Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nos én a bicajomra is tettem (amit már elloptak
) kékfénycsövet és stin mindenki nézett, "ez idjóta" tekintettel. A rendőrök meg nem egészen tudnak olyan gyorsan manőverezni egy astrával brutál terepen mint én, heh. Megasztán mutassanak olyan papírt amin ott van hogy ilyen tilos....

OPTX, te ilyenekkel foglalkozol? gumálhatnánk 

A rendőrök meg lecserélték a Nivákat.
OPTX segítségével.

OPTX segítségével.

Kicsit beszívtak a srácok miután a rendőrök elngedték öket mert mindenről volt engedélyük.

Eu-ba?
Haladékot kaptak 2006-ig.
Addig kell szívnunk a rákkeltő mocskot.
Ja és lenne olcsó autó minden trabant helyett csak állambácsi nem szereti ha nem fizetünk mindenért sokkal többet mint más országok.
A ledes Undercarkit 69000ft lesz.
de ez is olyan minőségben mint a neon.
Láttam már 50000Ftért is.
De hát nem ugyanaz.
Na srácok megcsináljuk mi a magunk okosságát nem?
Na majd kitalálok valamit.

Haladékot kaptak 2006-ig.
Addig kell szívnunk a rákkeltő mocskot.
Ja és lenne olcsó autó minden trabant helyett csak állambácsi nem szereti ha nem fizetünk mindenért sokkal többet mint más országok.
A ledes Undercarkit 69000ft lesz.
de ez is olyan minőségben mint a neon.
Láttam már 50000Ftért is.
De hát nem ugyanaz.
Na srácok megcsináljuk mi a magunk okosságát nem?
Na majd kitalálok valamit.

Nekem még az előző automon volt elöl a hûtőrács mögött egy zöld színû, rendszámtábla köré való neon -:) Szép téglalap alakú....a rendőrök egyszer sem szoltak érte...-:) Najo...egyszer szóltak, de akkor is csak azt mondták,hogy ezért ellehet venni a forgalmit...
-:)
-:)
Sziasztok!
Mondok egy jó kis storyt!
Haverokkal kint voltunk "iveconál" a kedvenc kis helyünkön! 15-20db motoros. Gyorsulások, egykerék meg minden ami kell! Nem kis hanggal!
Kihivták a rendöröket! Két jó fej srác jött ki . Kiszálnak erre a faszomnak sincs kedve elkérni 20 személyit!
Na ezek után beindult a duma, hogy miért baj hogy hangosak vagyunk? És a kocsikon van sportdob ami hangos az nem baj? Erre "Attól elveszem a forgalmit! A motorsoknál nem tudom megálapitani ami hogy gyári vagy nem!" Megkérdeztem a neont! Arra ugyanez a válasz! És mondom a folia és a mübizonylat? Erre mondta hogy jól átvágják az embert mindenhol!!!!!!!!
Mert a mübizonylat önmagába semmit nem ér!!! Az csak azt jelenti hogy szakszerüen van megcsinálva a cucc!!!! Hogy ne szoljanak érte el kell menni bejegyeztetni a forgalmiba a változásokat és ahhoz kell a mübizonylat!!!!! De mondta hogy ök személy szerint nem szolnak érte!
A végén már olyan jól elvoltunk hogy a nálam lévö fényképezövel trafipaxosat játszottunk!! Még a rendörök is röhögtek hogy hogy lassitanak a kocsik!!!!
Na csak ennyit akartam! És bocsi hogy ilyen sokra sikeredet!
Tehát a lényeg: mübizonylattal elmenni és beirattatni a forgalmiba!!! És nem lesz gond!!!
Mondok egy jó kis storyt!
Haverokkal kint voltunk "iveconál" a kedvenc kis helyünkön! 15-20db motoros. Gyorsulások, egykerék meg minden ami kell! Nem kis hanggal!

A végén már olyan jól elvoltunk hogy a nálam lévö fényképezövel trafipaxosat játszottunk!! Még a rendörök is röhögtek hogy hogy lassitanak a kocsik!!!!

Tehát a lényeg: mübizonylattal elmenni és beirattatni a forgalmiba!!! És nem lesz gond!!!
Egy kis videó a kocsimról(neon+zene)! tommy fabia
OPTX Led-es Undercar kit-et mennyiért forgalmaztok? Vagy menyiért fogtok forgalmazni?...Arra fáj a fogam.
Na egy új story : MEntem hazafelé 4 félörült haverral Halásztelekröl Csepelre amikor a rendörök félreállítottak közuti ellenörzés címén.. Fel volt kpacsolva az összes neonom! MEgkérdezték az miért van ott mondtam vettem arra kértek majd otthon szedjem le.. persze megtettem ;)))) Na a lényeg szerintem igazából ők sem tudják mit kezdjenek ilyen esetben avgy nem szolnak vagy kérnek és még büntiről nem hallotam!
Remélem értitek a végét!

Nah igen,elég sokat fognak kapni,és azért sajnálom is őket.Én tudom milyen autó nélkül,igaz általában 5-6 napot töltök el autó nélkül,míg Pesten "pihenek" a suli miatt.Szar rossz dolog gyalog járni...

Viszont, ha azt nézzük, akkor abban is van valami igaza, hogy még nem baszogatja a hulladékokat... mert ha egyszer másra nincs pénze!!!
Azok kapnak majd a EU-ba...

Azok kapnak majd a EU-ba...
Vajon miért???
Az egyik, mer irigy, a másik meg mert olyanja van!!!
Ez Debrecenbe sem megy máshogy...(csak ismeretség kell!!!
Az egyik, mer irigy, a másik meg mert olyanja van!!!
Ez Debrecenbe sem megy máshogy...(csak ismeretség kell!!!

Elég sok igazság van benne.Sok autó mûszaki állapota rendesen a béka segge alatt van,és nem igazán szólnak érte.Ha menő az autó,sokan irigylik... Még a rend őrei is,és ezért meg Te fizetsz...

Szintiszta igazság!!!!!!!!!!!!!
Pécsen nagyon szigoruak.
Viszont mehetsz olyan kocsival ami majd szétesik és mindenkire nézve is életveszélyes, mert az őket nem zavarja.
De ha van egy király kocsid ami egy kicsit más akkor mész a sittre.
Nekem bellül annyi van hogy azért nem is tudna szólni mert mire felfogja mi micsoda addigra elhívják valami "fontos" ügyben.
Nemtudom miért nem tekintik át a dolgot és jönnek rá hogy ez legyen a legkissebb baj , hogy vki neonozik.
Nem?

Viszont mehetsz olyan kocsival ami majd szétesik és mindenkire nézve is életveszélyes, mert az őket nem zavarja.
De ha van egy király kocsid ami egy kicsit más akkor mész a sittre.
Nekem bellül annyi van hogy azért nem is tudna szólni mert mire felfogja mi micsoda addigra elhívják valami "fontos" ügyben.
Nemtudom miért nem tekintik át a dolgot és jönnek rá hogy ez legyen a legkissebb baj , hogy vki neonozik.
Nem?

Ja még mondta hogyha büntetni akar és kötsögözködik akkor inkább el kell fogadni a csekket mert még mindig óccsobb mint a KPM fellülvizsgálat.
A haverom közlekedésieknál van és azt mondja hogy rendőre válogatja.
Szolgálattársa már küldött fellülvizsgálatra emberkét,de neki villogot a strobi az összes helyzetjelzőbe.
Szolgálattársa már küldött fellülvizsgálatra emberkét,de neki villogot a strobi az összes helyzetjelzőbe.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!