E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
rakhatnak akkor felőlem rá 40 Ft adót is... Akkor a kutak nyeljék le nyugodtan, és dolgozzanak 5-6Ft-os haszonnal mint a benzinnél...
"mivel az E85 nagykereskedelmi ára és a fogyasztói ár közti különbség 50-60 forint körül van."
az bassza meg ott ahol vannak
az bassza meg ott ahol vannak

4.8 az álmaidban. A 100-as benzintől meg tuti jobbat lép a 95-ösre tervezett motorod.

Gondoltam...

én épp azért váltok, hogy kihasználjam
"akkó lángos" 

nekem nincsen átalakítva és nemis lesz.....a fogyit meg nemnézem amugysem, mert tudom ha hétkoznapi gurulás akkor 4,8-5,2 a 95 benyából.....ha meg rúgni akarom neki akkor 50% E85 és 50% 100-as benya. 

Hiaba olcsobb, ha tobbet is eszik. Energia egyenertekben vagy AFR-ben szamolj, ne liter vs liter-ben, mert kb csak magadat baszod at csak azzal.
Aki normalisan beallitja, annak ~40% tulfogyija van 100% E85 uzemben az ugyanolyan "jo" AFR-hez, mint ami benzinnel jon.
Tehat E85x1.4=benzinar.
Es ezzel meg picit olcsobb a 99 meg 100-s premium benzineknel -mikozben az E85 ugyanannyiert akkoris 105-s oktanszamot ad-, de a sima 95-nel mar messze nem az. Aki meg nem tudja kihasznalni a magasabb oktanszama adta elonyoket, annak mar eleg draga 95-hoz a kepest.
Aki normalisan beallitja, annak ~40% tulfogyija van 100% E85 uzemben az ugyanolyan "jo" AFR-hez, mint ami benzinnel jon.
Tehat E85x1.4=benzinar.
Es ezzel meg picit olcsobb a 99 meg 100-s premium benzineknel -mikozben az E85 ugyanannyiert akkoris 105-s oktanszamot ad-, de a sima 95-nel mar messze nem az. Aki meg nem tudja kihasznalni a magasabb oktanszama adta elonyoket, annak mar eleg draga 95-hoz a kepest.
nekem nincs sültkrumpli szaga 

jah...."sültkrumpli szaggal" 

és öko barát maradsz 

mehet nyugodtan az átalakítás....még ha emelik a jövedéki adóját akkor is kb 100 Ft-al lesz olcsóbb literje mint pl a 100-as benyának. 

Hogy én mennyire tudom utálni ezt az országot 

nana! épp jövő héten lesz átalakítva a masinám full E85-re. 

Ha az állam annyira jó fej, és gondoskodik arról, hogy egészségesen étkezzünk az egészségtelen ételek megadóztatásával, akkor mért nem akar arról gondoskodni, hogy egészséges levegőt szívjunk a bioüzemanyagok támogatásával? Vagy nem is érdekli őket az egészségünk?
Már nem kell feljelenteni. Fel vannak. Viszont kitől az igazságot és annak megtartását várod, az is mind hazaáruló.
Lista nagy s csak egy bíráskodhat majd felettük.
NÉP
Lista nagy s csak egy bíráskodhat majd felettük.
NÉP
Megvette a 'zállam a MOL részvényeket 500 milliárdért. Ha jobban felfut(na) itthon az E85, akkor a MOL is kénytelen lenne ilyen kutakat nyitni -> befektetésre lenne szükség (kisebb profit, tulajdonosoknak kevesebb osztalék). Erősítené az energiapiaci ellenfeleket. Kisebb lenne az állami bevétel a kisebb mennyiségű eladott benzin miatt (a MOL tulajdonosi osztalék mellett). Itt pedig bezárul a kör. Bár csökkenne az ország energiahordozó-függősége és jobban ráhajtva az E85-re a mezőgazdaságban munkahelyek teremtődnének, a kihasználatlan földterületek ismét termelésre lennének fogva, a magyar kkv-k, termelők erősödnének, a megtermelt profit itthonmaradna, sőt export miatt még pluszban jönne be külföldről is pénz, de ez mind le van magasról ejtve. A MOL és a haverok érdeke az első, a 'zállampolgárok és az ország meg le van magasról ejtve. Aradszkit és azokat, akik igennel fognak erre a törvényre szavazni, simán fel kellene jelenteni hazaárulásért.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!