Magyar közlekedési "kultúra".
aktuális téma

Van egyáltalán ilyen???
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ha te 90-el emberkedsz az autópályán, akkor aki 110-el megy utolér és megelőz, és hirtelen bevág a mögötte 160-al közlekedő elé!!! És gyorsítani nem fog, már miért is gyorsítana??!!
Csak balesetveszélyt kreál!!! Végül is az semmi!!!

Szarnék a sok köcsögre aki a ködlámpájával károsítja az egészségemet, ha lehúzódna oda, ahol a helye van, a külső sávba! Azthiszik ha a megengedett legnagyobb sebességgel közlekednek akkor feltarthatják a sort. Sajna nem ismerik a kreszt, és nemtudják, hogy a gyorsabban haladót el kell engedni. Én most már gátlástalanul levillogok ledudálok mindenkit, aki nem veszi észre magát. A legtöbb paraszt amikor kerülöm jobbról és dudálok oda se mer nézni, csak mereven elölre figyel. Elvenném az ilyenek jogsiját. Egyből nem lenne annyi dugó meg baleset.
Nyáron leszarom ezt az egészet, mert nem közlekedek kocsival, csak ha nagyon kell, de ilyen trágya időben kénytelen vagyok.
Ja igen, a másik halálom amikor egymás mellett haladnak 60-al, nehogymár valaki véletlenül gyorsabban tudjon haladni. Nem 1 hanem 2 sort tartanak egyből fel.
Nyáron leszarom ezt az egészet, mert nem közlekedek kocsival, csak ha nagyon kell, de ilyen trágya időben kénytelen vagyok.
Ja igen, a másik halálom amikor egymás mellett haladnak 60-al, nehogymár valaki véletlenül gyorsabban tudjon haladni. Nem 1 hanem 2 sort tartanak egyből fel.
Pesze utána téged fog anyázni, meg elmeséli Istánhátamögöttbalra-alsón, hogy milyen neveletlenek a mai fiatalok...

Már elnézést, de ezzel nem értek egyet (majdnem cifrábbat mondtam).
Igenis 90nel fogok menni az autópályán (ha akarok), mert ott nem kell minden második bokornál lassítani 50re.
Igenis 90nel fogok menni az autópályán (ha akarok), mert ott nem kell minden második bokornál lassítani 50re.
Többet kéne járni külhonba, ahol ha rosszul viselkedsz az autópályán, akkor vagy egy erősebb autó, vagy a rendőr takarít le az útról!

Sajna scsak ez hat, az aggresszív nevelés! Ez kell a népnek!

A másik, hogy autópályán mi a fasznak kell 90-100-al menni???????
Aki ennyivel akar menni az takarodjon le az országútra!!!
Ne keltse a baleset veszélyes helyzeteket az autópályán!!!!
Sok embernek nagyon megkellen tanulni, hogy miként kell használni az autópályát!!!!!!!!

Aki ennyivel akar menni az takarodjon le az országútra!!!

Ne keltse a baleset veszélyes helyzeteket az autópályán!!!!

Sok embernek nagyon megkellen tanulni, hogy miként kell használni az autópályát!!!!!!!!

ezért kell engedni a nőket is vezetni kicsit sűrűbben :)
Nemtökmindegy, azt csak ládja szegény sötét futója, hogy "közeledik"!?
Az autópályán az okozza a gondot, hogy vannak olyan autósok, akik aszongyák: No mama, te má rég nem vezettél, lemegyünk anyádékhoz Bivajbasznádra!
És akkor itt kezdődnek a gondok, hogy vagy nem is tud vezetni, vagy csak nem néz tükörbe, vagy ha néz, akkor nem tudja eldönteni, hogy a mögötte levő 80-nal, vagy 150-nel jön!
És akkor itt kezdődnek a gondok, hogy vagy nem is tud vezetni, vagy csak nem néz tükörbe, vagy ha néz, akkor nem tudja eldönteni, hogy a mögötte levő 80-nal, vagy 150-nel jön!
A másik kérdés!
MIÉRT KELL AZ M7-ESEN A KÖZÉPSŐ SÁVBAN 120-AL MENNI????? AMIKOR TÖK ÜRES AZ ÚT ÉS NYUGODTAN LE LEHETNE TAKARODNI A SZLÉLRE!!!!!!!!!!

AKI MEG A VÁROSBAN JÓ LÁTÁSI VISZONYOK MELLETT HÁTSÓ KÖDLÁMPÁT HASZNÁL ANNAK MEG EL KELLNE TÖRNI A DEREKÁT!!!!
MIÉRT KELL AZ M7-ESEN A KÖZÉPSŐ SÁVBAN 120-AL MENNI????? AMIKOR TÖK ÜRES AZ ÚT ÉS NYUGODTAN LE LEHETNE TAKARODNI A SZLÉLRE!!!!!!!!!!

AKI MEG A VÁROSBAN JÓ LÁTÁSI VISZONYOK MELLETT HÁTSÓ KÖDLÁMPÁT HASZNÁL ANNAK MEG EL KELLNE TÖRNI A DEREKÁT!!!!

az nem is kaphat (elvileg:) )
Dénes
2004. december 02. 12:35
Így van, he-he!!!
Aki meg nem látja az autókat tompítottal, az jogsit se nagyon akarjon szerintem...

Igen olyan kurvára látnak hoyg neked mennek, mert nem látnak a lámpádtól, mert vakít főleg nappal. Na meg még a fényszóró nappali használata ami kell.
A multkor vmi jófejsrác meg akart vakítani a hátsó ködlámpájával (gondolom az első is égett). 5 perc után meguntam, és adtam neki. Csak 15 másodpercre kellett fölkapcsolnom az első ködlámpát, meg a refit. Tudom, nem szép dolog, de akkoris megéérdemeelteee!

Ne lábatlankodjál itt hééééé PÖÖÖÖRRRRÖÖÖÖGGGJJJÉÉÉÉÉ

jobban látnak ha a refi is ég....
de a fenyőfát kő' csak kivilágítani, ha karácsony van, az autóra elég a tompított is...
suk buznyák feleslegesen ködlámpázó, meg xarul beállított fényszórós

de a fenyőfát kő' csak kivilágítani, ha karácsony van, az autóra elég a tompított is...
suk buznyák feleslegesen ködlámpázó, meg xarul beállított fényszórós
kicsit sok lett a bold, elbasztam sorry

Hát továbbra is a kedvenc vesszőparipa:)
MI A FASZÉ' KELL MINDENKINEK A BELSŐ SÁVBAN 70-EL MENNI KÜLTERÜLETEN EGYMÁS MÖGÜTT 5 MÉTERRE HA A KÜLSŐ SÁV TÖK (TELJESEN, KURVÁRA) ÜRES-KIHALT?????
Sose fogom megérteni, de most már sportot fogok űzni az ilyen kis konvojok kivillogtatásából - ha kell egyenként
......bár bunkó kis taknyosnak fognak nézni
MI A FASZÉ' KELL MINDENKINEK A BELSŐ SÁVBAN 70-EL MENNI KÜLTERÜLETEN EGYMÁS MÖGÜTT 5 MÉTERRE HA A KÜLSŐ SÁV TÖK (TELJESEN, KURVÁRA) ÜRES-KIHALT?????
Sose fogom megérteni, de most már sportot fogok űzni az ilyen kis konvojok kivillogtatásából - ha kell egyenként

......bár bunkó kis taknyosnak fognak nézni
hááát..
jobban nem látok tőle,de jobban látnak...
ez a lényeg!
jobban nem látok tőle,de jobban látnak...
ez a lényeg!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!