A Top Gear a VR6-ról"Minden idők egyik legjobb Volkswagen motorja, az újságírók által a mai napig a fellegekbe magasztalt VR6. A 2,9 literes, 190 lóerős blokk a soros és a V-motorok minden előnyét kombinálta. A V-motor hengerei csupán tizenöt fokban dolgoztak egymás mellett, így kisebb módosításokkal, de elfért a hat henger azon a helyen, ahol eddig csupán négy volt. A hat henger viszont csodálatosan szól, bugyborékol, üvölt, durrog, morog. A lényege a sokoldalúság. Kevés énekes van, aki egyszerre képes hörgős metálra és romantikus balladákra. A VR6 hangja viszont minden napra tartogat újdonságot.
Richard Hammond a Top Gear műsorvezetője tökéletesen fogalmazta meg: a VR6 azért egy csodálatos teremtés, mert nem túl régi ahhoz, hogy nehézkesen, öreg autósan viselkedjen, de nem is olyan új, hogy tele legyen elektronikával, ami elrontja a kocsi és vezetője harmóniáját."
Ha ette az olajat meg vizet akkor kellett a felújítás sajnos. Nekem nem kellett volna csak vezérlés csere már bánom hogy fúrattam. De új tulaj nagyon élvezi . 😉
Az előző teljesen gyári volt, de csak 240e km-el és brutálisan nagyott húzott. Gondolom foglalkoztak vele a régi tulajok. A mostaniban meg volt 310e és még gyári vezérlés, stb. Le volt lakva ez a motor. Most én már hiába költtem rá, majd nem hogy szarnak a pofon. Bár összességében jobb, mert legalább már nem eszi az olajat és nem issza meg a hűtővizet. Egy csomó alkatrész újra lett cserélve. Csak az a kicsi plusz hiányzik belőle.
Ki lett bővítve a szívósor, bár az nyilván nem olyan jó mint a 2.9-é. Egyébként az az öreg fúrta a blokott, aki a te autód is csinálta. Állítólag ott Zalában a legjobb, csinált már párat.
nekem is kell idő hozzá, de befűti rendesen. A deréknél érzem én is először, aztán a combom alatt és majd a fenekem alatt. Ha totál nem melegít akkor megszakadt a háló benne nagy valószínűséggel. Kicsit cumi megtalálni, hogy hol, de nem egy nagy munka.
üdv mindenkinek! Nem tudom tudtok-e segíteni! olyan problémám lenne, hogy a Golf 3-asomban bőr ülések vannak, fűthetők, de csak derék támasznál fűti be, de azt is nagyon lassan, kb. 5-6 perc kell neki hogy langyos legyen! mi lehet a probléma?
ezt azért nem értem, mert az enyém nem lett felfúrva, mostanában kezdtem jobban tologatni neki, és érezhetően sokkal erősebb mint volt. lehet az előző vr-ed volt brutálisan jó, és nem ez rosszabb
kell rátenni/csinálni egy 2,9-es szívósort és érezhető a változás! Apropó: kicsit elgurult a gyógyszer és kicsit nagyobb átalakítást végzünk a gépkocsin, a lényeg van egy 16v-m, lesz egy csomó felesleges sallangom, de igazából a váltó érdekelne, hol tudok kódokat nézni, mi mire jó? Példa: a 16v váltója jó még... így értem. Ja meg van egy majdnem komplett műanyagos csomagom (nem festett ívek, díszlécek(vastag) első lökhárító, hátsó lökhárító (az sajnos valaki lefestette... (la9v))) ha valakit esetleg érdekelne...
Az enyémbe 310e volt mikor hozzám került és kb ugyan az mint a tied. Gyengének, lomhának találom/találtam(főleg az előző VR-emhez képest), pedig nincs semmi baja, hibátlanul működik, ráköltöttem egy rakás pénzt. Lehet keresni a hiba okát, meg bele lapátolni a nagy pénzeket, de felesleges. Nem akarok pesszimista lenni, de szerintem sok változás nem lesz. Én így tapasztaltam.
Mintha régebben mindta volna valaki hogy gyári gyertya kell bele. Az meg asszem 2-3 polusú . Ha ez nem válik be akkor esetleg üzemanyag nyomást merjenek ami min 3 bar
Óra szerint 287-van benne. Nem látni egyébként különösebb hidáját. Szépen jár. Az előző tulaj valószínűleg foglalkozott vele. Ránézésre elég jó állapotú 4 pólusú gyertyák vannak benne/ nem olajos,nem kokszos/. Vadonat új katalizátor és lambda szonda. Viszont az indításnál is viszonylag sokat kell tekertetni mire beindul.
Így van. Az utóbbi 20 évben volt 6-8 tulaja az autónak. Lehetett benne motor cserélve. Ide-oda állítgatva az óra. Felújítva a motor stb. Egy 3 éves autónál nem lehet ma már belőni mennyi a km benne. Nem hogy egy Golf III-nál. Valamit mutat az óracsoport. De hogy mennyire valós senki nem tudja. De ha valós is lehet az a 100ekm-es motor rosszabb állapotban van mint egy másik 300ekm-es
Mert a computer külön nem tárolja el, a km óra mutató tárolja, azt meg kedvedre cserélgetheted, ha nem is tekerik, kicseréled olyanra ami mutat 100e valósat( vmi töröttből kivették)
Mivel Vr-em nincs már és ami most van rettenetesen szégyenlem!(azt nem rakhatom ki!)