Magyar közlekedési "kultúra".
aktuális téma

Van egyáltalán ilyen???
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ht nemtudom srácok de a digoknál németeknél miért nem (autopályárol vanszó)csinálják ugy mint nállunk szerintetek

Mondjuk én nem mondom, hogy soha nem csinálok olyat, mait Te "tanításnak" nevezel, de nem a 70 éves papival, meg a bevásárlóMarutis anyuval, henm pl a nyikhaj kis köcsögökkel, akik úgy érzik, hogy csak addig kell használni az indexet meg a tükröt, amig megkapják a jogsit...
És ha meg akarom mondjuk előzni, hirtelen megatlálja a gázpedált... De csak akkor...
Na az ilyet hadd oltsam már úgy, haogy szeretném...!!!
És ha meg akarom mondjuk előzni, hirtelen megatlálja a gázpedált... De csak akkor...
Na az ilyet hadd oltsam már úgy, haogy szeretném...!!!

Dénes
2004. december 02. 14:58
Én VOLÁNOS leszek, BKV más "üzletág"...
Persze elhiszem, hogy neked mentek, miért ne hinném?
Van ilyen sajna, de azt hiszem a buszosok csinálják a legkevesebb balesetet...
Amúgy jó kis fórumot indítottam el...

10 én kapok casht

Ilyenekhez kellene nekem egy tuninghókotró... Asszem rendet raknék...

Soha többet szélső sávban parkolók..., 20szal szopatók...

Soha többet szélső sávban parkolók..., 20szal szopatók...

konkrétan nem a dudálásra irányult a kommentem
sztem a tanárkodás határán kívül esik a dudálás és a mutogatás. még talán a villogás is, bár ez határeset, helyzetfüggő
de a betartás, feltartás, leszorítás, satuzás, letolás, az már tanítás...
egyébként budapesten elég sokat közlekedem, évi 40e km kb.
szal tisztában vagyok az emberi hülyeség határtalanságával, és azzal, hogy az emberek kurvára nem figyelnek egymásra. pl minek dudálsz le egy 70éves öregembert? azért mert bénázik... de látod, hogy vén! sokan nem látják, mert nem figyelnek. berobban a pályán bárki mögé, és nyomja a refit. én kamiont előztem 140nel, és mögöttem villogott a paraszt, mert ő 145-tel jött. belémmászott, tolt... elengedtem, majd kimentem mögé, és 160nál rávillantottam kettőt, erre elkezdte nyomni a gázt, 180nál azért maradtunk le, mert a barátnőm mondta, hogy ennyi elég, és az autó se megy sokkal többet :D
de minek nevelni a másikat..
sztem a tanárkodás határán kívül esik a dudálás és a mutogatás. még talán a villogás is, bár ez határeset, helyzetfüggő
de a betartás, feltartás, leszorítás, satuzás, letolás, az már tanítás...
egyébként budapesten elég sokat közlekedem, évi 40e km kb.
szal tisztában vagyok az emberi hülyeség határtalanságával, és azzal, hogy az emberek kurvára nem figyelnek egymásra. pl minek dudálsz le egy 70éves öregembert? azért mert bénázik... de látod, hogy vén! sokan nem látják, mert nem figyelnek. berobban a pályán bárki mögé, és nyomja a refit. én kamiont előztem 140nel, és mögöttem villogott a paraszt, mert ő 145-tel jött. belémmászott, tolt... elengedtem, majd kimentem mögé, és 160nál rávillantottam kettőt, erre elkezdte nyomni a gázt, 180nál azért maradtunk le, mert a barátnőm mondta, hogy ennyi elég, és az autó se megy sokkal többet :D
de minek nevelni a másikat..

Azért azt mondom, hogy az én esetemben szó nem volt erről... Ha a BKV-s ehylszínelő is nekem ad igazat, az szerintem sokat elárul. És pl én se azt mondatm, hogy minden BKV-s köcsög, hanem, hogy én spec találkoztam már ilyennel. Egyébként van nekem is haverom akinek trolit vezet az apja...

..én ilyenkor vagyok annyira pszihopata, hogy finoman meglököm (csak óvatosan)!
hidd el egyből leparázza a helyzetet, mert látja , hogy nem fosol!
le fog húzódni!

Egyébként az ilyen satufékes, büntetős nekem új. Tényleg nagy baromnak kell lenni hozzá!
itt vagy még matyi
??

??

Zsír, akkor csak hogy tisztázzuk én sose veszélyeztetek senkit! a villogást is csak figyelemfelhívásra használom, nem anyázásra.
...csak hogy nehogy elkiabáljunk egymás mellett
Na szép napot mindenkinek, jó utat!
...csak hogy nehogy elkiabáljunk egymás mellett

Na szép napot mindenkinek, jó utat!
Na ezért az az álmom, hogy legyen egy UAZ-om, meg rajta egy ütős gallytörő! Azt csak át kell festeni egy balhé után.

Ez teljesen jogos. És itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elküldjem a jó kurva anyjába azt az audi 80-ast, és haverját egy hármas (?) golfot, aminek a kis villogó kék cápauszonya volt hátul. Hátha stylingosok... Mentem egy Ford Mondeo kombi után, láhgymányosiról le, már majdnem Auchan, még kétsávos, és sok lámpa. A fordos ment volna (én is de én mögötte voltam, meg már láttam, hogy ezek gyökerek...) a két szarházi egymással dumálgatva egymás mellett 40-el. A Mondaós srác rávillantott, erre a golf megindul, majd nyom egy baszott nagy büntetősatut, majdnem crash.... Aztán az Auchan-ig 20-al egymás mellett, mutogatva, és jókat röhögve milyen kemény arcok. Na ezeknek vágnám le a térdét, fax.
és igen, én is voltam már így! siettem, és értetlenül álltam az előtt, hogy ennyi hülye bamba láma van az utakon
de akkor se kezdek emberkedni! ;)
ha sietek, és feltartanak, akkor nem pazarlom arra az időt, hogy nekiálljak még kibaszni a másikkal! ha sietek, és végre el tudok menni a hülyéje mellett, akkor elmegyek és ennyi
szerintem aki letolja a másikat, és nekiáll tanítani, az nem siet, hanem egy fasz. ha meg nem siet, és látja hogy mindjárt mehet tovább, ne tanítson.
de akkor se kezdek emberkedni! ;)
ha sietek, és feltartanak, akkor nem pazarlom arra az időt, hogy nekiálljak még kibaszni a másikkal! ha sietek, és végre el tudok menni a hülyéje mellett, akkor elmegyek és ennyi
szerintem aki letolja a másikat, és nekiáll tanítani, az nem siet, hanem egy fasz. ha meg nem siet, és látja hogy mindjárt mehet tovább, ne tanítson.
ne haragudj, de most pont te adod elő itt magad önkéntes tanárnak!
mindannyian közlekedünk elég sokat és tudod az ember nem mindig tudja elviselni a töketlenkedést (hangulat függő nálam)!
igen el-el nézem, hogy kijönnek elém, de amikor, épp egy olyan pillanatomat kap el (amiről persze ő nem tehet) én is beállok a többi "paraszt" közé és nyomom a dudát!
..te vagy valami halvérű emberke lehetsz, vagy tized annyit járod, mondjuk a fővárost!
nem kötekedni akartam ezzel a commentemmel, de kb úgy adtad itt elő az "okos, megfontolt" embert, mintha te egyszer nem dudáltál volna le senkit!
PEACE

mindannyian közlekedünk elég sokat és tudod az ember nem mindig tudja elviselni a töketlenkedést (hangulat függő nálam)!
igen el-el nézem, hogy kijönnek elém, de amikor, épp egy olyan pillanatomat kap el (amiről persze ő nem tehet) én is beállok a többi "paraszt" közé és nyomom a dudát!
..te vagy valami halvérű emberke lehetsz, vagy tized annyit járod, mondjuk a fővárost!

nem kötekedni akartam ezzel a commentemmel, de kb úgy adtad itt elő az "okos, megfontolt" embert, mintha te egyszer nem dudáltál volna le senkit!
PEACE

Dénes
2004. december 02. 14:40
ja, és van nekik egy olyan, hogy menetidő, és azt is illene betartaniuk... És mivel a sok paraszt még véletlenül se engedné magaelé a buszt, kénytelen besorolni, még úgy is, hogy a tisztelt autósnak, esetleg fékeznie kell egy kicsit...

félreértés ne essék, egyáltalán nem tartozom a nyugodt vezetők közé!
csak nem kezdek el emberkedni! ha pl bevágnak elém, vagy nem érdekel, vagy visszaelőzök, de akkor igyekszem olyan manővert alkalmazni, hogy észre se vegye, de már előtte járjak! ;) nem kezdem el leszorítani, vagy befurakodni... csak megelőzöm úgy hogy észre se vegye, ne tudja lereagálni! utána az idegességemből pedig egy mosoly lesz, és rájövök hogy ez télleg egy fasz volt, és hogy nekem van igazam. ennyi elég ;)
csak nem kezdek el emberkedni! ha pl bevágnak elém, vagy nem érdekel, vagy visszaelőzök, de akkor igyekszem olyan manővert alkalmazni, hogy észre se vegye, de már előtte járjak! ;) nem kezdem el leszorítani, vagy befurakodni... csak megelőzöm úgy hogy észre se vegye, ne tudja lereagálni! utána az idegességemből pedig egy mosoly lesz, és rájövök hogy ez télleg egy fasz volt, és hogy nekem van igazam. ennyi elég ;)
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
nehéz is lenne, mert minimum két sáv van a nagyobb utakon!
egyirányú utcában meg nagyon nem lehet előzgetni (bár ez is kivitelezhető
...amúgy nagyrészben egyetértek veled!