se birták nem beszéltek 1 szot se hamar kirugták öket.... de szerencsére vagyunk még 4an akik azér nagyon piros pontosak a cégnél... de gondolhatod azért ez milyen fényt vet ránk.....
phireone
2011. december 19. 13:07
Németektől legritkább esetben rendelek, pont a lent említettek miatt, nekem nincs kedvem kérni külön, hogy ugyan legyen már olyan kedves és küldjön MO-ra, vagy szerezni német ismit erre...

ha nem tudom beszerezni az angoloktól, amcsiból vagy kinából akkor bassza meg a kutya inkább nem is kell...

pl pont ma kaptam egy csomit kínából, olyan szinten patentul csomagolva a 20 db g9 égő, hogy azt tanítani kéne...

mondanom sem kell, hogy a 20 került annyiba mint boltba kb 3...
boriszgolf
2011. december 19. 13:02
van megoldás ha magyarokat látsz, másik oldalra mészvan néhány fontos kérdésük ha nem.van cigid ?tudsz munkát ?mennyi pénzed van?ja és angliába magyar az vagy lengyel vagy románcsak nagyon öregek tudják h van magyaristan is .
Quad
2011. december 19. 13:00
Nagyon jól összefoglaltad, 90% hogy ilyesmiről lehet szó. Még annyi, hogy én is Paypallal akartam fizetni, de a rendszer valamiért nem engedte, mindig hibát írt ahhoz a cikkhez, mikor checkout-olni akartam vele. Ezért maradt a bankkártya, ráadásul céges, hogy még nagyobb legyen szívás.

Szóval többszörösen elQrt történet ez sajnos
Gyuszo
2011. december 19. 12:59
bocs, mármint ebay-re gondoltam
Gyuszo
2011. december 19. 12:58
erre mondtan anno a mail is.
simán meg lehet a többség eladóval beszélni, hogy küldjék neked Mo-ra. A legutóbbi vásárlásomnál kemény +1 fontba került az, hogy Magyarországra postázzák.
Chrome
2011. december 19. 12:58
sajnos ez igy igaz én itt a közeli városba sokat szoktam járni mert pókoknak megyek kajáér meg ilyesmi.... meg ha csak este sétálni támad kedvem aszonnyal... és a főutcán eddig 2xer láttam kéregetőket de az mind a 2 esetben magyar volt ! magyarul is beszélt! meg egyszer láttam ordibálokat tipikus hordát..... rézbörü honfitársaimbol....
Chrome
2011. december 19. 12:56
meg erre van egy jó megoldás szerezz egy német baráton a cset.déén aztán vele vetesd meg ö meg majd elküldi vagy mágjbbb ha van magyar ismerösöd kint vele veteted meg ö meg elhozza:D
morgabe1
2011. december 19. 12:53
Nem küldenek sokan balkánba.

Ha mobile-n autot nézel és felhivod a németet hogy érdeklödj, és megtudja hogy magyar vagy rögtön leteszi a telefont.

Ez azért van,mert sok honfitársunk eljátszotta a bizalmukat a trükközésekkel,igy távol akarják tölünk magukat tartani. Bennünket nyugaton a guberálásról, lopásról és a trükközröl ismernek meg.
Freeee
2011. december 19. 12:50
igen a németek ilyen dinkák! tudod felsőbbrendű faj
phireone
2011. december 19. 12:47
ez nem azért van mert TE magyar vagy...
ez azért van mert a postás magyar...

Sajnos magyarországon még mindig rengeteg csomagot nyúlnak le a postán, gondolom sokan beleuntak és inkább nem küldenek ide soha...

az olaszok is így jártak :D
szocsmate
2011. december 19. 12:47
morgabe1
2011. december 19. 12:44
Az elsö részéhez annyit,hogy ezt a hátsó In.Pro lámpát nem lehet már beszerezni. Angliábol ismerösöm rendelt ilyet csak feketét mint nekem van, fél éve ki is fizette weboldalon és azóta se tudják beszerezni. Mástol is hallottam hogy MK2-es focusra a ledes indexes nincs,csak az izzos válozat,amit nem az in-pro gyárt.

A licites cégekre igaz az elérhetetlenség!
Vaterát probálta már bárki is elérni?!
Egyszer a bahajtójukkal szerettem volna beszélni,mert tulszámláztak, és csak levélben sikerült. Nincs is telefonszámuk csak fax!

Az eladó pedig 3 hónap után nem fog visszautalni,mert az ebay szabályzata ahogy a minösitéseket is korlátozza... Csak baypal-al fizetek mindig, igy a biztos. Ott is sok a bevándorló, lehet épp egy törökkel levelezgetsz németül...

Én az esetet együttvéve úgy gondolom,hogy a lámpa hiánycikk, igy hitegették az eladót is. MAjd eltelt a 3 hónap,és onnantol lesz.rta az egészet. Mivel tudja hogy nincs értelme pereskedned másik országbol nem is foglalkozik vele. Ebay se, Ö mindent rendben csinált. 3 hónap eltelt, jogi osztály biztos átnéze, ennyi.

Tanulság: MO-t sz.rba se nézik.
szocsmate
2011. december 19. 12:44
Ebay-es rendeléssel volt még év elején nekem is egy kalandom. Mikor építettük a mercibe az air-t amcsiból rendeltem kompresszort. Dual-t rendeltem, fizetés, postázás gond nélkül lezajlott. Ám de mikor mentem a csomagért az Orczi térre a vámosokhoz, vámolás után bontottam ki a csomagomat jött a meglepetés. Hanyag csomagolás miatt az egyik kompresszornak letört a hengerfejéről a csonk...Nevetséges volt a csomagolás, egymásba volt fordítva a két kompresszor úgy, hogy egy zacsiba voltak csak beletéve, alul semmi, felül egy légbuborékos zacsi, két két oldalán meg egy picike hungarocell csík...vicc. Első dolgom volt, hogy csináltam róla gyorsan több képet. Mikor hazaértem írtam az ebayen keresztül az eladónak egy levelet amiben leírtam, hogy köszönöm a gyors postázást, de sajnos a hanyag csomagolás miatt megsérült az egyik.
Megnéztem az értékeléseit, közel 3000 pozitív és talán 1 negatív ha volt.
Gondoltam felajánl egy másik hengerfejet olcsón, vagy esetleg elpostázza saját költségére. És itt jött a kellemes meglepetés. Kérdése csak annyi, volt, hogy a másik kompresszornak nem lett-e baja, vagy elég ha csak küld a sérült helyett egy másikat.
Így az lett a vége a dolognak, hogy küldött saját költségére egy teljesen új komplett kompresszort, és a sérültet pedig vissza sem kellett küldenem.
Kellemesen csalódtam, ilyet melyik magyarországi cég csinált volna...?!
TaaT
2011. december 19. 12:39
ez a németeknél jellemző ahogy észrevettem eddig, osztrákok rugalmasabbak ilyen téren
IMREBURGUC
2011. december 19. 12:38
még azt nehezményezem hogy kinnt egyesek nem hajlandoak magyarra postázni még ha 100% os vagyok akkor se!! még ha előre kifizetem postával egyutt akkor se!!!mi ez ha nem hátrányos meg kulönböztetés?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 88 találat 5 oldalon