Ma fejezodik be a rally de azt sajnos nem latom... egyetlen alkalom tegnap delutan volt, pont a falumba jottek, de epphogy megerkeztek olyan felhoszakadas lett, hogy azon vitaztak folytatni kell e a versenyt vagy maradni... vegul tovabb indultak de nem tudtam fotozni a parkoloban ahogy en szerettem volna, a kovetkezo szakaszra meg tul keson ertem oda, egy Opelt azert elkaptam, a magyar Alfat csak a parkoloban lattam es valtottunk par szot, az 1600-ast 2000 cc-re csereltek.
itt meg jovo het csutortoktol veteran rally, en meg dolgozom keso estig, vasarnapig bezarolag. Lehetett volna egy hettel kesobb... egesz evben erre vartam es nem latok belole semmit. De ha hallom hogy erre jonnek, en itt hagyok csapot-papot es kimegyek megnezni
Hétfőn (09.05.) megyünk a francia riviérára (Antibes, Nizza, ST. Tropez stb.). Hazafelé (09.11.) meg lehet nézünk valami kulturális látnivalót. Mondjuk a dóm nem izgat annyira, júniusban voltunk egy 10 napos normandiai körúton, volt ott templom elég.
En ugy gondolom hengerfej problema. Persze lekell venni. De hf is siman produkalhatja az alltalad leirt tuneteket egytol eggyig es akar egyszerre is.
De persze lehet gyuru tores is.
Nagy kartergoz nincs jaro motornal?
Beindul, csak a kompresszió miatt rángatózik az egész kocsi. füstölni igazán nem füstöl, de az olajat nagyon szerette az utóbbi időben, ergo akár 200km alatt megevett fél litert.
A tünet akkor jelentkezett, amikor pályán kicsit jobban meg lett hajtva, a visszalassítás után a motor engine lámpa elkezdett világítani, és a fenti tünetek percről percre jöttek elő...
Bízom benne, hogy hengerfej felújítás elég lesz, de az olajfogyasztás miatt (és a benne levő 320.000km miatt) tartok tőle, hogy a hengereknél is lesz felújítási munka... :
Nekem szeptember 18-ig van itt szerzodesem szoval addig tuti itt leszek, ha nem lesz valami rendkivuli helyzet, arviz, foldrenges stb Hazafele honnan? Nyaralni vagy? Nezzetek meg legalabb a milanoi domot. Sok mas latnivalo nincs arrafele.
Motort cserélni nem akartam, a 8szelepet akartam turbósítani, de inkább vettem mellé egy gyári turbósat. De amúgy a c20ne turbóról se mondtam le de először csinálok majd egy Calibra cabriot, az lesz a 3. Calim
Szia. Igen kinn vagyok, kozep-tajon de ez a keleti oldalan volt a felszigetnek, en meg nyugatra vagyok kisse eszakra, raadasul egy szigeten szoval nem jutott el idaig. Dolgozom egy hotelben, elvagyok, szeptember vegeig ittragadtam. Egesz nap melozok, de nemsoka jon ide a veteran rally, remelem valamit sikerul latni belole
Donor? Most ezt nem értem. Vagy lehet te nem érted. Ki hol van lemaradva? vettem a 8szelepes Calim mellé egy turbósat is, motorhibásan, és azt újítottam fel, de egyik autó sem donor.
C20XE coscast hengerfej érdekelne sürgősen!!