Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Igy igaz, pakold vissza a neont!

Persze, hogy rakd vissza a neont! Csak olyan átalakításokhoz kell, ami megváltoztatja az autó tulajdonságait(pl. rúgó, felni) menet közben és a vezetésben(pl.fólia)!
Szerintem a hűtőrácsért és a króm rendszámtábla tartóért nem szólnak, illetve nem szólhatnak...
A neon visszaszerelésbe inkább nem adok tanácsot!
A neon visszaszerelésbe inkább nem adok tanácsot!

És mindíg azt ba*ztatják aki költ is a kocsijára és nem csak használja rohadásig!
Ja és a jardok munkaidőbe a praktikerbe nézelődnek és vásárolgatnak ahelyett hogy ha valami gázvan segítenének!Mert segíteni nem (kivételek) tudnak csak büntetni!
Inkább vásároljon mit minket tuningosokat lemeszeljenek!
Ja és a jardok munkaidőbe a praktikerbe nézelődnek és vásárolgatnak ahelyett hogy ha valami gázvan segítenének!Mert segíteni nem (kivételek) tudnak csak büntetni!

Inkább vásároljon mit minket tuningosokat lemeszeljenek!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat és bennem is felmerült pár kérdés!
Ha a neont ennyire nem engedik és mindíg ugatnak érte(nekem eddig nem szóltak kop-kop és most gondolxom hogy visszarakjam-e)akkor miért árulják????Ha megyek venni miért nem mondják hogy itt van de minden jard ezerrel fog követni és üldözni!!
Ha felrakok egy mérgesítést sporthűtőrácsot króm rendszámkeretet akkor ahoz is kell műbiz. mert nem gyári???
A neont szerintetek visszategyem?
Ha a neont ennyire nem engedik és mindíg ugatnak érte(nekem eddig nem szóltak kop-kop és most gondolxom hogy visszarakjam-e)akkor miért árulják????Ha megyek venni miért nem mondják hogy itt van de minden jard ezerrel fog követni és üldözni!!

Ha felrakok egy mérgesítést sporthűtőrácsot króm rendszámkeretet akkor ahoz is kell műbiz. mert nem gyári???

A neont szerintetek visszategyem?

Nem lehet az ablakspricni sem! Műbizonylat minden átalakításhoz kell! Sportüléshez annyit, hogy szerintem mindenki megvenné a Recaro,Sparco.. üléseket műbizonylattal, ha elérhetőbb árakon lennének, szerintem a magyarok nem tehetik meg annyira mint a németek és ráadásul olcsóbbak is kint(meg még többet is keresnek)! A neonokkal a rendőrők többsége nincs tisztában(vagy tetszik vagy nem), de talán majd az Unió után kicsit átrágják a törvényeket! Több rendőr is azt mondta, hogy alul lehet, ha nem látszik oldalról! Engem hazai terepen követtek szirénázva többször is és azt mondták, hogy a rendőrkapitány szerint szép az autóm, de a neonok nem tetszenek és ha nem akarom, hogy állandóan piszkáljanak, akkor ne kapcsoljam be. Egy másik kollégájuk azt mondta, hogy ha elhagyom a körzetet nyugodtan bekapcsolhatom, csak itt ne, mert párnak nem vagyok szimpatikus a kocsi miatt(mindegyiket ismerős rendőrmondta)!
Császtok.A kék-ledes ablakspriccér is szólnak a zsaruk?Mé baj az nekik.Ők is kékek,örülnijük kéne a zingyéreklámnak!!!!

Nem.
Lehet olyan kokany gyartmanyu ules (van is!) aminek koze nincs egy rendes utcai autoba szerelesre engedelyezett Recaro/Momo/Sparco/stb...-hoz.
Persze gyakran tul szigoru a szabaly, de szablyok kellenek, es viszonylag egyszerunek is kell lennie, tehat nem lehet 100 kivetelt felsorolni.
Lehet olyan kokany gyartmanyu ules (van is!) aminek koze nincs egy rendes utcai autoba szerelesre engedelyezett Recaro/Momo/Sparco/stb...-hoz.
Persze gyakran tul szigoru a szabaly, de szablyok kellenek, es viszonylag egyszerunek is kell lennie, tehat nem lehet 100 kivetelt felsorolni.
Jó... neked igen, nekem nem!
Ez ilyen dolgog, remélem, hogy nem lesz szükségem rájuk, de ha mégis, akkor bízok benne, hogy a közelben leszenek!
Ez ilyen dolgog, remélem, hogy nem lesz szükségem rájuk, de ha mégis, akkor bízok benne, hogy a közelben leszenek!
Nekem mar tobbszor segitettek, ugyhogy nem tudom osztani ezt az altalanosito felhaborodast.
De akkor van róla papirod!!
Érted?

Érted?

ez mind igaz,de a műbizonylatos űlések is így viselkednek balesetkor...
nincs különbség,nem?
nincs különbség,nem?
Par dolog kapasbol, miert is kell mubiz.
-Baleset er, es a jol fogo kagyloules femvaza ugy hajlik, hogy nem birnak kiszedni az ulesbol
-Baleset er, es a jol fogo kagyloules muanyag vaz ugy torik el, hogy a mogotted ulon vagasi seruleseket okoz.
(a torott perem nagyon eles lehet)
-Baleset er, es az ulest mozgato mechanika ugy hajlik, hogy nem lehet donteni az ulest, es a mogotted levok az autoban rekednek.
A mubizonylat azt igazolja, hogy az ulest nem hasrautve terveztek (ha terveztek egyaltalan) hanem foglalkoztak ezekkel a kerdesekkel is.
-Baleset er, es a jol fogo kagyloules femvaza ugy hajlik, hogy nem birnak kiszedni az ulesbol
-Baleset er, es a jol fogo kagyloules muanyag vaz ugy torik el, hogy a mogotted ulon vagasi seruleseket okoz.
(a torott perem nagyon eles lehet)
-Baleset er, es az ulest mozgato mechanika ugy hajlik, hogy nem lehet donteni az ulest, es a mogotted levok az autoban rekednek.
A mubizonylat azt igazolja, hogy az ulest nem hasrautve terveztek (ha terveztek egyaltalan) hanem foglalkoztak ezekkel a kerdesekkel is.
na ez az...

Egyet értek veled az ülések terén is meg a rendőrök terén is! Nekem közel 2 millám bánta a dolgot! Rühellem őket ( nem mindegyiket ) ... amikor szükség lenne rájuk, akkor bezzeg sehol sincsenek! 

Helyszini birság volt... gondolom ment a zsebükbe... de volt hogy csekket kaptam, amire az volt irva, hogy biztonsági öv használatának elmulsztása, de akkor is az autó miatt fizettem!
Mióta elvették a forgalmimat, azóta az autó sincs meg..

Mióta elvették a forgalmimat, azóta az autó sincs meg..

Szóval, engem is tényleg nagyon elszomorít hogy pédáúl a legapróbb kis szir-szarért is műbizonylat kell.Most sajnos pont a saját példámon tapasztaltam hogy volt nálam egy sportülés (kagyló,recaro kinek hogy tetszik) kárpitozni kellet és beszéltem 1 rendőr haverral hogy mire számítsak ha bekerül majd az autóba,erre közölte velem ha nincs műbiz.-t akkor már el is felejthetem
,pedig egy a kagylóülés 10*-er jobban megtámaszt mint egy gyári ülés,tehát nem hogy nem ártok vele magamnak és a közlekedő társaknak! hanem valahol még hasznos is,és mégis azzonal meg**sz érte a rendőr,ki érti ezt.Vagy a másik példa ha elkezdtünk csúszkálni a havon valahol,1 pillanat múlva ott vannak zsaruk és piszkálna én meg nem merem sehol sem otthagyni azt autot éjszaka pláne alufelnivel mert olyan a közbiztonság,mert a zsaruk egyész éjszaka minket autósokat piszkálnak minden kis baromság miatt ahellyett hogy rendesen járőröznének...
1 szó mint 100,szar a helyzet

1 szó mint 100,szar a helyzet

ez sajna mind igaz...
csak legalább ne egy Opelt hoztál volna fel példának...

csak legalább ne egy Opelt hoztál volna fel példának...

Igen mindenféle átalakításról, ami eltér a gyáritól engedély, kell, de a leg szomorúbb tudjátok mi lesz? Amikor belépünk az EU-ba nah az lesz még gyönyörű az utolsó kipufogóról, amit sufniba tesz, nem használhatod, ha nincs bizonylatod róla. Él Német országban cimborám és ő mondott pár dolgot. Fólia ablakon csak hátul de nem hátsó szélvédőn, nemhogy szolárium cső a verda alján. Áh elmebetegek az wazzeg a tuti, amikor a 19 éves Opel (nem fikázom csak példa) hasít az utakon, mert úgy vizsgázott műszakin, hogy zsírozva volt minden és hátulról kicsit gyorsabban éred utol full fékezel, mert nem látod a szerencsétlent, mert olyan szinten nem világít, csak pislákol a lámpa a matt búrák miatt, az nembaj a hatóságnak, mert érvényes műszakija van nah ez számomra a szomorú meg a hasonló esetek. Múltkor Debrecen pláza előtt cimbivel neon felkapcsolva közlekedünk a hatóság villogva, mintha plutóniumot csempésznénk, leszedtek és persze birság. Kérdezem, hogy miért gond, az, hogy az hogy az alján világít? A válaszon van a lényeg figyi MERT MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JELZÉSNEK MINŐSÜL há mondtam is neki, hogy nah ez érdekes nem találkoztam még mentővel, ami így járt kelt volna és kezdődött a hebegés. Nem szeretem a szervet nagyon nem trafi az utakon a legkönnyebb pénzkereseti lehetőség, kiteszik 10-ből 7 madár, beleszalad és fizetnek, de az hogy kirabolnak és szólsz mit még te vagy hülye me nem, vigyázol a nálad lévő értéktárgyakra buzi köcsögök.
Hadd kérdezzem meg: ezek szerint minden kis piszlicsáré dologért építési engedély kell? Egy szerencsétlen sötétítőfóliáért is? Mert ha lesz egy kis pénzünk, szeretnénk bátyámmal főleg optikailag tuningolgatni a kocsinkat (majd akkor fel is rakom ide
), de jó lenne tudni, hogy most pontosan hányadán állunk.
Múltkor odamentem két rendőrhöz, hogy kérdezősködjek kicsit a neonról, de igazából semmi érdemit nem tudtak mondani... Csak azt, hogy olvassam el a márelfelejtettemhányas paragrafust.
Csak ez engem a gyakorlatban érdekelt volna.
Akkor ez most hogy is van?
Köszi!

Múltkor odamentem két rendőrhöz, hogy kérdezősködjek kicsit a neonról, de igazából semmi érdemit nem tudtak mondani... Csak azt, hogy olvassam el a márelfelejtettemhányas paragrafust.

Akkor ez most hogy is van?
Köszi!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!