Ez nem egy különleges Kadett, de mégis leírnám a történetét. Tavasszal készült egy kép, miután csaknem 1000 km-t tett meg, csak azért hogy terjessze azt, mennyire szeretjük ezt a kisautót. Az olasz Kadett klub alapítója Gianni, aki a "csizma" sarkában, Tarantoban lakik családjával, egy északi városba utazott a szokásos tavaszi veterán autó kiállítás- és börzére, ahol saját pénzén bérelte ki a szokásos standját, és készíttetett kulcstartókat, képeslapokat, lufikat hogy azt odaadja emlékül az arra járó érdeklődőknek. A közelebbi ismerőseinek mint pl. én, akivel már másodszorra találkozott készítített egy kadettes fali kulcstartót is, saját kezűleg. Cserébe soha senkitől nem kért semmit, csak a típus iránti szenvedély hajtotta hogy átutazza az országot a klub népszerűsítéséért, és segítsen barátságokat kötni akár nemzetközi szinten, ahova német márkatársak is eljöttek. A Kadetteknél jobban talán csak a családját szerette, de sajnos szombaton a felesége, aki mindenhová elkísérte és szinte egyek voltak, 51 évesen szombaton végleg eltávozott Mindannyian átérezzük a veszteségét ennek az embernek, aki olyan sokat tett azért, hogy a kadettesek közötti kötelék még erősebb legyen. Mi, tagok pedig e szomorú esemény kapcsán pedig próbálunk lelket önteni bele és messziről is támogatásunkról biztosítani.
Kiegészítem, bár kétszer ennyit tudtam volna róluk írni, miért a mi hőseink, de ez még fontos: 2016-ban diagnosztizálták a rákot, nem sokkal ezen tavaszi esemény után, és idén, már küzdve a betegséggel tették meg a 2000 kilométeres utazást, a klubért. Csodálatos emberek, és nem csak ezért, de azt már tényleg nehéz lenne így leírni hogy képes legyen mindenki átérezni. Kívánok mindenkinek ilyen közösséghez tartozást, még ha a búcsú szívbe markoló is.
Sziasztok! Kéne egy kis help!
B corsa TID kijelző, először mindig elfelejtette a dátumot, most már néha a hőmérségletet se jelzi ki, de ha beállítom a dátumot, egy ideig működik. Javítható? Mit tudok csinálni vele?
Nem mondtam hogy egész évben áll, de ez egy fullos versenyautó, historic rallyban indul, és minden porcikája tuning és marha drága. A versenyzők, főleg ha mint a tulaj akinek nincs szponzora, párezer eurót kell költsenek egy-egy versenyen induláshoz szóval nem lehet vele csak úgy hétköznapokon kocsikázni. Szoktam látni minden szeptemberben akció közben is, szóval nem csak felbakolva éli le az életét én ha csak évi 3-4x használhatnám versenyen, akkor is örülnék neki
pedig ezeket nem azért találták ki, hogy egy helybe álljanak. Annak nem tudom mi értelme van, ha nincs használva. főleg egy ritkaság. Tuti járnék vele jó kis kanyargós utakra.
Helló! Látom már régi, de egy hete tudom, hogy H Astrán a gyújtás utáni búgó hang az azért is lehet, mert eltört az a terelőlap ami a külső levegő beszívást vagy a belső keringetést állítja. Nekünk legalábbis ez volt és 22e a gyári fűtés box felső rész + a munkadíj. Ha ez a búgás oka akkor az azért rossz, mert ha elfárad az állító motor akkor még az ~25e FT többletet jelent. Kesztyűtartó felől van a több munka, de van egy csavarja az esőcsatornában is, ha otthon akarná valaki berhelni.
Neeeem fel volt polcolva, letakarva hogy ne is porosodjon. Karcmentes, egy szem rozsda sincs rajta, de egy lepattogzást sem láttam. Már annak is örültem hogy megmutatta, és felnyitotta a mocitetőt, ami alatt tökéletes tisztaságú motor lapult. Majd legközelebb. Így is annyira felcsigázott hogy legszívesebben ottmaradtam volna, pedig új melóhelyre tartottam egy hosszú utazás közben, úgy iktattam be a látogatást. Az fájt csak, mikor mondtam a gazdájának akinél 5 éve van, hogy gyönyörű a C Kadett, azt mondta annyira azért nem is és ő amúgy Honda tulaj civilben tiszta csalódás.
ÜDv.Gergő