Magyar közlekedési "kultúra".
aktuális téma

Van egyáltalán ilyen???
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
de a Hondás bagázs is külön állatfaj
Csak nem mindegy hogy ellenfél, vagy ellenség
Minden Hondás kivétel nélkül bepróbál
de általában jófejek, ellenben a bmw-se között igen sok az agresszív állat, persze tisztelet a kivételnek, nem igazán szeretek általánosítani, de akart már megverni egy bmw-s arc mert odacsaptam lámpánál nagyon....

elég régóta van ez így a KRESZben és megmondom őszintén, h az autósok 99%a xarik erre a szabályra (mondom én a sokatbuszozós)
Ha a buszokat emlitetted: ...én nagyon rühellem a BKV-sokat...ritka nagy tapló(tisztelet a kivételnek.max. 5% lehet:) ) bagázs.... ugye nem régiben bevezették azt a Kresz változtatást hogy a kiinduló busznak elsöbbsége van ha elindula busz öbölböl és a melette lévő sávban lévő auto féktávolságon kívül van....nah ezt furán értelmezik.... nem egyszer huzzák igy rá az emberre a csuklos buszt...ha meg odatartasz nekik..akkor meg a busz utasai a fékezéstől talpra pattanva szidják egy emberként a rokonaidat 

....
u.i ..a BMW-sekkel nekem is meggyülik a bajom nap mint nap...tuti hajtanak a Hondásokra

u.i ..a BMW-sekkel nekem is meggyülik a bajom nap mint nap...tuti hajtanak a Hondásokra

Hál'isten én ma elkerülöm a vközpontot. Max este fogok arra menni...

Dejó, és egy óra mulva megint indulok a városba.
....ráadásul a kocsimról le van szedve a lökhárító, tehát gyakorlatilag 2 fényszóró + egy hűtő az egész eleje, kiváncsi leszek a reakciókra....majd holnap megírom.
....ráadásul a kocsimról le van szedve a lökhárító, tehát gyakorlatilag 2 fényszóró + egy hűtő az egész eleje, kiváncsi leszek a reakciókra....majd holnap megírom.

SOHA nem fogja végiggondolni...
Ha lenne annyi esze, eleve nem balf*szkodna...

Ha lenne annyi esze, eleve nem balf*szkodna...

Ez a márkalojalitás érdekes dolog, én sajna még nem tapasztaltam, csak a felsőbbrendűségtudatot, de az hálistennek az átlagautóknál 130 körül alább szokott hagyni
Ati: Hja, ez így is van, hiába Ő nem ismeri a kreszt. Az a baj hogy rögtön ez jön le, és nem az hogy "Miért is csinálta vajon a srác?"

Ati: Hja, ez így is van, hiába Ő nem ismeri a kreszt. Az a baj hogy rögtön ez jön le, és nem az hogy "Miért is csinálta vajon a srác?"
Előre is elnézést a bömösök tulajaitól amit most irni fogok ( akinek nem inge ne vegye magára )
DE a legjobban az bassza fel az agyam ha megyek mondjuk a Hungárián és egy vadbarom bömös 3 sávot úgy vált elöttem hogy majdnem elviszi a kocsi elejét...lazán se index se körbenézés csak rángatja a kormányt mintha a farkát rángatná a köcsög....
EZ annyira fel szokott ba**ni idegileg hogy legszivesebben letolnám a fa**ba...
Kowee az ilyeneket szokta elintézni egy kis olajfröccsel a szélvédőre

Nyom egy kövér fröccsöt a turbóval miután beelőzte...a gyökér meg vakarhatja le ha már ilyen tapló volt...
Na Peace! legalább úgy közlekedjünk ahogy másoktól is MI elvárjuk

DE a legjobban az bassza fel az agyam ha megyek mondjuk a Hungárián és egy vadbarom bömös 3 sávot úgy vált elöttem hogy majdnem elviszi a kocsi elejét...lazán se index se körbenézés csak rángatja a kormányt mintha a farkát rángatná a köcsög....
EZ annyira fel szokott ba**ni idegileg hogy legszivesebben letolnám a fa**ba...
Kowee az ilyeneket szokta elintézni egy kis olajfröccsel a szélvédőre

Nyom egy kövér fröccsöt a turbóval miután beelőzte...a gyökér meg vakarhatja le ha már ilyen tapló volt...
Na Peace! legalább úgy közlekedjünk ahogy másoktól is MI elvárjuk

Ha jó a kedvem, beengederk én atulóvezetőt, buszt, mindent...
Mondjuk ha rosszabb, akkor csak azt, akiről feltételezem, hogy nem fog előttem bénázni...
Mondjuk ha rosszabb, akkor csak azt, akiről feltételezem, hogy nem fog előttem bénázni...
Arról nem a 90-nel menő tehet, hogy aki meg akarja előzni (91-gyel...), az nem ismeri a tükröt és az indexet...

Nekem a legszebb élménym mikor egy csaj elbaszta a kanyarodást(jobbra ment vóna de csak balra lehetett) ezért visszatolatott, pontosabban belémtolatott, aztán elment. No mint az agyament utána duda ezerrel, aztán: "bocsika nem vettem észre, hogy belédtolattam" És ne legyek ideges.....
Van egyáltalán ilyen nálunk.Hát nem tudom.Átakarsz sorolni 1 sávot és még véletlenül sem enged be.Mi több inkább gyorsít és rám húzza a kormányt.Ja és ezek között van 50e Ft-os autótól az 50 milliosig.
Ekkor sajnálom,hogy nem (mondjuk)Hondám van.Öcsémmel szoktam néha menni,ha jön 1 Hondás akkor rögtön áttudunk sorolni,mert ott van márka lojalítás.Sajnos Citroennél én ezt eddig csak 2* tapasztaltam.
Magamról annyit,hogy én általában beszoktam engedni magam elé azt aki beakar sorolni(na jó a teherautókat nem mindig,de személygépkocsikat állandóan).
Ekkor sajnálom,hogy nem (mondjuk)Hondám van.Öcsémmel szoktam néha menni,ha jön 1 Hondás akkor rögtön áttudunk sorolni,mert ott van márka lojalítás.Sajnos Citroennél én ezt eddig csak 2* tapasztaltam.
Magamról annyit,hogy én általában beszoktam engedni magam elé azt aki beakar sorolni(na jó a teherautókat nem mindig,de személygépkocsikat állandóan).
nyugi nem veszem a szívemre 

oh persze, 130cal ne menjek a belső sávba? Méne? annyival lehet menni... osztan kész (persze nem szoktam ilyet csinálni, csak nagyon ritkán...
én egy nyugodt ember vagyok, de a középső sávban tötymörgőket ha kell percekig villogom lelassítva mögéjük annyira idegesít. Főleg amikor egyszerre két sávot kell váltanom az ilyen gyökerek miatt
Másrészt viszont, ha valaki lehúzódik előlem mert gyorsabban jövök, mindig megköszönöm, hadd érezzék, hogy jót csináltak, még akkor is ha kutya kötelességük lenne. De a legkeményebb tényleg az amikor a cső üres kétsávoson az emberünk a bal oldali sávban autózik tartósan. Eccer egy szőke picsa be akart büntetni, mert jobbról kielőztem (akratm) és beragadtam egy kiforduló kamion miatt, utána behúzott a sávok közé, és amikor el akartam menni mellette, rámrántotta az autóját önnön fennsőbbrendűsége teljes tudatában. Ha nem félteném annyira az autómat, legszivesebben elé mentem volna aztán nyomtam volna egy satut, aztán sajnálkoztam volna amikor rommá töri a zsírúj alteája elejét. Így egyszerűen csak egy dupla záróvonalos előzés volt aztán elég hamar lemaradt
De ha megcsíp a rendőr én szopok vazz

Másrészt viszont, ha valaki lehúzódik előlem mert gyorsabban jövök, mindig megköszönöm, hadd érezzék, hogy jót csináltak, még akkor is ha kutya kötelességük lenne. De a legkeményebb tényleg az amikor a cső üres kétsávoson az emberünk a bal oldali sávban autózik tartósan. Eccer egy szőke picsa be akart büntetni, mert jobbról kielőztem (akratm) és beragadtam egy kiforduló kamion miatt, utána behúzott a sávok közé, és amikor el akartam menni mellette, rámrántotta az autóját önnön fennsőbbrendűsége teljes tudatában. Ha nem félteném annyira az autómat, legszivesebben elé mentem volna aztán nyomtam volna egy satut, aztán sajnálkoztam volna amikor rommá töri a zsírúj alteája elejét. Így egyszerűen csak egy dupla záróvonalos előzés volt aztán elég hamar lemaradt

Baze, nem azt mondtam (és te sem), hogy a belső sávban cammogok 90nel
Dénes
2004. december 02. 13:09
Ja, engem az bosszant fel a legjobban, ha az emberek nem indekszelnek!!!!!!
Indeksz nélkül előz, kanyarodik, sávot vált...

No igen, csak ott van néhány sáv.
No itt jönnek a képbe a közlekedésmérnökök, meg a pénz! Mer manapság az a cél, hogy lehetetlen legyen az országúti közlekedés, menjen mindenki az autópályán, még az oan autó is , ami nem tud többet menni 100-nál(nem ChPh kocsijára értem).
Dénes
2004. december 02. 13:04
Németben, ha te kimész előzni a pályán mondjuk 120-al, és a belső sávban valaki gyorsan jön, lelassít, és beenged, hogy menjél nyugodtan. Nem levillog, meg letol, stb. Ez sem egy utolsó magatartás...

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!